Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas.

Šiltas siūlas sako, kad Fabijoniškėse atsidarė fizinę parduotuvę. Nežinau, ar kam patogu, bet info dalinuosi.

Rytas paturbintas su mano mažium. Atsikalbinėtoju. Susipykom. Konsultacija nuo 7.30. Išėjo 7.45 į mokyklą.nu ji šalia, bet iš serijos: 'o šiandien aš nenoriu eit... ' o ryt tai tikrai tikrai neisiu.

Ooooommmmmm

Einu ruoštis pati į mokyklą. Kur prisikviečiau mokytoją. Ne tą 😁 

Atsakyti

Ommmmm Važiuoju be mezginio, o jo taip prireikė. Ommmmm

Laiko ėdiko oficiali foto

Priedas  Screenshot_2023-10-03-08-58-20-44_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg   243,54KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Juokas  tai tame, kad su šypsena žiūrėjau į jūsų sudėtingus konditerinius bandymus ir net minties nebuvo, kad ką norėčiau pati iškept.

Bet vakar mano ketvirtam vaikui suėjo 22. Ir kaip tai susiklostė, kad šiandien susikviečiau  didžiąją dalį šeimos, nes naminis sūnus apsiėmė sušių padaryt,.

Tai grįždama iš darbo netikėtai sugalvojau savo tortą iškept ir nusipirkau parduotuvėj ko reikėjo.

O tortą tik tą vieną ir kepdavau savo gyvenime. Ir jis visiškai paprastas - kakavinis pyragas perpjautas ir perteptas grietininiu kremu.  Kai vyriausiam sūnui  gal kokie 5 m buvo,  padariau gimtadieniui , nuo tada ir kepdavau, paprastai gimtadieniams. Ir visiems labai patikdavo. Kai vyresnieji buvo pradinukai, buvo tradicija į mokyklą per gimtadienį atsinešti tortą, tai vaikai prašydavo, kad kepčiau šitą ir turėjo tarp vaikų pasisekimą.

Bet dabar jau keletą metų nesu kepus, nes gimtadieniams jau visi nori ko nors  įdomesnio, vyras paprastai iš visokių kepyklėlių perka. O pati didelio noro darbuotis virtuvėje niekada neturėjau. Tai va, - panorau seną tradiciją prikelt bent kartui. Nežinau, gal jau bus nebeskanu ir niekas neorės. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 03 spalio 2023 - 09:59
Kerpena, aš tau į kompaniją. Iš tortų tik medaus retkarčiais iškepu. Bet labai retkarčiais.
O mūsų penkių skoniui idealiausia arba Maximos tortas su maskarpone ir uogom;arba gana naujas šokoladini-karamelinis, labai sodraus skonio. Pakaitom perku. Dar kartais vienoj kepyklėlėj snikersinį sūrio tortą nuperku. O pati- neturiu nei pašaukimo, nei noro leist laiką virtuvėj. Be to, jei gaminam- tai aš mėsas, o vyras su vaikais desertus. Kažkada štrudelį kepė, o šiaip- keksus, keksiukus.
Mokykloj pokalbis įvyko. Gerai, kad nuėjau. Normali mokytoja. Vilius užsispyręs tylenis. Nuo darželio mažai pasikeitė. Auklėtojas irgi buvo. Sakau, man su Vilium tai amžini monologai būna. Nueinu, pati pasikalbu su savim. Arba rugsėjo 1 paklausiu, jei labai pasiseka, rugsėjo gale gaunu kažkokį atsakymą.
Darbas iš namų - gėris.
Atsakyti

Na, visos turim kažką, kas sekasi geriau/mėgstam labiau ir pan. 

Nu ir yra ir tokių, kur viskas sekasi :D  ar nėra :hmm:​ 

Atsakyti

Kai žiūri į tą kažką kitą, tai tikrai atrodo, kad viska sekasi :D

Labas rytas :)

Kokia ta patobulinta Lace Still light?

Kerpena, aš pamenu, mano teta vis kepdavo kažkokį irgi šokoladinį tortą su grietininiu pertepimu. Paskui kažkokiu laikotarpiu nustojo ir gana ilgam laikui. Ir per vienas Velykas vėl sugalvojo jį iškepti. Ohoho, kokį pasisekimą turėjo :D Visi aikčiojo iš susižavėjimo, o labiausia tai dėl sentimentų ir prisiminimų mielų  :wub:​ 

Atsakyti
Aš irgi nuėjau ieškot. Išmetė kišenėtąją, tuniką.
Anos taip ir nenusipmezgiau. O planavau. Ir siūlus turiu.
Atsakyti

Labas rytas!

Vakar parodziau vyrui, uzskaite is nuotraukos ta jusu rekomenduota riesutini su virto kondensuoto pieno pertepimu. Tai bandysiu  :rolleyes: Praeitais metais sirgom covidu per gimtadieni jo tai liko jis be torto, sirdgela zmogui likus, tai siais metais lepinsiu  :D  :D 

Mezgimas mano sustojo iki ketvirtadienio, nenoriu nieko pradet, viskas uzbaigta. Ketvirtadieni startuosiu su Westo skara  :wub: o kol kas mokslai mokslai mokslai vakarais  :help:​ 

Atsakyti

MsuM, įdomu, ką ten nusimegsi,. Westo modeliai visi tokie  šiek tiek crazy. :)

Kažkada čia  pas mus daug kas mezgė Enchantes Mesa. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 03 spalio 2023 - 10:48

Aš kur kur, o kepimuose savim pasitikiu, bandomųjų nieko nekepu :). Aišku, nekepu kokiam nešimuisi į rimtą darbą ar pan.

Kerpena - tai saviškį vėl kepsi? Nes aš pagalvojau, kad tą morkų bandysi.

Išėjau į žmones biškį. Vėl miego noriu :oh:​ .

Atsakyti

Aš irgi nuėjau ieškot. Išmetė kišenėtąją, tuniką. Anos taip ir nenusipmezgiau. O planavau. Ir siūlus turiu.
Štai ši! https://m.facebook.c...59135700882562/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 03 spalio 2023 - 12:04

MsuM, įdomu, ką ten nusimegsi,. Westo modeliai visi tokie  šiek tiek crazy. :)

Kažkada čia  pas mus daug kas mezgė Enchantes Mesa. :)

Westo skaras as mezgu grynai del pacio proceso megzti. Man labai patinka ideja tokiu nezinomu darbu, as del to ir advento kalendoriu siulu perku ir mezgu kazka is ju nes patinka nezinojimo busena kol nepabaigi ir nepamatai viso pilno vaizdo  :rolleyes: 

Praeita skara nelabai susiziurejo man is visu pries tai buvusiu, bet megzti man ja laaaabai patiko. O ir nesioju vistiek  :D​ 

Atsakyti