MsuM o tu tuo laiku jau nebūsi LT? Kiek supratau kažkada lapkritį būsi?
O klausykit padarom meetą tada?
O MsuM ne Kaune bazuosis?
Papildomas meetas, ypač lapkritį, visada akis prašviesina.
Ėjau miegot anksti, nes jau prieš 10 lūžinėjau, vietoj gerų išvirkščias mezgiau nesyk... Bet 8 su žadintuvu vis tiek sunku keltis buvo. Norėjau vyrą pasaugot, nes jis visais rytais keliasi. Bet išgirdo jį jis, o aš nesupratau, kas vyksta, atrodė dar tamsu, anksti.
Aš eidama miegot atrodo nuėmiau žadintuvą, kad neskambėtų, bet vistiek jis zyzė. Aš tada labai nustebau, ko tas vyras čia-pramiegojo! Garsiai paklausiau, o tada pati susivokiau ir garsiai pasakiau-taigi šeštadienis žodžiu-prikėliau visus...
mėšlungis kojas visą naktį traukė... atrodo ir magnį geriu, bet matyt jis nueina ne ten kur reik...
Mytukas būt smagu, bet klausimas ar LT lankytoja rastų laiko nu nes dažnai tokios kelionės būna gausios veiksmo, planas sudėliotas gausiai. Nes per trumpą laiką reikia daug atlikti.. tai jei pvz po darbo ir Kaune, tai kažin ar vilnietės tam pasirašytų. Nu gerai gerai- ne visos pasirašytų
Mums tai reikia to žadintuvo, nes reikia dukrą 8 val į mokyklą žadint...
O kita vakar pareiškė, kad ją į muzikos mokyklą pažadint, nes koncertas kažkada Katedroje, tai ir su grybavimu sunku suderint.... Gal ryt, gal popiet, man svarbu nuvažiuot, nors ir rast kažką norisi ..
Dabar važiuosiu " grybaut" į turgų, Lidl, užsipirkt savaitei ..
Nu ok atėjo Liniuka ir pasisakys nepopuliariai
Man atrodo dovanėlių nereikia, nes kaip ir neturi jos jokios prasmės. Swapas pats iš savęs buvo susijęs su rankų darbu, kalėdiniu laikotarpiu ir plačiu ratu dalyvaujančių. Tai jei pirtyje keistumėmės pirktinėm dovanėlėm, tai anoks čia ir swapas. Kokia proga? Pernai kepurės buvo smagu, nes teminės ir megztos
Vakar su draugais virėm cepelinus. Draugai nuo vaikų darželio. Vaikai jau nebenorėjo susitikt, o mes ir toliau bendraujam
Rytoj su kaimynėm turim papuošalų gamybos vakarą.
O šiandien tiesiog tingiu.
Screenshot_20231007_112224_Gallery.jpg 195,09KB 0 Parsiųsta kartų
Labas rytas lietuvoj busiu vilniuje. Del meeto butu labai smagu, bet bijau labai kazko prisizadeti nes busim nedaug dienu. O dar vyro planai, gryztam su broliu jo kartu. Tai manau veiksmo jie ir gi prisimaste bus. As dar su Greta planuoju susibegt kavos. Dar su drauge viena, kraujo tyrimus noriu pasidaryt, pas gine nulekt… bijau kad nebeliks man laiko vakar dramu dramos pas Westa buvo. Klausimas jums - ar jus cia matot svastika?