Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, tai užsirašyk ir sulauksi tos eilės. Bus tada aišku. Nors, tiesiog išvadą ar rekomendaciją gali turbūt bet kuris gydytojas pasakyt-gali pretenduot į nemokamą ar ne. Nes kiek suprantu, nemokamai operacijai turėtų būt jau gerokai užkritę tie vokai. Jei gerai pamenu, ar ne 50 proc. regėjimo lauko turi uždengt...

Nežinau, ką darau ne taip, nu nelieka laiko  pamezgimui :oh:  šiandien vėl kažin, ryt gal ištaikysiu.... 

Katukas negali be paaiškinimo, kam ką daryt :D. Gal dėl to ir nespėji pamegzt?  :lol: Užsirašiau rugjūtį ir net pasakojau čia, kad suaugusiems eilė trumpesnė, lapkritį pakliūsiu pas rekomenduotą gydytoją. Buldogo vokų tikrai nereikia, apie 50 proc jokių kalbų net būti negali. O kiek - nežinau, nueisiu, tai ką nors sužinosiu. Pinigų privačioms operacijos neturiu  :B .

Aš jau svajoju apie pagrybavimą ryt  :wub: . Dičkis užsimanė, pamenu, kaip mes jį mažą dar su vežimeliu po miškus tąsydavom :wub:​ . Nei labai tuos grybus mėgau, nei ką, bet rudenį grybavimas būdavo savaime suprantamas. O dabar bent po gražesnį mišką noriu pasivaikščiot, aišku, neprarandu vilčių, kad gal dar ką ir rasiu  :ax: .

Atsakyti

Nu gali tas Katukas ir be nukreipimų :hihihi: 

kai viešai bėdavoji, ar parodai neapsisprendimą, tai tiesiog jaučiu pareigą atsakyti taip :D  o jūsų teisė rinktis ką su tuo daryt

Atsakyti

Aha galiuku tai siaubas kiek.... praeita karta nebuvo tiek, vedi sonais tuos siulus ir imezgi juos kartu ir nesimate nieko, sitas jo dabartinis budas matau, kad matysis, bet tikrai nezadu tiek galu suslept, tai bus gerai ir taip  :D​ 

Atsakyti

Šį kartą nebuvo nei lašo pasibėdavojimo, tai situacijos apipasakojimas :). Faina, kad jauti rūpestį visada ką nors atsakyti. Aš ne visada...

Šiaip, kiek kaimynė pasakojo, tai yra specialus tyrimas, kuris įvertina, kiek tie vokai trukdo regėjimui. Tai ne bet kuris. Nes nuėjus pas bet kurį toj pačioj poliklinikoj, gavo nukreipimą, pas ką turi eiti, kas tą tyrimą daro.

Msum - tai ką darysi - tipo, paliksi laisvus galiukus? Demonstruosi skarą tik iš gerosios pusės, tik fotosesijai? :). Man tai nuoširdžiai įdomu, nes jo visos skaros tokios spalvotos, yra tikrai gražių, bet va, kas slepiasi už fasadinės pusės... Aš, kai žmogus praktiškas, iškart įsivertinu, ar norėsiu prasidės su visa užkadrine puse :). Nors ir nesu didelė perfekcionistė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 06 spalio 2023 - 12:25

Šį kartą nebuvo nei lašo pasibėdavojimo, tai situacijos apipasakojimas :). Faina, kad jauti rūpestį visada ką nors atsakyti. Aš ne visada...

Šiaip, kiek kaimynė pasakojo, tai yra specialus tyrimas, kuris įvertina, kiek tie vokai trukdo regėjimui. Tai ne bet kuris. Nes nuėjus pas bet kurį toj pačioj poliklinikoj, gavo nukreipimą, pas ką turi eiti, kas tą tyrimą daro.

Msum - tai ką darysi - tipo, paliksi laisvus galiukus? Demonstruosi skarą tik iš gerosios pusės, tik fotosesijai? :). Man tai nuoširdžiai įdomu, nes jo visos skaros tokios spalvotos, yra tikrai gražių, bet va, kas slepiasi už fasadinės pusės... Aš, kai žmogus praktiškas, iškart įsivertinu, ar norėsiu prasidės su visa užkadrine puse :). Nors ir nesu didelė perfekcionistė.

