Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gavau savo More than Words. 

Ommm

Kvepslų kašmyras.

Atsakyti

Mano nosis orų permainų ir kolegės čiaudėjimų neatlaikė.

Nuo pietų parlėkiau namo. Prisigėriau vaistų, arbatų, išsikaitinau vonioj su eukaliptų aliejum, padirbau, pamiegojau. Sėdžiu susikuitaliojus lovoj. Kažkas kažkur tarp nosies, ausies, akies tūno 😒

Einu pamegzt. 

Vakar knygą baigiau skaityt, kai draugę išleidau. Reikės savoj bibliotekoj pasikuist, ko vėl noriu. 

Atsakyti
Gytis.
Bifki padejau.
Apsirijimas.

Priedas  received_3619675628315712.jpeg   171,91KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Niuma, čia gi vaistai! Stambokomis tabletytėmis.

Atsakyti

parėjau, sagytes susiuvau, tiko

bet kaklas atlaisvėjo daba toks platokas, reik pamislyt su kuo nešiot, gal pamėginsiu gumytę įvert dar

nu ir krapštau kojinę o nagai niežti sumiksuot kašmyrą su moherą ir tokią antpižaminę liemenę nusimegzt 

Atsakyti

Ke, qqte, ke?

Atsakyti

Liemenė ir mano planuose :) Vis dar.

Antmarškininė  :) 

Atsakyti

O aš jau dvi turiu!

Atsakyti

tai ir aš tų liemenių turiu bet va nusižiūrėjau nuo tokios suomių (rusų) blogerės diidelę pynėtą liemenę. Nu labai didelę ilgą ir  plačią

ir ji sakė nori nešiot aną pvz rytais ant pižamos kai norisi ką užsimest

kadangi mano pusė rytų ramiai su pižama praeina tai ir man gi reik :D

Atsakyti

Aaa, aš turiu storasiūlį oversize, su rankovėm ir dzyyyydzele V iškirpte tokio formato.

Atsakyti

Jo jo v iškirpte bus

Atsakyti

Jo, liemenę pabandžiau pradėti, o ten toks mandresnis pradėjimo būdas, mano gauge neatitinka ir nesugebu apsiskaičiuoti dydžio, tai ir stovi keli cm kaklo juostelės...  Irgi V iškirpte. Antmarškininės ir man reikia, nes pižamos nenaudoju :)

Šiandien vėl autobusu į žmones trauksiu. Supratau, kad trūksta man plonų šviesių šiltesnių ar mažiau šiltų megztukų prie kelnių, kai ruduo ar pavasaris. Nes visi maniškiai - žiemai . Reikia kažkur pirkt...

Atsakyti