Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Supratau, kad trūksta man plonų šviesių šiltesnių ar mažiau šiltų megztukų prie kelnių, kai ruduo ar pavasaris. Nes visi maniškiai - žiemai . Reikia kažkur pirkt...

Pvz: https://www.reserved.com/lt/lt/moterims/drabuziai/megztiniai 

Ooommm sloga- baisi liga 😒 Nuo 5.20 prabudus bandydama suprast, pro kur kvėpuot. Ir kažkokia skaudančia oda už ausų.

Išsileidau chebrą į mokyklą- mokytojų diena. Gytis lyg pamoką ves. 7.10 jau reikėjo būt mokykloj. Jie vyriausi, kaip progimnazijoj. 

Atsakyti

Restar, taigi esi įvaldžius internetinį apsipirkimą :mirksiukas:  zalando, aboutyuo ir pan.. Nebent reik ypatingai skubiai. Tai siūlau užeit į Vila, kas ten dar, ai, P&C turi visokio plauko firmų.

Atsakyti

Numezgiau. Šiandien jau naudoja. Kojininis medvilnės, merino ir elastano siūlas.   Priedas  Screenshot_2023-10-05-09-46-31-47_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg   755,67KB   0 Parsiųsta kartų     Pradėjau. Bazinis megztukas. Dukrai bus oversize, ir aš skolinsiuos. Lygybė!   

Priedas  Screenshot_2023-10-05-09-44-44-55_be80aec1db9a2b53c9d399db0c602181.jpg   124,43KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 05 spalio 2023 - 09:01

labas rytas

gadget kaži ar dukra duos skolintis. Geriau reikėjo megzt sau o dukrai skolinti :)

Restar kokią liemenę pradėjai, kas do pradėjimas. paro ir aš gal tos noriu, nes kitaip teks senoviniu būdu nuo apačios gabalais megzt :)

Atsakyti

Niuma  :4u:  :4u:  :4u: 

mane nuo tos bjaurybės tik aktifed gelbėja, išgeri ir dienai pamiršti kas tas sloga :)

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Gadget spalva!!!! :flirt2:  :wub: 

Niuma  :4u:  :4u:  :4u:

mane nuo tos bjaurybės tik aktifed gelbėja, išgeri ir dienai pamiršti kas tas sloga :)

o aktifed nemigdo? Mane ir gi tik sitas gelbeja kai tik pajuntu nosis kad bega nr 1 vaistas. Bet ant nakties 2 isgerus mane iskart atjungia :D o po viena kai isgeriu ir gi snuduriuot norisi  :D 

Atsakyti

oj 2 nebandžiau

gal kiek ir migdo tiesą sakant nepamenu-paskutinį kartą slogą prieš 4 metus turėjau, matyt gavo aktifedo kai išsigando daugiau nesirodo :D

Atsakyti

jei darbas iš namų tai nieko gal jei kiek migdo, svarbu nevairuot jau tada

Atsakyti

labas rytas

gadget kaži ar dukra duos skolintis

Duos.

Atsakyti

Mane kai migdo ir be actifedo, tai turbūt jokio skirtumo :D 

Darbe renka grupę skiepams kolektyviai.... nu ir neapsisprendžiu-skiepytis ar ne, jei skiepytis, ar nuo abiejų... žodžiu, ir joks ženklas iš dangaus nepasirodo :D​ 

Atsakyti

jei darbas iš namų tai nieko gal jei kiek migdo, svarbu nevairuot jau tada

Mane jau kai migdo tai ir uzmigdo  :D  :D  as isvis zmogus jei noriu miego nieko man nepadarysi.

Kazkada su vyru vaziavom i Skotija per nakti. Dave man vairuot, susapnavo, kad kazkur atsitrenkem  :ax:  :lol:  Pasoko visas sako viskas duok man vairuot  :D nu sustojom pakeliui pro Mcdonalds, pasiimiau dviguba espresso (galvojau vairuotojui palaikysiu kompanija). Isgeriau - po 10 minuciu uzmigau, atsikeliau ryte jau vietoj  :hmm:  :oh:  :lol:  

Atsakyti

Man atvirkščiai su miegu, ne taip dar lengva užmigdyt :D jokie ten tavegiliai actifedai labai neveikia, nu nuo mažiukės tokia buvau man laiko miegojimui gaila vis būdavo :D tik ryte tai jau jooo tada negaila

Vakar pvz reikėjo mirtinai kojinę baigt, mezgiau iki 1 beveik, paskui dar neužmigau visokie planai galvoj sukosi :D

šian ryte zombis-6 nepajėgiau darban atsikelt, kol vaikas mokyklon ruošėsi parašiau greit prašymą nuotoliui, vaikis sakė labai tu pavargus kažkokia :D, nu pusiau prasimerkus išlydėjau aną ir dar posmą numigau iki darbo

Atsakyti