galima numegzti galima nemegzti,
aš pvz poreikio neturiu jokiam kakluošalui ir megzti jo tikrai nenoriu
kojines numegzti žinoma galiu bet kam jų reik?reiikia dydį žinot
Galim atsivešt po siūlų kamuoliuką-ar tam tikrą sutartą kiekį žaliavos
sumest į bendrą katilą (krepšį, maišą, krūvą...)
Tada po vieną traukt/imt.
Kažkiek laiko pagalvot
Ir kiekviena pristatyt, ką įsivaizduoja iš to kamuoliuko/siūlų kiekio/žaliavos.
Paskirtis nebūtinai mezgimas-gali būt ir katinui pažaist ar pagalvei prikimšt......
Restar-kur tos tavo pirminės idėjos? kažkas ten įdomaus buvo....
Mažos dovanėlės sustiprina draugystę . Visai smagu būna. Aš net turiu mintį, ką noriu nupirkt, nes sau tai neleidžiu. O tų kojinių tai neišeis uni-size megzti, nes aš liksiu nelaiminga . Rėmelio kažkokio tai vis tiek reikia. Laukiam Liniukos . Man spalvoti kamuoliukai tai labai patinka, nesvarbu, ar mezgu, ar ne juos. Na, turiu omeny tuos, kur labai spalvoti . Jie tiesiog džiugina. O anksčiau ar vėliau eilė ateis ir jiems.
Mažos dovanėlės sustiprina draugystę . Visai smagu būna. Aš net turiu mintį, ką noriu nupirkt, nes sau tai neleidžiu. O tų kojinių tai neišeis uni-size megzti, nes aš liksiu nelaiminga .
Laiminga. Tik trečdalį kojinės nusimegzt reikėtų 🤭
Aš šįmet balsuoju už pirktinę dovaną, susijusią su mezgimu. Kaip ir sakiau- gali apimt plačiai- nuo.... iki... Bet ne daugiau, nei 15 eur
Kad būtų ir apie ką pagalvot, bet ir nesudarytų finansinių keblumų bendrai viską susumavus. Arba- 16 eur
šįmet- 16 ar 17 metų sektai? Jau pasimečiau. Viliui-16.
Laiminga. Tik trečdalį kojinės nusimegzt reikėtų 🤭
Aš šįmet balsuoju už pirktinę dovaną, susijusią su mezgimu. Kaip ir sakiau- gali apimt plačiai- nuo.... iki... Bet ne daugiau, nei 15 eur
Kad būtų ir apie ką pagalvot, bet ir nesudarytų finansinių keblumų bendrai viską susumavus. Arba- 16 eur
šįmet- 16 ar 17 metų sektai? Jau pasimečiau. Viliui-16.
Už tiksliai 16 visai įdomu būtų įtaikyt . Kaip tik tokią esu nužiūrėjus .