Išauklėtas vyras, matyt
Aš pagaliau vieną pirštinę turiu, gal kitą savaitę kažkaip išeis ir antrą sumeistraut, o taigi vėl šalčius žada. Reik spėt dar panešiot
Laba,
aš irgi pelėda, vakare naktinėju, iki kokios 1 ar 2 valandos, ryte pamiegu iki kokios 10 val. Savaitgalį vėlyvi pusryčiai, vėlyvi pietūs. Baigia iškept kugelis
Kapseika labai originalus ir gražus tavo megztukas, čia dukrytei kiek suprantu, ir foto
Ristinos sūnus gražių bruožų vaikis, komplektukas dailus
Reikia ir man sagų kažkur pasieškot, čia nemažai man jų reikės
Donstop, ir etiketės dailios, jau tikrai prie ligonių esi, mane primeni
Tai labadieną ir senbuvėms, ir naujokei Tema begalinė?
Žinokit, senstu ir bjaurėju . Tris dienas rinkausi megztinio modelį ir ne garantija, kad megsiu iki galo . Nes nu man įprasta norėtinam modeliui ieškoti pirkti siūlų, o ne turimiems siūlams rast modelį... Nu bet ai. Beje, su paskutiniu mezginiu netyčia nubeždžioniavau Olaivą, bo raizgiau dundaginę Dianna skarą, tą lapelinę. Tik, berods, Olaiva iš storosios, o aš iš plonosios Dundaga. Kol neišskalbiau, mirtinai neprisiekiu, bet tų siūlų, matyt, jau atsikandau. Nesu superjautruolė, bet kai mezgama skara, gulinti ant kelių, kanda kiaurai džinsus, tai, kaip sakant, tiek to... Estiška kažkaip mažiau kandi mezgant
Nu ką panos, pasivažinėjau iki Alytaus su Emiliu.... Auklėsim vieną sektantę.....
KACUMOTOS mezginiai ant podiumo (dabar taip- tylit apie foto kokybę, nes fotkinau telefonu kiekybę):
Siūlus - kiekius-receptus- komentuoja tegul ji pati. Žinau, kad pirmas iš dvigubos mano alpakos. Džinsininė (įsivaizduokit) spalva. 10 arba 12 kamuoliukų
sukroviau visus.
Džinsinio rodžiau, kad trynimo vietos po intensyvaus nešiojimo pasišiaušia siūlas. Ten kur prie kaklo iš arti fotkinau nugaroj.
paskutinis- dukrytei graži idėja su sagutėm Priekiui atskirt.
Žodžiu, visus tuos grožius mačiau natūroj.
Saulėlydi, keisk fotografą Tavo žvaigždė natūroj GRAŽESNĖ Ir tu - LIEKNESNĖ
Sveikos,
Įsijungiau ir aš kompą,kad pagirt sektantes
Jei rimtai tai filmus žiūrėjau....
Kapseikos labai originalus megztukas ir pateikimo būdas, nors tiesą sakant visiškai kapseikiškas, turi savo stilių visuose darbuose, tikrai verta pagyrų
Kacumota verta bart, tiek tylėt, slėptis ir viską slėpt reikia sugebėti.... Šauniai padirbėjusi, matosi, kad mezgi ir tyli sektos ritmu Man patiko tas twidinukas su oranžine juostele, kokie siūlai?
Saulėlydžio darbus mačiau FB, labai graži fotosesija, vaizdai pasakiški, mezginiai dailūs savo spalvom ir atlikimu Bet dėl žvaigždės darau išvadą, kad ne tavo modelis, visaip kraipiau galvą, žiūrėjau, nagrinėjau, nesupratau kodėl, bet turbūt tokie beformiai mezginiai tik visiškom kūdenom, rašydama galvoju ir apie save, man taip norisi tokių visokių maišiukų, taip originalu ir idomu, bet tada ir atrodau kaip maišiukas
Šiandien gaminau Little black dress ar pataikiau dar nežinia,.... Sutemo, nors iš tikro nelabai ir prašvitę buvo....