Tai prie Kalvarijų turgaus yra gi sagų. Nu bet manau, kad panašus atstumas ir iki MZ. Nu dar Cupe gali būt prie siūlų kažkiek, bet mažai turbūt
Man siūlų nereik, tai ir pasimatymas matyt ne visai aktualus...
Atnesu pasimaivyt savo lapces - trukumus ir pacios pamatysit
Jokių trūkumų nematau. Ir ne todėl kad žliba. Laabai gražu
O aš išėjau vadinas. Einu, saulė šviečia. Galvoju va o akinių tai neturiu pasiknisu rankinuke ir op, yra Dar prisiminiau kaip katuks vakar rašė apie tai, bet skėtis irgi rankinuko dugne guli
Išeinu su sagom iš parduotuvės - lyja.
Labai gražus megztelis! Jeigu ir yra trūkumai, turbūt jie žinomi ir aktualūs tik tau pačiai
Qqte, nebuvau dabar užėjus prie turgaus į audinius, bet iškaba mačiau yra. Ten toj gatvytėj jei nuo centro pusės, tai už turgaus.
Mano zapadlo, arba kitaip-Merfio dėsnis. Skėtį paisėmiau-lietaus negavau. Nors panašu, kad jis buvo aš tuo metu matyt škurlius matavausi nusipirkau kažkokioj išparduotuvėj CUPe džempą. Gražiai mėlynos spalvos, be pūkų viduj, kaip man patinka. Plę, vistiek ofise praktiškai viena sėdžiu, tai galvoju su džinsais ir džempu vaikščiot pats tas o mano turimi kažkokie patrinti pasirodė....
Aš irgi prasisukau kažkaip ne per lietų - nulijo, kol Panoramoj sėdėjau, gražiai parvažiavau, atsisėdau - vėl lyja.
MsuM - tu gi šiuo metu bene didžiausia perfekcionistė pas mus, kai Lace nebeužeina , tai ir matai kažkokius netobulumus. Šiltas jaukus, fainų spalvų megztukas. Galėsi dažniau šunį su juo vedžiot kaimynei po akim .
Ai, kai vakar prisižiūrėjau tavo romantiškų medžiagėlių, tai eidama per Panoramą beveik seiles leidau, t.y. akys labai krypo ir gražiai raštuotas striukes, romantiškų audinių patalus, kaip tik kely kelios tokios pardės pasitaikė. Pas Gadget jau irgi matau romantiškus padėkliukus ar servetėles. Nors šiaip... grožį matyt matau, bet nesu didelė romantikė .
Sunku įsivaizduot Katuką su džempu į darbą einančią, bet o ko ne iš tiesų. Pas jus nepadarė privalomų dienų būti ofise? Kai kurios įmonės bent dalį savaitės per preivartą grąžina. Daug burbančių.