Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

 

Olaiva, tai ir tavo Luknė palieka suzuki dabar?

 

Laukiu darbo galo. Nuvargau per tas vaikų ligas. Bet truputį gaila, kad savaitgalis ne kažką nusimato..

 

Aš labai pritariu išsakytoms mintims dėl vaikų konkuravimo ir varžymosi. Bet, kad dabar kur tik pasisuksi ten: konkursai, čempionatai, olimpiados, stojamieji :) Vaikai pervargę, su skaudančiom galvom.. Pas Skaistę šokiuose yra viena mergaitė, kuriai nuo 10 metų migrena. Paklausiau mamytės kas ir kaip, tai sako: "nerandam priežasčių". Bet, kai vaikas lanko mokyklą, choreografijos mokyklą, muzikos mokyklą ir dar baseiną .. tai kaip ir aiškus atsakymas  :dry2:

 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egloshke: 02 birželio 2017 - 15:32

Sveikos,

Olaiva, tai ir tavo Luknė palieka suzuki dabar?

Laukiu darbo galo. Nuvargau per tas vaikų ligas. Bet truputį gaila, kad savaitgalis ne kažką nusimato..

Aš labai pritariu išsakytoms mintims dėl vaikų konkuravimo ir varžymosi. Bet, kad dabar kur tik pasisuksi ten: konkursai, čempionatai, olimpiados, stojamieji :) Vaikai pervargę, su skaudančiom galvom.. Pas Skaistę šokiuose yra viena mergaitė, kuriai nuo 10 metų migrena. Paklausiau mamytės kas ir kaip, tai sako: "nerandam priežasčių". Bet, kai vaikas lanko mokyklą, choreografijos mokyklą, muzikos mokyklą ir dar baseiną .. tai kaip ir aiškus atsakymas  :dry2:

taip,nes mokykla nuo kito rudens kelsis i vilijampole,tai ketvirtoke vezioti tikrai nepatogu.geriau 2 metus pabus kitur,apsipras tikrai ji naujoj mokykloj

Atsakyti

O aš noriu gyvo mezgėjiško pabendravimo :rolleyes:

Atsakyti

Sveikos,

Ristina, ir as noreciau, gal butu proga prisesti ir pamegzti :)

Atsakyti

Labos :4u:

Uzmaciau fb, kad narplioju.lt nuolaidauja  cotton wool siuliukams, gal esat kuri mezgusi :B kaip siulas? Turiu pavyzduka, ciupineju, lyg ir nieko. Tik isgasdino vieno pavyzduko spalva, visiskai neatitinka fotkes internete :hmm: kitos 2 lyg ir atitinka.

Minciu ka megzti reiketu dar nera, bet drakius kelia galva, kad reik pirkt :hmm: :rolleyes: :D

Atsakyti

Ristina va..ir as noriu...

Atsakyti

Labos

 

tai kur prapuolėt visos? Soduos, daržuos?

 

Aš vis dar su skaudančia galva, vis dar mezgu. Ir šiaip linksminuos... Užsiregistravau pasižmonėjimui į IT seminarą antradieniui. Tai gerai, kad nusprendžiau savaitgalį susirast kur kas, nes paskui reiks per pagrindinius kamščius į senamiestį važiuot. Nu ir ką, nuvažiuoju, o ten - pilis  :oh: Naktį nenorėjau klaidžiot, važiuosiu ryt įėjimą ir tikslią vietą pačiam pastate susirast. Kiekvieną kartą pasijuntu mažytė mažytė - jų atstumai ir dydžiai mano galvai dar sunkiai suvokiami :)

 

131129_blog_photo_ponce-city-market_city

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 04 birželio 2017 - 05:31

Sveikos :4u: Baigiau savo dryžių pagaliau :) pačiu pabaigtuvių faktu tai labai džiaugiuosi :D galėsiu be sąžinės graužimo kažką naujo pradėti :rolleyes: bet ar bus nešiojamas - turiu abejonių :hmm: jis toks laisvas, truputį oversizinis gavosi, bet man pačiai toks dydis labai neįprastas ir nežinau ar gražus. :hmm: dar skalbimas savo taškus ant "i"sudėlios...

 

Priedas  IMG_0648.JPG   240,61KB   0 Parsiųsta kartų

 

Priedas  IMG_0649.JPG   238,87KB   0 Parsiųsta kartų

 

Priedas  IMG_0650.JPG   250,29KB   0 Parsiųsta kartų

 

 

Atsakyti

Pakabintas tas gražiai atrodo. :)

Atsakyti

Sveikos, pagaliau po atostogų visi darbai atidirbti (prieš atostogas dirbi savaitę dvigubai, grįžti, tas pats). Gerai toms, kurios dirbat VT, turėtų visada būti pavaduojantis. (Čia juokauju). Prieš atostogas baigiau savo Vitaminą. Vienas vakaras buvo vėsus, tai greitai buvo nufotografuotas. Nepatinka man jame tie nukarę priekiniai kampai. Ar būtų galima kažką gudriai su jais padaryti?

