Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ne karma ir ne dievas :hihihi:  o tiesiog gyvenimas.

Mano dukra ieškojo grynai fotosesijai rūbų. Tai nusipirko pačius mylimiausius ir nešiojamus. Jei ne fotosesija, turbūt net nebūtų žiūrėjus ton pusėn

Mano buvusi kolegė, kai dar influenceriais net nekvepėjo, pirkdavo prabangius rūbus ir nešdavo siuvėjai. Ar mezgėjai :D  bet iš tikro, aš pati esu mezgus dizainerių rūbų iš paveiksliuko :rolleyes:  tai labai nesmerkčiau tų, kurios atkartoja. Tik vat kurios tai rodo, kaip originalą, tai jo....nu melagės,ne kitaip

kas kuo tiki :).

Aš labiau turėjau omeny, kad dažnai naudojasi daiktais savireklamos tikslais ne tie, kurie negali sau leisti, bet vis tiek naglai tai daro nei kiek už tai nesusimokėję, nes jie, nesiskaito su priemonėm, kai turi tikslą. Bet jo, atvejų yra įvairių, ribos slidžios. Kas mes, kad teistume... Man vat kažkodėl atrodo, kad numegzti iš paveiskliuko kažką panašaus - visai ne griekas, tai kodėl turėtų būt pasisiūt griekas... nenubiednės ir tiek dizaineriai... tai ri sakau - kiekvieną iš mūsų pasivys kelio gale ir tai, ką darėm gerai, ir tai, ką blogai... Gal kuo nors pavyks tą blogį kompensuot :).

Atsakyti

Gytis kai buvo fotografuotis- visi rūbai su etiketėm iš Reserved. Ir parduotuvė žino, kad jie perkami su tikslu grąžint. Bet kos aprengia- super duper atsargiai, su spec kepuraitėm ant veidų nuo makiažų, kad nesutept. O fotografas prisikrovęs maišus savo darbą  ir tuo pačiu parduotuvę reklamuoja. 

Tai situacijų irgi įvairiausių būna.

O galiausiai turbūt ne viena matę tuos išmestus kalnus naujų tekstilės rūbų-atliekų greitosios mados. Ir šiaip klausimas- ar žmonės parduotuves, ar parduotuvės žmones apgaudinėja? Su kainom, kokybėm, 80 % nuolaidom ir t.t. 

Atsakyti

Nu pliam, dėl tų makiažų... sory, pardėse tiek tų primakiažuotų matuojant rūbų kaba....mano dukros kartais prašo iš sandėlio nenumatuotų, nenutepliotų, neištraukytais siūlais.. ir atneša.

Dėl rūbų visokioms laidoms ir reklamoms, tai jo, kartais pardės turi sutartis-mainus: mes jums rūbų, jūs mums reklamą. 

Bet čia greičiau apie apgaudinėjimą savanaudiškais tikslais: žiūrėkit kokia/koks aš, ką aš galiu leisti sau.

Šiandien darbe kaip tik buvo pokalbis apie firminius/nefirminius daiktus. Kas kokią firmą mėgsta, ieško...Nu net nežinojau, ką pasakyt. Man visiškai dzin yra firma, jokio malonumo nejaučiu puikuojantis kažkokiu škurliu su prabangaus ženklo užrašu.... svarbu, firminis, net jei su juo atrodai kaip klounas...kokybė-sutinku. Bet jei tai kokybei per visą pilvą užrašas-sory, ne.

Atsakyti

100 proc pritariu abiejų -Niumos ir Katuko paskutinėm pastraipom. Berašant irgi buvom mintis kilus, kas ką apgaudinėja... O etiketės man visai nerūpi. Nu tik faktas, kad tikrai kokybiški daiktai yra brangūs (nebent SH pavyksta stebuklingai rasti gerą dealą), nors nebūtinai brangūs - yra kokybiški ir gražūs...

