Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai dovanų vertė augs su metais???? Pritariu!!!!

Valiutas visada galima pavarijuot :B​ 

Atsakyti

Nebūtinai. Kiekvienais metais kažką kito sugalvojam

Dabar - gali būti įkainota dovana. 

Atsakyti

Pirties tema Sweet 16!

Atsakyti

Tai optikose būna ir gydytojai, ir optometrininkai, kurie lyg nėra gydytojai.

Šiaip optometrininkai akinius gal net ir geriau parenka, nes vien iš to duoną valgo, bet, kaip sakydavo mano oftalmologė, kai pati buvau dar paauglė, neužtenka vien to, ką parodo kompiuteris, svarbu dar ir kaip žmogus su tais neva idealiai parinktais akiniais jausis, ji man išrašydavo vos vos silpnesnius.

Sveikos sulaukusios penktadienio  :4u:  :yahoo:

Sveikos, kurių nelaukia darbinis šeštadienis... :rolleyes:

Atsakyti

omm, mezgu ir matau neužteks turimos moheros norimo ilgio antpižaminei liemenei

normalaus ilgio užtektų jei daryčiau, klausimas ar man reik normalaus ilgio normalios liemenės dar vienos jei ir taip turimų nenešioju

klausimas sektai-seniai seniai kai pas Ristiną dar stebuklingų lobių būdavo pirkom tokią pudrinę moherą su šilku, neįtikėtino plonumo

gal kartais pas kurią yra užsilikę netyčia?

Atsakyti

omm, mezgu ir matau neužteks turimos moheros norimo ilgio antpižaminei liemenei

normalaus ilgio užtektų jei daryčiau, klausimas ar man reik normalaus ilgio normalios liemenės dar vienos jei ir taip turimų nenešioju

klausimas sektai-seniai seniai kai pas Ristiną dar stebuklingų lobių būdavo pirkom tokią pudrinę moherą su šilku, neįtikėtino plonumo

gal kartais pas kurią yra užsilikę netyčia?

Yra. Arba pas mane, arba pas niumą.

Atsakyti

Jeckau gadget būk žmogus jei netingi paieškoook kąą  :wub:​ 

Atsakyti

Pirmadienį.

Atsakyti

Jeigu ta pati, apie kurią galvoju, tai iškeliavus šiukšliadėžėn 🤐

Bandžiau megzt prieš 3-4 metus- nenormaliai metė plauką. Bet gal ir klystu. Arba- ne visa buvo pas mane?

Qqte, priekį daryk su moherą. Nugarą- be :) 

Atsakyti

Jiooooo, ta.....

Atsakyti

Gerai, kad sekta tiek metų kartu ♥, tai ir siūlų vienodų prisipirkę :), padėti draugui nelaimėje gali ♥.

Iškepiau orkaitėje mėsos kukuliukų su padažu (vis mandriau nei paprasti kotletai), priviriau bulvių, kepa orkaitėj obuolių pyragas. Dar vakare reiks duoną užsimaišyt. Ai, dar makaronų tuno agurkų majonezo salotų padariau, dar išsiviriau pupelių, tai du pakeptais duonos kubeliais, sūriu, obuoliais, lyg pomidorais, kmynais ir majonezu reiks sumakaluot. įsipratinau vienu metu prigamint, kad būtų šaldytuve. taip savaitgalį vaikus palikdavau paruošusi, grįžus irgi gerai, kai bent pusei savaitės aišku, ko yra valgyti tik pasiimti/pasišildyt/pasikept, o ne gamint, nes per pietus nieko nesugebu...

Atsakyti

Del swapo siulyciau ideja pvz 100 g ir kekviena randa aprasyma is 100 gr ka butu galima nusimegzt. Ir siulu turi 100gr, tada visos traukiat schemu burtus ir tada visos vel is naujo traukiat siulu burtus  :D 

smagu labai. Ech gaila kad as per toli gyvenu, visai idomu butu sudalyvaut  :rolleyes:  :D 

Atsakyti