Megausiuosi mezgimo procesu, numezgus gal nusifotkinsiu ir padesiu prie kitu megztu skaru  :D as anksciau jau minejau, Westo skaros man del pacio malonumo megzti ir proceso.  :rolleyes: Su suniu po laukus tasytis saliko/skaros ir gi reik. Tai va sunesioju ir taip  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Supratau :). Man gal nebūtų malonumo ten taip visom kryptim ir spalvom raizgalioti :).  vakare, kada dažniausiai megzu, smegenys jau būna pavargę, tai mezgimo labiau kaip atsipalaidavimo noriu. ir aš labiau dėl rezultato mezgu, ne proceso. Negaliu megzt, kai nežinau, kam, pvz. kojinių - turi galvot, apie konkretų žmogų. Kai mezgu sau ar skarą, ar ką, tai galvoju, prie ko derinsiu, kaip nešiosiu ir t.t.

Parodyk savo kitas skaras  :4u:​ .

Atsakyti

O tai šitą.....pirty bus koks swapinis reikalas?  :ax: 

Pamenu, kad buvo pasiūlymų, bet sprendimas tai nepriimtas.

Galim ir pirtininkių grupelėj tuos klausimus aptart, jei kitas tai erzina :D 

Atsakyti

Labos. Gal viešai aptarkit. 

Atsakyti

Jau seniai pastebėta, kad mūsų sektoj trūksta sprendimų priėmėjų, kurių klausytume :). Nes dar ne bet kas turi trinktelėti ranka į stalą :). Aš tai idėjas galiu mėtyt ir prie visko prisitaikyt. O tašką padėt man per sunku :).

Atsakyti

Nu va, nieks nenori būti projekto vadovu :hihihi: 

Aš neturiu idėjų kažkokių konkrečių.... gal prie kepurių reiktų kaklui reikalų....

Nes pati idėja, traukti swapo burtus jau vietoje, man patiko :ax: 

negaminti savo rankom, o pirkti, ar kitaip įsigyti, irgi manau gali būti.

Apimtis... hm, nu turbūt teisybės/lygybės dėlei reikėtų nusistatyt kažkokias ribas, bet šiaip tai neesminis dalykas. 

Galima tartis beleką, tik atitinkamo formato-pvz skirto mezgėjos/nėrėjos/siuvėjos asmeniniam poilsiui/šilumai/malonumui. Arba skirto būtent mezgimui.

Gal nepatiktų idėja siūlų kamuoliukas ar įrankis. Tiesiog nežinočiau ką su tuo daryt ir kaip pritaikyt. Galų gale tai nelabai kūrybiška :ax:  nors iš esmės, tas pats kamuoliukas gali būt skirtas mezgėjos šilumai ir malonumui :D​ 

Atsakyti
Nes vis tiek viešai demonstruosimės biggrin.gif

Galim šį kartą kaip siūlė Restar - sumoje pvz 10-15 eur - kažką pirktinio - kas susiję su mezgimu? Siūlų kamuoliuką, knygą, schemą ar pan. Ir vėl kaip praeitą kartą - išsitrauktume lapelius vietoje.
Papildyta:
Man šiandien laaaabai darbinga diena. Pradedu rašyt postą, per tą tarpą- skambutis arba du ir jau žiūriu, kad daugiau parašymų yra smile.gif
Kamuoliukas- kojinėms, kaklui, skarai - visai nebloga dovana irgi smile.gif
Atsakyti

Aš labai sąžiningai pareiškiu, jog esu gavusi tikslinių kamuoliukų. Deja, tikslo jie nepasiekė... tai nežinau, gal nebent su kokiu konkrečiu neįprastu aprašymu...

Pliam mintis :D  tuos tikslinius kamuoliukus, nepasiekusius tikslo, perdovanoti :D  taip sakant, atsakingas vartojimas :D 

Ir šiaip, tai jeigu jau kamuoliukas kojinėms, skarai, kaklui -tai turbūt galima ir numegzti ...

Atsakyti