Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O ką turi įteikti? Kažką kad baigė 4 klases? Mums tai nieko nedavė...

Šiandien mano vaikas pirmą kartą viena išvažiavo į užsienį :D

gal vis tik ne viena :hmm: su kolektyvu :D kur išvažiavo? į Latviją ar Lenkiją?

Atsakyti

Turiu klausimą pasvarstymui iš mezgimo srities.

Nelabai matosi, bet kaip galvojat, kaip čia tie kampai užapvalinti, kokia čia konstrukcija šio daiGto galėtų būt?  :hmm:

Nelabai bus tas tradicinis užmestukas, nes rankovės lyg normalios .

 

Priedas  18763391_1935171873175329_378732219_n.jpg   5,5KB   0 Parsiųsta kartų

 

Pvz kas čia per konstrukcija?  :hmm:

 

http://updrabuziai.l...kardiganas.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 31 gegužės 2017 - 13:40

Nuo uodų purškikliai biškį veikia, bet tai kiek pinigų į juos sukišti. Tai mažiausius biškį papurškiu, pati eteriniais aliejais ginuosi nors psichologiškai. O kai darbo lauke normaliai yra, tai įjungiu dzin-budizmą - nekreipiu dėmesio, stengiuosi nesikasyt ir nieko nebūna. Po įkandimo mano tobuliausia senovinė "Žvaigždutė".

Vakar su kabliu biškį pamezgiau, šiandien vėl planuoju.

sunku nekreipti dėmesio, kai pvz:

vakar neplanuotai gi patekau laukan, tai buvau ten su suknute tokia trikotažine. ir ta blyn nelaboji ėmė ir įkando ten kur nesueina :lol: nors šiap tfu tfu tfu, matyt iš tikro nespėja normaliai to kraujo pasiurbti, nes nu neniežti. negaliu sakyt, kad  visai, bet tikrai ne itin

Atsakyti

Liniuka, kur išvežei savo merginą, ar ilgam :bigsmile: ? Ką sakė? Ar norėjo?

Aš irgi sektiškai, po kirpyklos :D .

Ledai manęs irgi nevilioja, nebet kokį labai jau šeimos rekomenduotą nusiperku paragaut, nors kelionėse visda visi išbandom iki negaliu, ko pasekoje reik ritint užaugusius kg :D.

Atsakyti

aš ledus mėgstu valgyn namie,žiemą :D o vasarą man jų nereik.o va vaikams reikia...paskutinės ledų daugiadienės baigėsi angina,vėmimu ir antibais :unsure:  dabar ledų neprašo,kol kas :)

 

su lukne repetuojamės,tuoj važiuosim į šeimyninių ansamblių koncertą.varge ,varge...kad tik tie klavišai vienos spalvos man nepasidarytų :D

 

nereklamuoju,o tiesiog rekomenduoju,nes jau gal 4 metus tos pat firmos aliejus plaukams naudoju,labai jie skalsūs ir labai patinka  :rolleyes:

 

marrakesh%20original%20oil.jpg

 

https://www.groziodr...lauku-kosmetika

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 31 gegužės 2017 - 13:49

Aš esu ledų maniakė nuo pat vaikystės. Jie iš visų saldumynų labiausiai viliojantys, galiu ir per šalčius gatvėj suvalgyt porciją.

Šiandien per peitus senamisty mačiau, kaip moteriškė vaikiškame vežimėlyje vežė šuniuką, kažkokį iš tų nedidelių,ale jorkšyrą. :rolleyes:

Atsakyti

Ale kaip čia sektiškai visos kirpyklose lankomės :D

Aš kai prašau priemonių garbanotiems plaukams - man siūlo garbanas glotninančias. O aš noriu GARBANOTIS :D

Atsakyti

Aš ledus valgau beveik tik vasarą. Nebent kas pavaišina  kaip desertu žiemą. Ir vaikams įkalta į galvą. Bet tik iš paprasto piniginio išskaičiavimo... O šiaip - man dauguma per saldūs, per sintetiniai. Renkuosi renkuosi ir dažniausiai apsistoju ties Eskimo ant pagaliuko - tų visada noriu :). Vėl kyla noras gamint savus, naminius, tik norėčiau su aparačiuku išsuktus.

Atsakyti

Mantas vakar ta proga, kad siandien i mokykla nereiks, blakutinejo iki puses vienuolikos, tai dabar abu su pukuociu pietu miegelio miega :D :D :D  galvojau pajuokavo, siaip pagulines, atsisuku nu tikrai miega

Mezgu va tokio grazumo skara

49.jpg

Atsakyti
Ledus irgi valgom pagrinde vasara, nors kartais nuperku ir ziena su akcija deze Karalisku, tai ilgam uztenka. Siaip tie, kur man skanus nepigus, tai nedaznai valgau, Mantas nusiperka dazniau, nes jam visokie sultiniai skanu... Lidlas gelbeja labai, ten Baltijos dydzio ledai kainuoja pigiau daugiau nei perpus su Baltija lyginant ir skonis visai nieko, tai bent jau Mantas gali akciju nelaukt ledam :D
Atsakyti

Kerpena, prajuokinai su tuo vežimuku :D Bet ko tik nebūna  :rolleyes: 

Mano Rusnė katiną irgi vežime vežioja, bet tik po namus :)

Atsakyti

Į Latviją išvažiavo su mokykla. Viena, tai kad be tėvų :D Mes gi įpratę visur visu taboru važinėt.

Aš tai ledų maniakė :B Prisilaikau tik dėl kalorijų :B Šiaip ėsčiau kasdien...

Atsakyti