Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš tai šiadien darbo daug turiu ir dar gretutinė daktarų tema eina. Endokrinologė paskambino, tai tiroiditai abiem, dar vaistų gert nereikia panoms, bet vit D tai visus metus liepė gert po 4000, na, po 3 mėn gal pamažint, pasidarius tyrimą. Gerai, kad padarė tą tyrimą... Vyrukui tai panašu, kad rankos mažojo piršto sausgyslė užstrigus (nuo gegužės :B , tada neleido vežt į Santaras, nes rūpėjo eit į kašio varžybas, o vasarą cypt pradėjo, kad pirštas neišsitiesia, vaikšto su kabliuku...), rentgenas nieko neparodė, po 10 dienų - echo ir tada susakys, ką daryt, perspėjo, kad greičiausiai operacija.

Suintriguosit ir mane tom seserim, bet kad šiuo metu mezgimas valdo :). Knygas, kurias noriu perskaityt, saugojuosi, imu iš bibliotekos, tik kartais eilė ateina labai nelaiku, tai net nepasiimu. Ir neperskaitytas grąžint pasitaiko, jeigu vis nepavyksta įsivažiuot. Sąžinė negraužia :).

Atsakyti

Labos

Magdale ir Budelio mokinio viena dali suklausiau.

Su skaitymu liudniau, nes matyt vis dar negaliu susitaikyt kad akys sparčiai blogėja.

Dar patiko " Tigras glostantis pėdas" 

Restar rekomendacija  žvaigzdziu miskas suejo per du vakarus.Patiko.

Tortu bandau nekept - uztenka pyragu. Tuoj bus mane lengviau peršokt negu apeit

Mezgime buvo uzejes noras paziuret kiek kojiniu iseis is turimo siulo.Buvo planuota dvi poros , gavosi trys. Labai noriu megzt kol darbe

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kacumota: 02 spalio 2023 - 17:13
QUOTE(Restar @ 2023 10 02, 16:48)
Suintriguosit ir mane tom seserim,

Nesigundyk, gal pasirodys, kad atsakymo net paskutineje knygoje nera doh.gif
Jei Kapseika parasys, kad nera, tai mesiu ir as ta knyga per tvora.
Atsakyti

Oi aš dar nieko negaliu parašyt😁, paskutinės neskaičiau, tik padejavau, kad norėčiau atostogoms, bet eilė bibliotekoje žvėriška, o pirkt nenoriu (kur aš ją vieną paskui dėsiu, kai kitas skolinausi).

Nusikaliau kiap ciucikas.

Ryt pas mus laisvadienis.

Mažoji is mokyklos parašė, grįžtu su drauge ir liks nakvoti.

O namai netvarkyti, nežinau ko griebtis, tai skradžiau tiesiogine to žodžio prasme, o tos grįžo, maistą susirinko ir net ne išlenda iš savo kambario.

Sėdžiu ir tramdau save, lauke fantastinis oras - 24 laipsniai, taip norisi pakamanduoti, kad eikit laikan ką nors paveikti, prisisėdėsit tame kambary.

Tyliu. MB liepė irgi tylėt, palikt mergas ramybėj. 

Atsakyti

Kapseika - tylėk ir dievą mylėk :D. Ramu, ir spakaina. Nors, jeigu padarytum vit D tyrimą - būtų daugiau argumentų varyt į lauką :). Ale kaip mums norisi komanduoti visiems  :lol:  :oh: . Pažiūrėjau, kad ir pilnatis dar tęsiasi :B .Dičkis paprašė per msng pinigų, nes eina apsipirkt. Liepiau atsiųst man čekio foto. Nes jau užkniso. Gal perkaliojasi, ko mes sau neleidžiam, tai tegu biškį susimažina norus, kai tik švilpt ir pinigų yra  :B .  

Bandau padaryt darbą, kur savaitgalį nenorėjau net pagalvot, kur dieną neišėjo, o reikia. Tai įsijungiau Chat GPT ir dabar nebegaliu visai smegenų savo įjungt :D. Nusiųsiu kolegei prisipažindama, kad ne pati padariau  :lol: .

