O aš vakar maximoj mačiau kalėdinių eglutės papuošalų. Kažkaip net akis pasitryniau. Nedidelėj maximoj, ten keletas tų konteinerių vidury su pramoninėm prekėm - ir vienam kamputyje sudėta - lyg šventėm baigiantis per išpardavimą.
Turiu nagučius- avietinius, ryškiai.
katuks, 03 Spa 2023 - 14:44, parašė: Man apskritai patinka viską kontroliuoti kada automobiliui apsukas didint/mažint (mechaninė pavarų dėžė..)...va va. Mano draugė. Aš ir mechaninės gerbėja.
Restar, oj, nea Velykom-Kalėdom daugiau pyragai. Tas mano mylimas sausainių/varškės, uogienės pertpimu. Nu gal paskutines Kalėdas su tortu žaidžiau, baisiai privargau su grietinėle, nes nesiplakė. Medutį daugiau savo ar vyro gimtadieniam kepu.
Kažkokia mokyklos reikalų tvarkymo diena. Galiausiai ir Gytis trijų aukštų pastabą gavo 🫣
Oi Niuma, laikyk
Su akiniais kol kas įtempti santykiai, pasidirbinau skaitymui, tai labai nekaip su jais jaučiuos, įsitempia akys, keisti pojūčiai. Į tolį optikos gydytoja sakė, kad nereikia. Bet gi pati matau, kad itin suprastėjusi rega, titrų visai nebeįžiūriu, tai pasidariau vizitą lapkričiui pas akių gydytoją, gal atidžiau apžiūrės, turesiu ir aš kuom raukšles pridengti.
Sveikinu su nagučiais!
Mezgimo.lomkė!!!!!
Aš dar turiu vieną pridengimo opciją antakiai. ypač kokie riebesni rėmeliai, tada galima ir nesipiešt antakių.
Permanento nesiūlyti. Yra pagrasinta skyrybom šiaip nebijau tų grasinimų, bet labai ir nesiveržiu tatūškės darytis. O savieji nu tokie.... chameleonai-tai yr tai nėr
As tai su lesiais pastoviai, pas mama akinius mazas suo patvarke, tai pirkausi. Aisku kai nenesiojanti beveik akiniu tokius riebius akva langus nusipirkau nu man labai graziai jie atrodo, tik pastebejau pavargstu su jais darbe. Sunkus, krenta zemyn daznai jei pasilenkus i popierius ziuriu. Bet patinka jie tik man vienai turbut
Paskambino kaimynė iš pirmo aukšto, kuriai atidavinėjau savo mažės visokias gražias sukneles. Nustebau. Pasirodo - per langą išgirdo, kaip bumbtelėjo į mūsų mašiną kieme... Paliko raštelį nors, ačiū dievui. Bet raštelyje parašyta - įvažiavau į bamperį, atrodo, kad žalos nėra. O iš tiesų tai yra, lempą įdaužė. Papildomi rūpesčiai - kažkur varyk remontuoti...
O tai ne kaimynas koks ir įvažiavo?
Tai kaimynė. Iš kito namo. Tiesiog nežinojo, kieno čia mašina. Vyrą nusiunčiau į muzikos mokyklą dukrai suknelę nunešt (sunki, o aš jau buvau pasivaikščiojus), tai grįždamas apžiūrėjo, susiskambino, suformino viską.
Mano "balius" įvyko. Ir vaikai beveik visi susirinko (vienos dukros trūko). Ir tortas visai buvo užskaitytas. Tik kiek per didelį padariau.
Uff damušau savo 3 m. senumo pradėtuką išskalbiau tai ir skersavimas dingo ( žinojau iš mėginuko kad taip bus bet vistiek malioonu)
Liko išdžiūt ir sagytes nupirkt ir susiūt. Galėsiu su babytine "koftočka" vaikščiot
Mano "balius" įvyko. Ir vaikai beveik visi susirinko (vienos dukros trūko). Ir tortas visai buvo užskaitytas. Tik kiek per didelį padariau.
Per didelis tai ne per mažas!