katuk girdėjau nuo covido tai tik nebent rizikos grupėms verta kitiems ne
Na, aš pirmą skiepą nuo covido tai gavau kaip esanti rizikos grupėj ne pirmoj eilėj, bet antroj. Tik taip ir neatsekiau, dėl ko konkrečiai. Greičiausiai dėl autoimuninės.
Iš kitos pusės, aš nuolat einu į darbą, t.y. esu tarp žmonių. O kur sambūris, ten ir rizika...
Niuma, dėkui, priminei - iš ten vieninteliai man patiktų - toks va: https://www.reserved...mis-2-4051w-01xarba toks https://www.reserved.com/lt/lt/merinosu-vilnos-golfas-2-4104w-01x . Bet prisiminus, kaip pernai svajojau apie žalią golfą, pirkau gal L arf xl dydį, įsivaizdavau laisvą, gal ne tokį kaip ant manekenės kabo (bet ant jos tai s dydis...), o gavau aptemptą, trumpą, kuris tik dukrai tiko, tai...
Restar, taigi esi įvaldžius internetinį apsipirkimą zalando, aboutyuo ir pan.. Nebent reik ypatingai skubiai. Tai siūlau užeit į Vila, kas ten dar, ai, P&C turi visokio plauko firmų.
Nu kad supranti, va pernykštė patirtis su tuo golfu ir stabdo. Ir pačiupinėt norisi, per ekraną sunku plonumą/kokybę pajust ir dydį. Čia tau ne kokios kelnės, kur gali būt ir daugiau sintetikos ar pan. ar tieisog medvilėns marškinėliai. Ir pirmyn atgal siuntinėt nusibodo, dabar tam nenusiteikus. Nenusiteikus ir po pardes vaikščiot . Retai man tas noras užeina, tai va tik ir padejavau, kad reikia, bet nieko nenusiteikus greit su tuo daryt. Gal greit atšals ir tiks jau turimi megztiniai .
Qqute - va tokia va liemenė: https://en.refinedkn...english-version. Prasideda tai nugaroj nuo kaklo juostelės. O dėl ko nemoku apsiskaičiuoti, nes kai mezgu mėginėlį, ar gauge matuoju, tai niekada nekreipiu dėmesio į eilių skaičių . Ilgius visada eigoj pasimatuoju prie savęs. O čia nuo to ir priklauso pradžia.Tai ir nepagaunu, už ko užsikabint... O noriu konkrečius gerus ardyto megztuko siūlus naudot. Nebent dar vieną siūlą ko nors pridėti, kad atitiktų gauge arba šaut na šarom, kaip su Ranunculus. Bet ir tam nepribrendus . Šiuo metu turiu ką megzt. Bet liemenės labai reikia.
Niuma . Seniai nevargus rimtai su nosim (tik alergijos, tfu, tfu, pastaruoju metu dažniau varvina nosį), bet pamenu, tai užjaučiu.
O miego aš pastaruoju metu kaip Katukas - nuolat noriu... Kai tik neturiu ką konkrečiai veikt, tai tik apie miegą ir galvoju, bet neleidžiu sau dienos metu niekada. Rytais kažkaip irgi neišeina. Nes anksčiau nueinu gult - kartais net po 10, ar po 11 - iki vidurnakčio nueit man skaitosi anksti. Tai ryte jau kaip ir nesimiega, ypač, kai vyras keliasi, kelia vaikus, rytinis šurmulys, bet leidžiu sau bent padrybsot, o ne šokt iš lovos. Paskui visą dieną kimarinu. Vakare labai tikiuosi pamegzt dar. Bet sunku...
Draugės vyrui - covidas. Mano testas neigiamas, bet savijauta negerėja. Sakyčiau gal tempa nori kilti. Vakare pasimatuosiu. Dabar vaistų prigėrus, tai nieko nerodo, nes dar teko uošvius pavežiot nuo stoties iki akių klinikos.
Mano planuojama liemenė kažkiek panašį į Restar, tik ne perliuku, bet gerom akim.
Restar, man labai gražus tavo antras pasirinkimas Reserved.
Kaip sveikatos? Miginėju visą dieną. Nuėjau į Ridikus.
