Katuk, aš tai turėjau siuntimus ir sau, ir vaikams, tai domėjausi, paaiškino man. Tai būtent optometrininkas tik nuo 18 m. Vaikams tik gydytojas. Tuo pačiu ir save ten pat į optiką, kur greičiausiai galėjom pakliūti, užrašiau. Su siuntimu - nemokama. Valstybinėj poliklinikoj - sakiau gi, kad rugpjūtį paskambinus, rašo eilei vasario mėn ar panašiai. Per e.sveikatą gali jau ir į privačias optikas (bent kai kurias užsirašyti), rašo, ar mokamas vizitas, ar turi galimybę nemokamai su siuntimu, ar priima vaikus.
Mažė sakė iš pradžių, kad tik mokykloj, kai reikia į lentą žiūrėti, užsidės akinius, bet žiūriu, kad kasdien jau po mokyklos ir grįžta su akiniais. Matyt, apsiprato ir akivaizdžiai geriau mato su jais, tai patinka...
MsuM - vakar pažiūrėjus Gretos video, nulindau pažiūrėti, ką jūs ten su tuo Westu megsit. Nu, eina peklon, kokia ten raizgalynė pas jį ir kiek siūlų galiukų kitoj pusėj. Aš tai jau tikrai nepastebimai nesugebėčiau sukaišiot. Iš jo išmokau tą Steven-weaven metodą, na, bet jis nėra nepastebimas, žiūrint iš kitos pusės...
Tai po truputį savo žalią mezgiau, apie Haloweeno kojines galvojau kuo labiau crazy, tai ne, dukra nori vienodų . Na, ir dar pora megztinių ma parodė, kurių norėtų, kad numegzčiau. bet aš spardausi . Nes vieno modelio tai labai nenoriu megzt (drop shoulder...), kitą gal numezgčiau, tai dairausi kokio modelio - su pynėm, be laisvumo.Su siūlais irgi tokia situacija - naujų pirkt nenoriu, o visi turimi - numatyti MAN . Na, gal išstenėsiu kokius, bet nežinau, kokios spalvos užsimanys.