Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai kur mokysis Nojus?

abu Vytury ;)

Atsakyti

Kaip gražu ... :)

Priedas  1-2.jpg   207,86KB   0 Parsiųsta kartų

https://www.garnstud...p?id=7826&cid=9

Labiausiai gražu, tai vazdas antram plane :D

Atsakyti

Sveikos :4u: 

dar viena pralėkta diena....  :oh:  

Tai va, kad žmogus į save objektyviai pasižiūrėtų ir rengtųsi atitinkamai, nesvaigdama apie megztas sukneles... Tu šitiek vargai, mezgei, o rezultatas taigi nebus iki galo džiuginantis, ant "gyvos bobos" :). parodysi? Nors gulimą ar kambarėlyje ir ant savininkės?

Man pastaruoju metu ieškant rūbų teko į save veidrodyje prisižiūrėti, skaudi realybė... Bet štai su naujais tamsiais džinsais tokia maišine maikute jaučiuosi tobulai :).

Kažkaip asmeniškai sureagavau.  :unsure: aš pvz tikrai objektyviai į save žiūriu, gal net per daug  priekabiai, gerai suprantu, kad visos rinkutės matosi ar su megztais, ar su siūtais rūbais... :oh: ir taip pat suprantu, kad niekaip aš jų nepaslėpsiu... tai ką man dabar daryti? Susivynioti maršką ir niekur nosies nekišti?  :oh: 

Mamų didžiausias džiaugsmas - vaikai  :wub: , tai šiandien džiugi diena. Faina, kai yra kuo pasidžiaugti ir pasididžiuoti.Aš šiandien labai didžiuojuosi savo mergaitėmis. Didžioji paruošė  mažąją stojimui į muzikos mokyklą ir atvežė, o mažoji pasirodė taip ryškiai, kad pasikvietė mane specialiai ir būtų priėmę į pirmą klasę. Na, bet logistika iš darželio būtų pernelyg sudėtinga, tai pasiliekam parengiamojoj grupėj. Bus aiškiau gal, kam labiau tinka. Kažkuriuo metu net norėjau bandyt, bet ai, dar mažulė, spės, paaugs, bus lengviau. Bet be galo smagu, kai giria ir jau aiškūs rezultatai iškart, nereiks laukt virš 2 sav atsakymo. Prisigyriau :).

Šiandien identišku džiugiu pasididžiavimo sklidina ir mano mamiška širdis  :wub:  Vaiva irgi dvarionkėje laikė stojamąjį egzaminą. Visiems stojantiesiems buvo pasakyta, kad priimtųjų sąrašai bus po 20 birželio, o pas mane asmeniškai po perklausos atėjo choro vadovas, labai pasidžiaugė Vaiva, jos drąsiu dainavimu, geru intonavimu ir artistiškumu ir pasakė, kad jinai tikrai priimta  :wub: tokie žodžiai - medus širdžiai  :D 

Belaukdama Vaivos, stebėjau tokią situaciją - viena mama, priėjusi prie muzikos mokyklos darbuotojų, kurios reguliavo visą pretendentų srautą, bandė išsiklausti, kada bus rezultatai, kokie jos dukros šansai. Ir ant viso fojė garsiai guodėsi, kaip jos dukra ilgiausiai ruošėsi, repetavo dainą su seneliu, kuris specialiai pas ją atvažiuodavo, o per egzaminą padeklamavo eilėraštį ir padainavo kažkokią visai kitą dainą. Balse skambėjo toks nusivylimas ir priekaištas, o ta mergytė mamai už nugaros kažką bandė teisintis... norėjosi man tą mamą gerai pakratyti...  :unsure: 

Atsakyti

Lace, nu nejuokink :). Tu labai skoningai rengiesi, o megztų suknelių nemėgsti :). Čia mano komentaras tik apie tą suknelę ir jos išryškinamas rinkutes buvo :). Aš pati gi dabar savo rinkėm nesidžiaugiu  ir bandau jas paslėpti :).

Kelintą Vaiva buvo? mes tai 14 val. Juačiu, kad Mikai priėjo prie Vaivos? Nes jie ir Saulę išgyrė, būtų patekę kartu, bet kad mums dar per anksti dar, vien dėl jų gailiuosi, nes jie puikūs. O tai į chorą ir leisi, ar kur kitur bandė stoti?