Atsakyti

Niuma,  katuk, pritariu 2000 pr. Man svarbi rūbo.kokybė. Fabiana logotipų nededa,ačiūdie!  Noriu visada rengtis jos rūbais  :wub:​ 

Atsakyti

Su akiniais kol kas įtempti santykiai, pasidirbinau skaitymui, tai labai nekaip su jais jaučiuos, įsitempia akys, keisti pojūčiai. Į tolį optikos gydytoja sakė, kad nereikia. Bet gi pati matau, kad itin suprastėjusi rega, titrų visai nebeįžiūriu, tai pasidariau vizitą lapkričiui pas akių gydytoją, gal atidžiau apžiūrės, turesiu ir aš kuom raukšles pridengti. 

Užjaučiu, mano nauji akiniai irgi stalčiuje guli, irgi pas gydytoją eisiu. Juokas pro ašaras, bet apie tą optometrininkę, kuri man taip "puikiai" akinius parinko, kad atrodo net pykina ilgiau pabuvus, laukdama prie durų vizito iš kelių kitų klienčių tieeek liaupsių prisiklausiau, viena net ketino subėgioti gėlių atsidėkodama jai nupirkti. :unsure: Taip tas susižavėjimas įsiminė, kad niekaip neprisiverčiau nueiti teisybės ieškoti...

Et, eilinį kartą bumbu. Apskritai tai gyvenimas gražus ir gyventi gera (dažniausiai). :D

Atsakyti

Kokio smagumo kepurė praktiškai pati mezgasi!

Taip, Smalsute, gyvenimas gražus!!

Atsakyti

Apie akinius!!!

Gal mano patirtis kam pagelbės.

Paskutiniai gaminti praktiškai tokio oat stiprumo, kaip prieš tai. Užsidėjau, kažkas ne to, plaukia, susibliurina momentais. Galvojau, reik priprast. Kai po mėnesio vis dar nepripratau, nuėjau į optiką. Jie turi tokį pasiūlymą-jeigu kažkas netinka, mėnesį+- gali kreiptis. Tai va, nežinau ką ten palankstė ar padarė-man sakė, jog kažkokį kampą pakeitė, ir negaliu patikėt-viskas stojo į savas vietas iškart!!!

Tai va, eikit ten kur gaminot. Na nebent jau metus laiko guli tie akiniai....

Atsakyti

Du gabaliukai Drops Snow, ir kakavinė kepurė yra!

Atsakyti

Apie akinius!!!

Gal mano patirtis kam pagelbės.

Paskutiniai gaminti praktiškai tokio oat stiprumo, kaip prieš tai. Užsidėjau, kažkas ne to, plaukia, susibliurina momentais. Galvojau, reik priprast. Kai po mėnesio vis dar nepripratau, nuėjau į optiką. Jie turi tokį pasiūlymą-jeigu kažkas netinka, mėnesį+- gali kreiptis. Tai va, nežinau ką ten palankstė ar padarė-man sakė, jog kažkokį kampą pakeitė, ir negaliu patikėt-viskas stojo į savas vietas iškart!!!

Tai va, eikit ten kur gaminot. Na nebent jau metus laiko guli tie akiniai....

:mastau: Aš kokį pusmetį užtempiau. :geda:  Šiaip gal ir dabar dar pareguliuotų, geranoriški jie ten tokie, gal tik prie meistriuko darbo laiko prisiderinti reikėtų, bet vis tiek pirmiausia baigsiu laukti, ką gydytoja pasakys. Įtariu, kad pakankamai gerai matau su senaisiais akiniais, tai tas nežymus pastiprinimas ne padeda, o tik trukdo.

Atsakyti

Mat kaip būna. O tai sugalvojai be gydytojo patikrinimo tiesiog optikoj užsisakyti?

Fielmann ar ne kokius 2 metus, gsl net 3 aptarnavimą siūlo. Nežinau, ką ten aptarnaut, bet jeigu kažką kaip Katukui palankstyt, tai, matyt, laisvai.

Atsakyti

Fielmann pataiso visus akinius, ne tik pas save pirktus

Atsakyti