Žiūriu, kad tas megztukas netgi gyvai Akropolyje yra... gal vertėtų pasimatuot. Bet tai kaip prisiruošt tokiam metų žygdarbiui - nuvažiuot į Akropolį ... darysim kitą savaitę ir darbinę fotosesiją, sakė, rekomenduos kuo apsirengti - taigi nebūtinai aš turėsiu ką nors iš rekomendacijų . Ir nebūtinai norėsiu pirkt . Kolegė juokavo, kad galim nusipirkt rūbų tinkamų, su etiketėm pasifotkint ir grąžint... Nu man tai sunkiai tas priimtina .
Nu tai pasifotkint, taigi ne nešioti. Žinau moteriškių, kurios daug dalykų perkasi, nebūtinai internetu, bet dar kurį laiką namie galvoja, matuojasi, o po to apsisprendžia, ir ko nereikia grąžina. Tai čia maždaug tas pats gautųsi. Man tai niekada gyvenime nekilo net mintis gyvai nusipirkus, pasimatuotą daiktą grąžint, net turbūt ir nepagalvojau, kad tokia galimybė yra, kol neišgirdau tokių pavyzdžių.
Oi, aš tai girdėjus, kai kaimynė dirbo C&D style, ten visokių stiliaus dalykėlių chebra a la nusipirkdavo fotosesijoms, o paskui grąžindavo... Nors iš tiesų, jie ir nuomoja už tam tikrą kainą. Tai tokiu atveju jau nefaina. O su rūbais gal ir normalu, tik kai aš nemėgstu parduotuvių išvis, tai 2 kartus man eiti - kančia. Esu dalykų, kurie netiko, negrąžinus...
Oj, esu ne vieną kartą gyvai pirkus, po to nešusi grąžint. Nes pardėj veidrodžiai kreivi, dienos šviesos nėr, ne su tuo derini, namie visai kitom akim matai. Šiaip pardėse netgi siūlo namie pagalvot. Aišku, tada ėjimas du kart į pardę, bet šiaip labai gera tokia galimybė ramiai apsvarstyt.
Pažįstu žmonių, kurie su etiketėm panešioja ir grąžina. Man tai žema, o ypač pasakotis, kokie jie išradingi😎
Dar yra populiaru nusipirkti brangų rūbą iš kokios dizainerių parduotuvės, nunešt siuvėjai, ta persibraižo, lekalus pasidaro ir pasiuva. O rūbas grąžinamas, prieš tai aišku pasifotkinus su originaliais maišeliais instragramui. Čia jau influencerių lygyje.
Koks oras... Prie žemės traukia, galvojau susimotyvuosiu šiandien sportui, o bet tačiau...
Katuk, tai man tas visiškai normalu, tik tingiu. Kažkaip sąžinė netyli, jeigu imčiau pirkti jau iš anksto žinodama, kad tik pasinaudoisu fotosesijai ir grąžinsiu. Šiaip - pati net nesugalvočiau . Na, bet, jeigu labai labai prireiktų, gal visa raudonuodama, taip ir padaryčiau, ypač, jeigu šiaip jo tikrai nepirkčiau sau, o tinka tik fotosesijai ...
O influenceriai - tai atskiras pasaulis . Pilnai įsivaizduoju, kad ko tik jie nepridaro. Na, bet ten kažkur, kelio gale, vis tiek tikiu, kad kiekvieną pasivys ar karma, ar Dievas...
Ne karma ir ne dievas o tiesiog gyvenimas.
Mano dukra ieškojo grynai fotosesijai rūbų. Tai nusipirko pačius mylimiausius ir nešiojamus. Jei ne fotosesija, turbūt net nebūtų žiūrėjus ton pusėn
Mano buvusi kolegė, kai dar influenceriais net nekvepėjo, pirkdavo prabangius rūbus ir nešdavo siuvėjai. Ar mezgėjai bet iš tikro, aš pati esu mezgus dizainerių rūbų iš paveiksliuko tai labai nesmerkčiau tų, kurios atkartoja. Tik vat kurios tai rodo, kaip originalą, tai jo....nu melagės,ne kitaip