Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, tai jau iškepiau vakar, saviškį.

Užtat atsiguliau pirmą.  Truputį nusivėlavau pradėti, o paskui reikėjo, kad pyragas bent kiek atauštų, prieš sutepant.

Galėjau ir rytui palikti, nes šiandien dirbu iš namų. Bet geriau, kai ilgiau pabūna suteptas, geriau ten susigeria ir susisluoksniuoja viskas.

Atsakyti

Kerpena, lauksim atsiliepimų!

Žinot tokį dėsnį-jei jokie požymiai nerodo, jog lis, neimi skėčio-tai būtinai lyja. Arba jei saulės nesimato ir atrodo, kad nesimatys, neimi akinių nuo saulės-būtinai išlys po kelių minučių. 

Tai va, antras variantas. Ir net teko švarką nusivilkt. Ko ne vasara :lol:​ 

Atsakyti

Kai žmogus visad nešioja akinius, gali su magnetiniais stilkliukais nuo saulės juos įsigyti!

Atsakyti

Nu.. vistiek tuos stikliukus nešiojiesi kur nors atskirai nuo akinių. O tai užima vietą rankinėj :D  nemėgstu tąsyt svorių, tai kur nors netoli eidama iškraustau.

Bet mano akiniai nuo saulės iš tikrųjų yra antakiniai :D  t.y. man nereik regėjimo akinių nusiimt, saulės akiniai ant jų užsideda, apgaubia ir paslepia.

O uošvis tai turi tuos atverčiamus, šišknosparninius :lol:  tragedija ne kitaip.

bet turbūt visi variantai byloja apie senatvę :lol:  jaunatviškiau atrodo kontaktiniai lęšiai arba operacija.

Atsakyti

O dar būna gi akiniai kur nuo saulės patamsėja...

Atsakyti

O dar būna gi akiniai kur nuo saulės patamsėja...

Tai jie ne tik nuo saulės tamsėja. Lempą ryškesnę pajungi, ir op. Man tas ne itin patinka. Nors sako dabar jau ir ne tokių jautrių, ar tiesiog reaguojančių į tam tikrus spindulius, yra. 

Man apskritai patinka viską kontroliuoti :D  kada automobiliui apsukas didint/mažint (mechaninė pavarų dėžė)... kada saulei šviest į akis....

Atsakyti

Mama mano i akinius nuo saules deda stiklus kur jau matyt gali su jais, aisku reikia nesiotis tada jau akinius vistiek papildomai, man patamsejantys negrazu  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Paprieštarausiu - daug jaunų žmonių nešioja akinius :). Šiandien specialiai stotelėj stebėjau.

Bet aš tokioj pačioj situacijoj atsidūriau kaip Katukas - kad nereikėtų kamščių ir parkavimo problemų spręst, sėdau į 6G, ryte pasiėmiau striukę, o jau autobuse pradėjau atsisegiot, po renginio reikėjo trumpų rankovių (nebuvo), nešt striukę, - saulės akinių tik tuščias dėkliukas rankinėj  :oh: . Nenorėjau laukt 15 min autobuso, tai visa suplukus paršiaušiau namo. 

Kerpena - smagu, kad sekta įkvėpė :), o ir proga buvo. 

Niumą tai aš pamenų kaip tą, kuri ar velykom, ar kalėdom ar naujiems tortus kepančią. Nes aš vis nusistebėdavau, kadangi pati tokiom progom tik kokį pyragą suregzdavau. Ar supainiojau, ar tai buvo seniai? Beje, mane sekta irgi išmokė, kad pirkti tortą ne griekas :). Tobulas tortas yra Heydekrug šokoladinis su marcipanais ir vyšniomis  :wub: , tik mažas :D.

Atsakyti

Mama mano i akinius nuo saules deda stiklus kur jau matyt gali su jais, aisku reikia nesiotis tada jau akinius vistiek papildomai, man patamsejantys negrazu  :rolleyes:​ 

Man irgi.

Atsakyti

Šiandien apturėjau Kalėdas, tiksliau Flohmarkte jau nusipirkau porą dekoracijų joms ir sau porą albumų pavartymui. MB visai nesupranta to mano vartymo, ką tai duoda, o aš irgi negaliu paaiškinti.

Priedas  received_852694729499894.jpeg   239,23KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Man tie patamsėjantys akiniai tai fęę.. :D  Turėjau vienu metu seniai. Gal kokį kartą ir buvau užsikabinus ant nosies.

Kažkada norėjau akių operacijos, bet dabar galvoju, kad su akiniais gražiau atrodau, mažiau raukšlės matosi  :lol:  :lol: 

O iį šiuo metu tai labai pasitarnuaja, nes tarp akių fanarą turiu, tai gerai pridengia jau geltonėjantį :D

Restar, iš kur tas skanuolis  Heydekrug šokoladinis su marcipanais ir vyšniomis?

Atsakyti

Limit - iš Heydekrug kepyklėlės :). Paupy yra. ir Klaipėdoj. Ir wolt/Bolt mačiau, kad pristato. Galim eit kada kavos ten. Net aš gėriau, nes kažkokią super nerealią pasiūlė (su grietinėle :) ), kaip buvom su drauge iš Kauno. Tada ir teko pripažinti, kad būna vertų dėmesio tortų ir nusipirkt :).

Dėl akinių - aš tą patį apie raukšles pagalvojau - kad su jais gražesnė jaučiuosi, tik kad man nešioti jų nereikia/trukdo. Bet per meetus kompe tai pilnai dalyvauju su akiniais :).

Atsakyti