Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

galima numegzti galima nemegzti,

aš pvz poreikio neturiu jokiam kakluošalui ir megzti jo tikrai nenoriu

kojines numegzti žinoma galiu bet kam jų reik?reiikia dydį žinot

Atsakyti
Negalima.
Mano kojinės pradėtos turbūt praeitoj pirty. Turiu vieną iki kulnos. Pati nesimezga. Į kojines- netraukia pažiūrėt. Bėda biggrin.gif
Sunkiai pasirašysčiau su kojinių mezgimu.
Kakluošalų - gal kažką.
Atsakyti

Manau, kad reik kompromiso kažkokio.

Jei dauguma nuspręstų nieko negaminti-galim ir negamint. Bet atrakcijos kažkokios reik. Ar siūlų kamuoliukas atrakcija? Nu gal jo įteikimas galėtų būti. 

Galim ir išvis be swapo :rolleyes:  tiesiog pasimėgaut poilsiu tarp bendraminčių.

Atsakyti

Galim atsivešt po siūlų kamuoliuką-ar tam tikrą sutartą kiekį žaliavos :D 

sumest į bendrą katilą (krepšį, maišą, krūvą...)

Tada po vieną traukt/imt.

Kažkiek laiko pagalvot

Ir kiekviena pristatyt, ką įsivaizduoja iš to kamuoliuko/siūlų kiekio/žaliavos.

Paskirtis nebūtinai mezgimas-gali būt ir katinui pažaist ar pagalvei prikimšt......

Restar-kur tos tavo pirminės idėjos? :hmm: kažkas ten įdomaus buvo....

Atsakyti

Mažos dovanėlės sustiprina draugystę :). Visai smagu būna. Aš net turiu mintį, ką noriu nupirkt, nes sau tai neleidžiu. O tų  kojinių tai neišeis uni-size megzti, nes aš liksiu nelaiminga :D. Rėmelio kažkokio tai vis tiek reikia. Laukiam Liniukos :D. Man spalvoti kamuoliukai tai labai patinka, nesvarbu, ar mezgu, ar ne juos. Na, turiu omeny tuos, kur labai spalvoti :). Jie tiesiog džiugina. O anksčiau ar vėliau eilė ateis ir jiems.

Atsakyti

Burtų idėja swapui skamba magiškai. O objektas (dovana) tebūnie rankdarbiavimo įrankis, ok?

Juk būna, kad mezgėja pati sau geručiukų virbalų pagaili, o draugei tai ir viso rinkinio negana, kai dovanoti!!!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 06 spalio 2023 - 15:25

Nepamenu, ko ten prisvaigau :D. Reikėtų knistis po mano rašytas žinutes...

Atsakyti

Statybos, valgymo, mezgimo? Įrankis...

Atsakyti

man geras įrankis nelygu geras įrankis Gadget

gausi 10 nr šluotkočius paskiau :D 

aš už bele ką kažką mezgimui, ar tai siūlai ar tai įrankis ar žymekliai ar krepšiukas ar žurnalas..neapsiribokim labai ką?galim ir gamint ir negamint pagal įkvėpimą

Atsakyti

Tai apsiribokim gal kokią nors vertę? Kad nepradėtume krauti, kaip kitados. Man negaila, bet lengviau, kai susitari.

Atsakyti

Mažos dovanėlės sustiprina draugystę :). Visai smagu būna. Aš net turiu mintį, ką noriu nupirkt, nes sau tai neleidžiu. O tų  kojinių tai neišeis uni-size megzti, nes aš liksiu nelaiminga :D.

Laiminga. Tik trečdalį kojinės nusimegzt reikėtų 🤭

Aš šįmet balsuoju už pirktinę dovaną, susijusią su mezgimu. Kaip ir sakiau- gali apimt plačiai- nuo.... iki... Bet ne daugiau, nei 15 eur :) 

Kad būtų ir apie ką pagalvot, bet ir nesudarytų finansinių  keblumų bendrai viską susumavus. Arba- 16 eur :D

šįmet- 16 ar 17 metų sektai? Jau pasimečiau. Viliui-16.

Atsakyti

Laiminga. Tik trečdalį kojinės nusimegzt reikėtų 🤭

Aš šįmet balsuoju už pirktinę dovaną, susijusią su mezgimu. Kaip ir sakiau- gali apimt plačiai- nuo.... iki... Bet ne daugiau, nei 15 eur :)

Kad būtų ir apie ką pagalvot, bet ir nesudarytų finansinių  keblumų bendrai viską susumavus. Arba- 16 eur :D

šįmet- 16 ar 17 metų sektai? Jau pasimečiau. Viliui-16.

Už tiksliai 16 visai įdomu būtų įtaikyt :). Kaip tik tokią esu nužiūrėjus :).

Atsakyti