Atsakyti

Lace, nu nejuokink :). Tu labai skoningai rengiesi, o megztų suknelių nemėgsti :)

Kelintą Vaiva buvo? mes tai 14 val. Juačiu, kad Mikai priėjo prie Vaivos? Nes jie ir Saulę išgyrė, būtų patekę kartu, bet kad mums dar per anksti dar, vien dėl jų gailiuosi, nes jie puikūs. O tai į chorą ir leisi, ar kur kitur bandė stoti?

Bet vat imčiau ir užsinorėčiau megztos suknelės. ;) 

Vaiva tai su paskutiniu užėjimu buvo - 17 val. Stepas buvo prie manęs priėjęs. Šaunūs jie su žmona vadovai, Aušra pora metų pas juos lankė. Vaiva tai tik į chorą norėjo, bandžiau įsiūlyti kokį instrumentą, bet niekaip nesutiko. Tegul palanko chorą, vis tiek bus kažkiek fortepiono pamokų, norės - galėsim ir vėliau kitur persivesti.

Atsakyti

Uj merginos..ten visai net ne rinkutese problema..tiesiog pas mergina labai neproporcinga figura, nu ir neistaisysiu gi as jos suknele, bet tikiuosi labai ir nepagadinsiu..tik supratau bemegzdama kaip dievulis mane apdovanojo kad galiu nesiot nu praktiskai viska ir kaip be reikalo kartais kokia stora liaska(nu storesne nei noretusi)keiksnoju..o cia zmogus dziaugiasi kad paeina ir kad nori spalvu ryskiu, linksmu dziaugsmingu nesvarbu kad ten gal figura neideali, svarbu noras puostis po ziauraus juodo periodo

Kai iki asaru sugraudina kai mergina dziaugiasi kad gali pati uzsisegt striuke...nu bala nemate tu rinkuciu ar smarkiai per plonu koju...

Muzikanciu dainininkiu mamas sveikinu

Man kartais pavydu del to vaiku drasumo ir artistiskumo..nu nes man gal kai peledai mamai atrodo kad nugi gali...tikrai visi duomenys yra ale bet taciau scenos baime yra didesne..ai nu bet kad as pati tokia tai ka noret

Atsakyti

gal žinot,kur pirkt būna? nes vienam taške kaune l.brangus jie...

PC210114_medium2.JPG

Atsakyti

Labos

sveikinu mamas už brangiausiųjų pasiekimus  :ploja2: 

Lace, kiek tave mačius, visad elegantiškai ir skoningai atrodai  :flirt2: Nereik kiekvienos nuomonės sau taikyt.

Įlindau pažiūrėt kiek pas mane Olaivos šilkas kainuoja - $20, nėr labai brangu su kitais palyginus. Bet kad jis storas  :hmm: 150m/50 gr. Ką planuoji megzt?

Aš dabar šitą šilką pradėjau virbaluot ir kaifuoju:

https://www.loveknit...aipur-silk-fino

Palaikykit už mane "čiūrus" - tiek patiko mano piešta diagrama vienai vadovei, kad paprašė mane įtraukti į komandą, kuriančią strategijas visai kompanijai. Padėtų man išplaukt į platesnius vandenis iš savo planktono lygio. Dabar reik milijono palaiminimų ir kad nieks nepasipiktintų, jog planktonas į plačius vandenis užsimanė. O aš tikrai galiu ir įdomiau būtų  :flirt2: Naujos pažintys ir patirtys ateity gal ir pareigas aukštesnes padėtų pramušt.

Atsakyti

Dar šypsojaus iš lean stalo politikos :) Pas mane irgi smagiai - švaraus stalo politika. Nieko negali būt, kad kokia valytoja netyčia nepamatytų klientų duomenų. Tai taip ir žaidžiu - ryte popieriukus išsidėlioju ant stalo, vakare susidėlioju į stalčių. Tikrai laiko suvalgo :)

Atsakyti

 Labas rytas,


Belaukdama Vaivos, stebėjau tokią situaciją - viena mama, priėjusi prie muzikos mokyklos darbuotojų, kurios reguliavo visą pretendentų srautą, bandė išsiklausti, kada bus rezultatai, kokie jos dukros šansai. Ir ant viso fojė garsiai guodėsi, kaip jos dukra ilgiausiai ruošėsi, repetavo dainą su seneliu, kuris specialiai pas ją atvažiuodavo, o per egzaminą padeklamavo eilėraštį ir padainavo kažkokią visai kitą dainą. Balse skambėjo toks nusivylimas ir priekaištas, o ta mergytė mamai už nugaros kažką bandė teisintis... norėjosi man tą mamą gerai pakratyti...  :unsure: 

Tavo parašymas man priminė panašią, bet su visiškai priešinga reakcija situaciją.

