Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Išauklėtas vyras, matyt :D

Aš pagaliau vieną pirštinę turiu, gal kitą savaitę kažkaip išeis ir antrą sumeistraut, o taigi vėl šalčius žada. Reik spėt dar panešiot :D

Atsakyti

Laba,

aš irgi pelėda, vakare naktinėju, iki kokios 1 ar 2 valandos, ryte pamiegu iki kokios 10 val. Savaitgalį vėlyvi pusryčiai, vėlyvi pietūs. Baigia iškept kugelis :essen:

Kapseika labai originalus ir gražus tavo megztukas, čia dukrytei kiek suprantu, ir foto :wub: :wub: :wub:

Ristinos sūnus gražių bruožų vaikis, komplektukas dailus :wub:

Reikia ir man sagų kažkur pasieškot, čia nemažai man jų reikės :D 

Donstop, ir etiketės dailios, jau tikrai prie ligonių esi, mane primeni :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 14 sausio 2017 - 15:36

A taigi simet per salcius pagaliau pranesiojau swapinesilinges berete, nes prie palto kepure su bulmbulu netinka o ir beretine geriau sukuosena apsaugo, nepriploja plauku

Atsakyti

Nu ka, vyras siulu parnese.tokiu kokiu reikia :B

Šaunuolis  :good:

Atsakyti
uuuf apsivalgiau kalakutienos kotletais, norejau ju jau gera menesi. Mantas po savo tuso dienos Akropolyje irgi atsinese kotlietukus, tai teko net man katina bart kaip naxaliskai bande atimt
Atsakyti

Tai labadieną ir senbuvėms, ir naujokei  :4u: Tema begalinė?

Žinokit, senstu ir bjaurėju  :lol:. Tris dienas rinkausi megztinio modelį ir ne garantija, kad megsiu iki galo  :oh:. Nes nu man įprasta norėtinam modeliui ieškoti pirkti siūlų, o ne turimiems siūlams rast modelį... Nu bet ai. Beje, su paskutiniu mezginiu netyčia nubeždžioniavau Olaivą, bo raizgiau dundaginę Dianna skarą, tą lapelinę. Tik, berods, Olaiva iš storosios, o aš iš plonosios Dundaga. Kol neišskalbiau, mirtinai neprisiekiu, bet tų siūlų, matyt, jau atsikandau. Nesu superjautruolė, bet kai mezgama skara, gulinti ant kelių, kanda kiaurai džinsus, tai, kaip sakant, tiek to... Estiška kažkaip mažiau kandi mezgant  :unsure:

Atsakyti

Nu ką panos, pasivažinėjau iki Alytaus su Emiliu.... Auklėsim vieną sektantę.....

KACUMOTOS mezginiai ant podiumo (dabar taip- tylit apie foto kokybę, nes fotkinau telefonu kiekybę):

Siūlus - kiekius-receptus- komentuoja tegul ji pati. Žinau, kad pirmas iš dvigubos mano alpakos. Džinsininė (įsivaizduokit) spalva. 10 arba 12 kamuoliukų :D

2588d7ce9fb9.jpg

314b37634354.jpg

ae104d8c0ed4.jpg

18f5b24e155e.jpg

3187c4e1117e.jpg

8632e5ae0b3c.jpg

11ec04fef740.jpg

a24dbde9feb3.jpg

b86c567dbf38.jpg
Atsakyti

VIS DAR KACUMOTOS mezginiai ant podiumo:

1588b80e667e.jpg

d9fe6916f308.jpg

696dd8be6163.jpg

937a02458009.jpg

2b9d0c9f7c9d.jpg

aa48e169c9e0.jpg

a256afdc3e2a.jpg

Atsakyti

:karsta:  sukroviau visus.

Džinsinio rodžiau, kad trynimo vietos po intensyvaus nešiojimo pasišiaušia siūlas. Ten kur prie kaklo iš arti fotkinau nugaroj.

paskutinis- dukrytei :) graži idėja su sagutėm :) Priekiui atskirt.

Žodžiu, visus tuos grožius mačiau natūroj.

Saulėlydi, keisk fotografą  :ax:  Tavo žvaigždė natūroj GRAŽESNĖ :) Ir tu - LIEKNESNĖ  :ax:​ 

Atsakyti

Sveikos,

Įsijungiau ir aš kompą,kad pagirt sektantes :D

Jei rimtai tai filmus žiūrėjau....  :rolleyes:

Kapseikos labai originalus megztukas ir pateikimo būdas, nors tiesą sakant visiškai kapseikiškas, turi savo stilių visuose darbuose, tikrai verta pagyrų  :wub:  :wub:

Kacumota verta bart, tiek tylėt, slėptis ir viską slėpt reikia sugebėti.... Šauniai padirbėjusi, matosi, kad mezgi ir tyli sektos ritmu  :D Man patiko tas twidinukas su oranžine juostele, kokie siūlai?

Saulėlydžio darbus mačiau FB, labai graži fotosesija, vaizdai pasakiški, mezginiai dailūs savo spalvom ir atlikimu  :wub:  Bet dėl žvaigždės darau išvadą, kad ne tavo modelis, visaip kraipiau galvą, žiūrėjau, nagrinėjau, nesupratau kodėl, bet turbūt tokie beformiai mezginiai tik visiškom kūdenom, rašydama galvoju ir apie save, man taip norisi tokių visokių maišiukų, taip originalu ir idomu, bet tada ir atrodau kaip maišiukas :(

Šiandien gaminau Little black dress ar pataikiau dar nežinia,.... Sutemo, nors iš tikro nelabai ir prašvitę buvo....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 14 sausio 2017 - 20:22

Kaip kokybiškai numegzta, kaip su mašina, o gal ir yra su mašina?  :bigsmile:  Super, mano bernas tikrai tokio komplekto norėtų  :thumb_yello:

Ačiū :mirksiukas: mašina čia :blush-anim-cl: kažkodėl net sarmata prisipažint :ax:

Ir net siūlų šiandien nusipirkau :bigsmile: vat to, tai negėda prisipažint :lol:

Atsakyti

Na taip, Kacumotos kiekiai ir modeliai verčia iš koto net per tokias foto. O jau slėpimasis tuo labiau.

niuma, galėjai, dar priverst ir apsirengt, kad ne ant pakabos kabėtų :rolleyes:

Atsakyti