IMGP2872_medium2.JPG
IMGP2869_medium2.JPG

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

 

Vakar grįžom iš savo trumputės kelionės. Gaila buvo grįžt, liko lengvas nusivylimas, kad tik įsibėgėjom atostogaut, o viskas ėmė ir nutrūko ... Kelionė, kuri buvo iš pradžių planuota labiau kaip apsipirkyminė, gavosi grynai turistinė, net maisto iš Lenkijos neparvežėm, nedirbo vakar nei viena parduotuvė pas juos  :blink:

 

Šiaip viskas pavyko puikiai, tik išvažiavau labai ligota, pirmą dieną turėjau +39 temperatūrą, baisiai skaudančią gerklę, iki šiol liko stiprus kosulys, kaip aš atlaikiau spėju anginą? ant kojų, nežinau, bet liga nesutrukdė mėgautis kėlione, matyt baisiai buvau užsisėdėjus namuose, net spirgėjau, kaip noriu kažkur, nesvarbu kur  :laugh:

 

Kelionėje aplankėm 8 pilis, nakvojom 2 naktis Olsztyne ir 1 naktį Torunėje, dar buvom Gyzicko ir Žalgirio mūšio vietoje. Niekad nebūčiau pamanius, kad būtent pastaroji padarys man tokį didelį įspūdį, net ašarą išspaudžiau  :happy: Matyt labai stipri vietos energetika, nes šiaip istorijai aš visiškai abejinga  :blush-anim-cl:

 

Abu viešbučiai buvo pačiuose senamiesčiuose, vakarais eidavom pasivaikščioti, pasižmonėti, turistinis naktinis gyvenimas ten verda visą naktį (labai sėkmingai neduodavo užmigt muzika iš barų ir klubų  :liezuvis: ), ir velnias, pirmą kartą gyvenime buvo šmėstelėjusi mintis, kad gaila, kad mes su vaikais, negalim pilnai pasidžiaugt visais naktinio miesto malonumais  :laugh: Torunės senamiestis tikrai labai įspūdingas, jis visas pilnai įtrauktas į UNESCO paveldo sąrašą ir pelnytai  :wub:  

 

Apsipirkiminę kelionės pusę išpildėm kažkaip silpnai, aplankėm žinoma visas numatytas parduotuves, numačiau tik tas, kurių nėra Suvalkuose (kur ir taip reguliariai važinėjam), kad negaišt jose per daug laiko. Rūbų dar pirkti nesezonas, kaba tik vasariški, kurių mum nereik, ir didelių nuolaidų dar nėra. Užtat keliaut birželį yra žymiai smagiau, nei liepą ar rugpjūtį, kas liečia orus - dar niekad kelionėse man nebuvo taip komfortiška, be karščių  :super: Max t buvo gal +26 ant saulės, bet didesnę dalį laiko apie +20, pats tas  :super: Visad vasaros atostogas derindavom prie darželio atostogų, tai reiškia imdavom liepą arba rugpjūtį, gal nors kartą pavyktų iškeliaut kažkur pavasarį, galėtume pagaliau aplankyt kokią šiltesnę šalį, baisiai norėčiau į Kroatiją, pvz, bet tikrai neištverčiau ten vasaros karščių...

 

Na o mezgimas... vežiau 2 įpusėtus mezginius, parsivežiau panašiai tokioj pat stadijoj abudu  :blush-anim-cl:  Biškį pamezgiau, biškį paardžiau  :blush-anim-cl: Mašinoj tai daugiausia laiko tiesiog miegojau  :laugh: O vakarais nesėdėjom viešbučiuose, eidavom vaikščioti iki pat nakties miego. Tai nebuvo kada megzt...

 

Prieš kelionę padariau užsakymą iš Siūlų damos. Gal jau laukia jis manęs pašte  :rolleyes:

 

 

 

Na o dar, gavom žinią iš Gabių vaikų akademijos, kad priėmė maniškį ten  :clap:

 

Atsakyti

Labas rytas,

Lace - :super:  dailiai atrodo anttvorinis megztelis, spalvos Laciškos, ko neapsirengei, būtų lengviau nuspręst ar tinkamas ar ne :D 

JurgitaK - :super: spalvotas derinys, labai egzotiški vaizdai, vitaminas tai jau metų mezginys, ane? Koks siūlas? Ten pagal užmanyma visa apačia platėja? Nes pasibangavę ir užpakaly, ne tok priekio kampai. Man tie kampai nekrenta į akis, labiau laisva apačia nugaroj. 

Dontstop - nu tamsta tikrai turbo moteris, nestabdo nei ligos, nei joks uraganas tavęs nesustabdys. Tikiu dėl senamiesčio ir pilių grožių, pati esu kažkiek mačius tos Lenkijos, mano sesė tai vis važiuoja, vis į kitą miestą, sakau, kiek ten galit vis į Lenkiją, varykit kur kitur :D Aš pati irgi apie Kroatiją svajoju, bet gal ne šiemet...  :ax: 

O aš jau net nežinau ką veikiau savaitgalį... Nei ką numezgiau doro, nei kur buvau, nei ką kito žymaus nuveikiau, truputį pasikapsčiau darže, sėjau, truputį su bruoliu vakar padirbėjau ir baigėsi savaitgalis... :dry2: 

Atsakyti