Mano mažoji prieš pora metų iš muzikos mokyklos dalyvavo konkurse. Labai gerai pasirodė ir savo amžiaus grupėje užėmė pirmą vietą. Pabaigoje buvo laureatų koncertas, kurį filmavo televizija ir ten labai atrinko dalyvius, nes buvo ribotas laikas, ne visus laureatus paėmė. Ir dukra išėjus groti beveik pačioje pradžioje suklydo ir niekaip negalėjo normaliai sugrįžti į kūrinį. Ji nesustojo, kažkaip ištempė iki galo,bet grojo kažkokias "variacijas". Buvo akivaizdu, kad kažkas negerai, nes net šalia manęs sėdėjusios tv darbuotojos komentavo, kad šitas vaikas tai tikrai kažką nusigroja. 

Po koncerto ateinam į patalpą, kuri buvo duota persirengimui ir kaip tik stovi dukros mokytojas. Mane jį pamačius apima baisi gėda, nes suprojektavau į dukros situaciją ir pasijutau, kaip jausčiausi aš jos vietoje prieš mokytoją - man priskyrė pirmą vietą, manim pasitikėjo, atrinko koncertui iš kitų, kurie gal būtų geriau pagroję, o aš pasirodžiau, kaip nieko nemokanti. Todėl aš net akių negaliu į mokytoją pakelt. O mokytojas pamatęs mus, pakelia dukrą ant rankų ir sako kažką panašaus, dabar žodžių tiksliai neprisimenu jau:

- Šaunuole tu mano! Gerai padirbėjai, buvo smagu kartu darbuotis. Pagrojai šiandien "žydiškas vairiacijas", bet visiems visko pasitaiko.

Aš vos neapsiblioviau jo akivaizdoj.  Dabar jau pasidarė gėda ne dėl dukros grojimo, bet dėl savo pačios reakcijos, nors ji  buvo tik viduje, dukros negėdinau. :)

Atsakyti

Labas rytas,

 

Vakar kaip išėjau iš namų 7h, taip grįžau 22h  :dry2:  Šiandien atsikėliau, bet nepakilau, visai palei žemę.....

 

Aš nežinau jokių stalo politikų, tiesą sakant tundra, pirmą kart girdžiu, o būtų gerai pas mus kokia tai stalų politika, ypač vadovams, nes jie nei patys supranta savo stalo politika, nei tuo labiau kas kitas gali suprast ar ką nors surast  :oh:

 

Sveikinimai gabių vaikų mamoms  :4u:  :4u:  :4u:  Aš tiesą sakant, nežinau, ar pas mus yra kokie nors pagyrimai-apdovanojimai,  nesigirdi tokių  :hmm:

 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 02 birželio 2017 - 06:59

pamenu,kai mes ruošėmės į muzikalkę ir Luknės buvusi pianino,o Nojaus gitaros mokytojos padėjo pasirinkti naujus mokytojus,tai pirmas klausimas buvo: ar norit konkursams ruošiančios mokytojos? tada paprašiau plačiau paaiškinti :D žodžiu abiems vaikams parinkom ne konkursinius mokytojus.Juos moko,o konkursas vos vienas per mokslo metus.ir to sočiai.nuvažiavus į konkursą šakiuose pamačiau,kaip muštruoja konkursinės mokytojos...ir kokie nusivylimai po apdovanojimų,kai jų vaikai nelaimi,verkia mama raudantį vaiką apsikabinusi,o mokytoja dėsto,kas blogai,ką reikėjo kitaip... smagu tiesiog groti  :wub: 

vaikai parpia,reikia tuo naudotis ir padirbėti.šis savaitgalis bus visas aktyvus su Nojaus klase.bet po to jau bus rami vasara :B​ 

Atsakyti