Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Uff damušau savo 3 m. senumo pradėtuką  išskalbiau tai ir skersavimas dingo ( žinojau iš mėginuko kad taip bus bet vistiek malioonu)

Liko išdžiūt ir sagytes nupirkt ir susiūt. Galėsiu su babytine "koftočka" vaikščiot

Koks gi, koks gi?

#ašvėlpirkaupuodelių

Svarbi informacija: Siųlų Sandėlio Jūratė dabar ten būna kasdien, ir be jokio papildomo skambučio. Tai - penktadienį organizuojamas užėjimas pasisiūlinti per pietukus!!!

Atsakyti

Qqute - suintrigavai, kas ten per koftočka :). Tikiuosi, nepasibranginsi, parodysi. 

Mano siūlai vilioja mane, nes reikia pridėtinio siūlo kardiganui. Reiks pažiūrėti, kaip su kalendorium reikalai 

Pamezgiau vakar su MsuM video.

Atsakyti

Jiezau, atsprašau, buvau dar be kavos, bet taip išsidarkius iš žodžio siūlai dar nebuvau. Žalia arbata kalta!!!

Priedas  received_856375279087420.jpeg   82,3KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Pamezgiau vakar su MsuM video.

Malonu, kokie ispudziai?  :D 

Labas rytas visoms  :4u: as siandien is namu, tai 7ta atsitempiau i lova kompa. Kol vyras negryzo miegot galiu klavetura tarskint is lovos  :D  :D 

Dirbu is namu nes reik eit i poliklinika durnu laiku. Kaip mane nervuoja is tikruju ta polikliniku politika. Tai ka galima butu issprest tiesiog skambuciu man jie sumaste, kad man dabar reikia pas juos 14:45 ateiti  :hmm: tai va eisiu anksciau lauk is darbo kad galeciau pasirodyt, kad dar gyva poliklinikai  :rolleyes:  :rolleyes:  sakau as jiem bet taip niekad dar nebuvo, visada gi skambuciai buna, Gruodi buvau konsultacijoj. Uoj ne sako pas mus cia visada taip. Nu turbut ant keistos administratores papuoliau  :D​ 

Atsakyti

Aha, ir ne siūlų sandėlis ten :). Bet vyras būtent penktadienį varys mašiną į servisą, tai teks man susilaikyt nuo siūlų pirkimo dar....

Atsakyti

Apie kokį čia sandėlį eina kalba?

Atsakyti

Manosiulai.lt Molėtų plente.

Atsakyti

Restar ai nieko blatno. Paprastas šviesua reglano megztukas susagstpmas su kiauraraščiu priekyje. Reiktų kokių kriauklinių sagyčių. Paieškočiau per piet bet neįsivaizduoju kur čia centre sagų gali būt

Atsakyti

MZ gražios sagos. ir kažkur kitoj gatvės pusėj nuo MZ panašiai. ir dar Vilnaius g kažkokia skylutė būdavo.

MsuM - žiūrėjau ir vis galvojau, kaip tokia jauna mergina tokia uoli rankdarbiams, retas atvejis šiais laikais. Aš siuvinėt taip ir enišmoksiu, siūt, manau, irgi. Dar - labai pirmūniška esi:). Visur sieki tik akščiausių rezultatų, kokybiškiausių pirkinių. Biškį šopaholikė :). O pamokslą kad rėžei :). Ir virbalų vagis labai mielą šypseną sukėlė :). Šiandien žiūrės Yarn engineer video :).

Atsakyti
Oj. Dar ir kaip blatnas smile.gif
Dailus kiauraraštis ir tikrai vertas parodymo wub.gif
Atsakyti

Gadget labai grazus puodelis ir kiausino laikiklis ar kaip ten jis vadinasi  :wub: ziurejau ziurejau nuotrauka  :rolleyes: 

MZ gražios sagos. ir kažkur kitoj gatvės pusėj nuo MZ panašiai. ir dar Vilnaius g kažkokia skylutė būdavo.

MsuM - žiūrėjau ir vis galvojau, kaip tokia jauna mergina tokia uoli rankdarbiams, retas atvejis šiais laikais. Aš siuvinėt taip ir enišmoksiu, siūt, manau, irgi. Dar - labai pirmūniška esi:). Visur sieki tik akščiausių rezultatų, kokybiškiausių pirkinių. Biškį šopaholikė :). O pamokslą kad rėžei :). Ir virbalų vagis labai mielą šypseną sukėlė :). Šiandien žiūrės Yarn engineer video :).

Del shopaholikes tai sutinku, vyras pradeda stebetis jei savaite neateina koks pirkinys  :D bet jau reik mazint apsukas, namo perstatymas laukia  :unsure: aciu  :4u:  ai va sia savaite pirkau nauja stova  :D tai tikiuosi sitas lengvins reikalus filmavimo is virsaus  :rolleyes:​  

Atsakyti

MZ tai toloka kai toks oras

Saulės siūlas turi tokių kaip reikia tiksliai bet važiuot reik o aš pasivaikščiot norėjau...

Atsakyti