Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

 pats ikandimas uodo ner toks baisus kaip niezejimas poto, Mantui dar guziukai tokie buna, siaip tai matyt individualus reikalas, bet arbatmedi daug kas minejo kaip priemone prie ir po, tai pabandysiu.

Skiciau, kad tie raudonuose buteliukuose (pavadinimo dabar neatsimenu), bet maxese buna antiuodiniai purskalai Amerikos kariams kurti ir veiksmingi, bet ant Manto toki purkst nesinori

Šiaip nuo uodų neblogai saugo gvazdikėlių eterinis aliejus. Tik su eteriniais reikia labai atsargiai. Mes praeitą vasarą kaime prieš einant miegoti pasitepėm aliejum, suėjom visi į patalpą.. Pagulėjo mano dukra ir sako:  "nežinau, kas darosi, bet man bloga ir silpna". Tai teko naktį šulinio vandeniu ją nuprausti :)

Atsakyti

pas mus tik birž 2 duos.o kitur dok pridavimas 31 dieną.galvoju kaip kitiems ketvirtokams kaune,ar jau išdavė ?

 

Pas mus šiandien teikimas..

Atsakyti

Pas mus šiandien teikimas..

o musm aiškino,kad savivaldybė neleidžia iš kompo ištraukti,tik birželio 2...

Atsakyti

Olaiva, mano dukra serga šiais metais praktiškai nonstop. Tai šiuo metu ne išimtis.. Pasiimsim kitą dieną. O taviškiai?

O kas dukrai?  :unsure: 

Pas mus vakar įteikė.

Atsakyti

Mano ketvirtokas jau vakar gavo pradinio išsilavinimo dokumentą :) bet mes provincija, tai gal  viskas kitaip.

Atsakyti

O ką turi įteikti? Kažką kad baigė 4 klases? Mums tai nieko nedavė...

Šiandien mano vaikas pirmą kartą viena išvažiavo į užsienį :D 

Atsakyti

O ką turi įteikti? Kažką kad baigė 4 klases? Mums tai nieko nedavė...

Šiandien mano vaikas pirmą kartą viena išvažiavo į užsienį :D

baigimo pazymejima.kas eina i kita mokykla is pradines,tiems aktualu,nes jau dokumentus priimineja.

Atsakyti

O kas dukrai?  :unsure:

 

Nežinau, nusilpęs organizmas.. Kaip pradėjom mokslo metus nuo anginos, tai nebuvo mėnesio, kad nesirgtų. Gegužės mėnesį serga jau antrą kartą :unsure: Jau mums gydytoja siūlo ir pas psichologą pasikreipt. Nes ji ištisinėje įtampoje: šokiai, testai, poteriai ir t.t. Žodžiu, arba rėkia ant visų arba serga :unsure:

Atsakyti

Sia savaite Ikiuose Dadu ledams akcija - imi du moki uz viena, Mantas prisiskaite, kad yra 8 rusiu isejo nusiteikes ragaut, gryzo piktas, nes musu pardej tik dvi rusys plombyras ir sokoladiniai :D

musu kaimo ikis geresnis. yra tikrai gal 8 rusiu. bet mano kudikis tai  tik karamelinius ir sokoladinius valgo dazniausiai tai kokius ir emiau .  man dar ner taip karsta, kad iki ledu :D

Atsakyti

baigimo pazymejima.kas eina i kita mokykla is pradines,tiems aktualu,nes jau dokumentus priimineja.

Pas mus nieko nepriiminėja. Pateikėm el.būdu prašymą į 5 mokyklas ir laukiam birželio 10, kai sistema atsiųs pranešimą, į kurią mokyklą pakliuvom. 

O klasėj liūdesys, nes tik vienas vaikas pakliuvo į jėzuitus. O tiek pinigų nekurie korepetitoriams sukišo. Arė vaikai visą pavasarį... Ir turės dabar mokytis neprestižinėse mokyklose:)

Atsakyti

Liniuka, tai kur ji išvažiavo be dokumentų? :D Jūsų mokykla ne pradinė?

Egloshke, hmmm.... idomiai, o tos ligos skirtingos, ta prasme ne vien pvz. susiję su gerkle ar pan? Gal tikrai nuo streso nusilpus. :4u:  :4u:  :4u:

Mano vaikai eina iš proto dėl ledų, aš vaikystėj, kiek pamenu irgi drebėdavau, kaip norėdavau po mokyklos nusipirkt ledų, o dabar man vienodai ar žiema ar vasara visai nenoriu ledų, labai retai, kada susigundau paragaut. Senatvė. :D

Atsakyti

Aš vakar suvokiau, kad mano vaikai lieka vyriausi savo mokykloje... na, nebent kas nors gimęs 01.01 arba 01.02. Bet vargiai tokių yra :).   Vienas bandys į jėzuitus stoti, bet pinigų nekišiu. Jeigu yra pakankamai protingas - įstos pats, jeigu ne, tai reiškia, nelemta. Tikybos tik reiks nusipirkti kokią ten knygelę pasiskaityt.

Nuo uodų purškikliai biškį veikia, bet tai kiek pinigų į juos sukišti. Tai mažiausius biškį papurškiu, pati eteriniais aliejais ginuosi nors psichologiškai. O kai darbo lauke normaliai yra, tai įjungiu dzin-budizmą - nekreipiu dėmesio, stengiuosi nesikasyt ir nieko nebūna. Po įkandimo mano tobuliausia senovinė "Žvaigždutė".

Vakar su kabliu biškį pamezgiau, šiandien vėl planuoju.

Atsakyti