Ne karma ir ne dievas o tiesiog gyvenimas.
Mano dukra ieškojo grynai fotosesijai rūbų. Tai nusipirko pačius mylimiausius ir nešiojamus. Jei ne fotosesija, turbūt net nebūtų žiūrėjus ton pusėn
Mano buvusi kolegė, kai dar influenceriais net nekvepėjo, pirkdavo prabangius rūbus ir nešdavo siuvėjai. Ar mezgėjai bet iš tikro, aš pati esu mezgus dizainerių rūbų iš paveiksliuko tai labai nesmerkčiau tų, kurios atkartoja. Tik vat kurios tai rodo, kaip originalą, tai jo....nu melagės,ne kitaip
kas kuo tiki .
Aš labiau turėjau omeny, kad dažnai naudojasi daiktais savireklamos tikslais ne tie, kurie negali sau leisti, bet vis tiek naglai tai daro nei kiek už tai nesusimokėję, nes jie, nesiskaito su priemonėm, kai turi tikslą. Bet jo, atvejų yra įvairių, ribos slidžios. Kas mes, kad teistume... Man vat kažkodėl atrodo, kad numegzti iš paveiskliuko kažką panašaus - visai ne griekas, tai kodėl turėtų būt pasisiūt griekas... nenubiednės ir tiek dizaineriai... tai ri sakau - kiekvieną iš mūsų pasivys kelio gale ir tai, ką darėm gerai, ir tai, ką blogai... Gal kuo nors pavyks tą blogį kompensuot .