Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos visos naujuos metuos!

Nu ką... Nauji metai, nauji lapai, naujos mintys, nauji projektai, nauji siūlai, nauji mezginiai, nauji siuviniai, nauji nėriniai, nauji susitikimai... Svarbu, kad visa tai būtų tik smagiau, geriau, kokybiškiau ir kažkaip navatniau ... :)

Mano atostogos jau baigiasi, o mano chebros dar ne, belieka tik nusiteikt ramiai apsitvarkyt ir kibt į naujus darbus :)

Atsakyti

3b427ee23ddd5c8e07ef46c7ac2518f6.jpg

f6ece302b73ce88c532bf3f36dba6b71.jpg

63af71b3aec9cd7927ef5a469eb09274.jpg

7dbcc20f2cb602eb28efaca9ff3156aa.jpg

607df7abd923f70aa54d694e054205b9.jpg

a55336e6413efb554afec960153fe696.jpg

Atsakyti

Tai su Naujais! Laba diena.

Aš per savaitgalį nemezgiau. Netyčia. Planavom sutikinėt ramiai, ramiai ir sutikom, svečiuose pas pusbrolį. Tada grįžom namo, užsukom pasveikint kaimynų... ir pasišokom iki penkių ryto  :rolleyes:. Netyčia. Tai jau vakar buvo šiaip tingi diena, su knyga, TV, bet be mezginio kažkodėl. Ai nu, telefone tvarką dariau... 

Atsakyti

Sveikos, Su Naujais metais  :4u: 

Mano Naujų sutikimas, toks pat kaip ir Lace :D Pusę 1 jau miegot ėjom :D Nesinorėjo šiemet kažkur eit ir baliavot. Visai smagiai pasėdėjom ir 4riese  :wub: 

Nauji planai tik sukas galvoj, iš kur rankų tiek paimt  :hmm:​ 

Atsakyti
Laba diena,
Su naujaisiais metais.
Na kad jie iš gaidžio nepavirstų nušaunamų arklių metais:)

Gražių mezginių, idėjų, įkvėpimo ir draugystės wub.gif
P.S. Šarange man abu tavo megztukai gražūs, o tas greitasisi tai dar ir norėtinas ir netodėl kad aš čia kokia Pagyrų puodo atstovė, o todėl kad jie mieli, savi, patogūs.

Atsakyti

Sveikos :4u:

Praėjusių metų planai neįvykdyti :huh2: reik kurt naujus "šviežius" :D

Mažiukas mezginukas :rolleyes:

Pridėta:

• Priedas  030.JPG   73,94KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Aš pradėjau rytą- nuo baseino su Vilium :) Vandens aerobiką lankau 3 kartus per savaitę  :didis: 

Off topicas: kaunietės, darausi užsakymą šią savaitę. Pageidavimus kaip norit atsiųskit, jei turite tokių :) https://www.amway-lithuania.com/

Atsakyti

šviežūs planai :D :super:

Ingriduska, kaip tavo gyvenimas? sūnaitėlis išvyko ar dar ne? kaip sveikata ir savijauta pačios?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 02 sausio 2017 - 13:55
QUOTE(katuks @ 2017 01 02, 14:53)
<p>šviežūs planai biggrin.gif thumbup.gif</p>
<p> </p>
<p>Ingriduska, kaip tavo gyvenimas? sūnaitėlis išvyko ar dar ne? kaip sveikata ir savijauta pačios?</p>

Aš taip pasiilgau jūsų gyvai, ypač Liniuko, tavęs ir tų dažniausiai susibėgančių

Ačiū, sveikata jau gerai, sakyčiau kaip katė aš, greit išsilaižau smile.gif)) dar paskaudena bet jau žmoniškai.

Sūnus atvyko išvyko kaip kokia kometa...
ir aišku draugų lankymas, susitikimai, mažai mačiausi, bet tą ilgesio troškulį numalšino. Tiesa kiek liūdna, kad su specialybe bus nepataikęs iš 1 karto. Nieko bandys kitką kitais metais.
Na negi klausys mamos, dabar iš savo klaidųmokosi smile.gif

O kaip tu?
Atsakyti

nepritraukiu, ar tik ta balta suknutė ne megzta :hmm:  
Lyg ir megzta. Aš irgi labai gražią avietinės spalvos megztą iki grindų mačiau Kalipėdos muzikiniam. Ir modelis labai žavingas.

Pridėta:

• Priedas  image.jpeg   137,83KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 02 sausio 2017 - 14:42

Aš taip pasiilgau jūsų gyvai, ypač Liniuko, tavęs ir tų dažniausiai susibėgančių

Ačiū, sveikata jau gerai, sakyčiau kaip katė aš, greit išsilaižau smile.gif)) dar paskaudena bet jau žmoniškai.

Sūnus atvyko išvyko kaip kokia kometa...
ir aišku draugų lankymas, susitikimai, mažai mačiausi, bet tą ilgesio troškulį numalšino. Tiesa kiek liūdna, kad su specialybe bus nepataikęs iš 1 karto. Nieko bandys kitką kitais metais.
Na negi klausys mamos, dabar iš savo klaidųmokosi smile.gif

O kaip tu?

smagu, kad viskas gerai :4u:

o vaikai tik iš savo klaidų ir mokosi :D mano sesers vaikis, gana protingas, gal tris kartus bandė savo laimę, nieks neįtiko, galų gale susirado darbą ir nieko nesimokė :D  gal ateity , kai susitupės.

o aš kaip? nugis ramiai. ir svorį auginu :frusty:

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Džiugu, kad Ingriduskai geriau  :super: 

Atsakyti