Atsakyti

Kapseika, oj kaip su tais tylėjimais- netylėjimais dabar deruosi su savim, kai du paaugliai, o mažiausias dar pakreipiamas/sukalbamas.

Ryt einu į mokyklą su vienu Viliaus mokytoju pakalbėt. Tik susimaišiau ir pakviečiau  ne tą, kur pernai planavau 🤭 Ai, čia irgi reikalas yr, tik gerai, kad vakar išsikalbėjau su Vilium, kad ne toks didelis, kaip galvojau.

Dar vienas džiaugsmas- parduotuvėj naujo stalo stalviršį pakeis. Gytis sugebėjo sulaužyt po mėnesio 😭 🤧

Vyrui sakiau, kai tavęs nėr, kad man būtų 'įdomiau' tai visi galai reikalauja priežiūros. 

Atsakyti

Nostalgiškai vakarieniauju mūsų sriubų Pizza Jazz. Mmmmm kaip gardu! Ėjau pas rekomenduotą batsiuvę. Dar gavau tikro gero medaus  :wub: 

Labos Magdale ir Budelio mokinio viena dali suklausiau. Su skaitymu liudniau, nes matyt vis dar negaliu susitaikyt kad akys sparčiai blogėja. Dar patiko " Tigras glostantis pėdas"  Restar rekomendacija  žvaigzdziu miskas suejo per du vakarus.Patiko. Tortu bandau nekept - uztenka pyragu. Tuoj bus mane lengviau peršokt negu apeit Mezgime buvo uzejes noras paziuret kiek kojiniu iseis is turimo siulo.Buvo planuota dvi poros , gavosi trys. Labai noriu megzt kol darbe

Prisikalbėsi! Ryt patikrinsiu!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 02 spalio 2023 - 18:16
Neiskenciau ir pasigooglinau atsiliepimus apie 8-ji seseru toma - tevo paslaptis atskleista paskutineje knygoje.
As nusprendziau nebeskaityti, kitu komentaru prisiskaiciau ir supratau, kad jei neprilipo, tai ir neprilips. Treciadieniui kelionei i darba (visas 8min doh.gif ) turiu viena popierine paskaitineti.
Ir eisiu paziureti, ar musu biblioteka neturi 'žvaigzdziu miskas', seniai skaiciau tokia, kuria noretusi praryti. Tai gal tiks ir man.
Atsakyti

Kerpena, brandžiausioji, kiek gi tau metų?

51

Žinokit gal ir juokinga, bet sugalvojau šiandien iškepti tortą. :D

Atsakyti

Kerpena, o juokas kur?

Mano nuostabiai draugei (draugavo mudviejų močiutės ir tėčiai) yra 51. Superinis amžius! 

Labos!

Vakar beveeeeeik susibaudžiau pabandyt tą stebuklingą morkinį- ananasinį- riešutinį pyragą, bet aj... Ponas Šo dirbo su manim ofise, didžiai pavargo. Važiavom namo, kaifuot prie židinio :wub: 

Žinokit, antra savaitė esu Afekto būsenoj dėl Lace patobulintos Still Light. Tarpinius pabaigtukus baiginėju. lir esu  "ajsiu pirkt kašmyyyyyro!" būsenoj.

Atsakyti

Labryt, nuėjau vakar miegot po 10. Lūžinėjau prie vienos serijos 'Pažado",  tik jau lovoj gulinti mažoji pasakė apie savo rūpesčius, kurie miegus išvaikė... Na, bet vis tiek ilgiau pamiegojau.

Kerpena, prajuokinai tuo tortu :). Ar yra kokia proga, ar tiesiog smalsumas išbandyt? Aš tortus kepu tik gimtadieniams, ir tai jau ne visiems. Nes kartais kas nors užsimano šakočio ar sūrio pyrago. Arba želės torto, tai čia vyro specializacija. Gyvenimas tik geryn :).

Atsakyti

Aš dar kepu bandomąsias versijas :D 

Nu kad pasižiūrėt, kas gaunas, čia dažniausiai kokiai nors naujovei.

Labas

Nemezgiau jau tris dienas :B  kas suryja mano laiką?????

Atsakyti