Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ligvita, fainas kalnieriukas, ar yra aprašymas? jau senai rezgu mintį nubrūžint paprastą  palaidinukę mažei, su kokiu keitaliojamu kalnieriuku.

http://www.ravelry.c...y/frilly-collar

Atsakyti

Ligvita aciu, ideja gera, bet as gal vaseliu nersiu man taip greiciau

Labas rytas, lovoj dar drybsau

Atsakyti

Laba dienelė!  :mirksiukas: 

Ale, gerai tau, qqčiuk, kad gali sau taip padrybsot  :bigsmile: aš tai jau ir sausainių prikepiau, ir orkaitę išsivaliau, dar būt gerai gartraukį nušveist, bet kotais aptingau...  :ax: megzt noriu....  :ax: ryt į darbą  :(​ 

Atsakyti

Nu jei jau juokint , tai juokint iki galo biggrin.gif
MEANAS rolleyes.gif

O jei rimčiau, tai čia tas prieškalėdinis, bruolinis mano džiaugsmeliui. pradinis variantas buvo be atnaru ant rankovių bei padelkų ir su viena saga susiautimui, visas apvėžliukintas (MB sakė reiks dar ir tokio), bet iš didelio neturėjimo kuom rankas užimt transformavosi į tai kas yra. kol kas tik tokie kraštai. bandžiau kalbinti kaltininkę kokiam kadrui, tai pamačiau tooookį veidą, kad gerai pagalvojus, vis tik penktadienis, trylikta ir pilnatis, tiek to,vėliau ax.gif

32137604772_040df5d249.jpg

na ir čia http://www.ravelry.c...ka/burbuliuotis daugiau to MEANO

:wub:  puikios foto,gera idėja taip šmaikščiai pateikti mezginį ir labai įdomus mezginys,keik matosi.lauksim ant kūno foto ;)

veltos detalės kokios mielos :wub:  šauniai pasidarbavai ;)

specialiai kompą įsijungiau,kad pagirt,nes per tel nei laikint,nei girt negaliu,tik mintyse :D

Atsakyti

Joo mes peledos su vaikiu esam jis nuo kudikio anksti nezadindavo, bet vakare uztat siausdavo..ir dabar siaucia

Atsakyti

Labas rytas Kapseika  :thumb_yello:  Olaiva, visai rašyti negali? Nėra atsakymo lango?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 14 sausio 2017 - 12:57

Na štai išvengiau šiandien siūlų pirkimo, bet tik per plauką :karsta: : susipykau su vyru ir jį vieną išsiunčiau visus reikalus tvarkyt, pati namie likau. Tai jis paėmė mano užsakymą iš siuluparduotuve.lt bei nuvažiavo ten, kur minėjau šalia kita siūlų parduotuvė bus..

Iš siuluparduotuve dasipirkau Parkos vieną matkių, trūko konkrečiam pradėtam darbui, na ir kadangi nemoku aš taip, vieną matkių pirkt  :blush-anim-cl: , prigriebiau dar spontaniškai alize angora gold pullu su žvyneliais. Dabar žiūriu, ir kur mano galva buvo, vienas dalykas labai daug jos pripirkau, antras dalykas, kokia prasta sudėtis  :huh2:  Tik 18 % vilnos, nežinau, ar galėsiu ją nešioti  :unsure:

Na ir dar atėjo keli siuntiniai iš aliexpreso su smulkenom darbeliams: sagos, leiblai, eilių skaičiuotuvai

SAM_1822_medium2.JPG

SAM_1821_medium2.JPG

Atsakyti

Oj dontstop tavo drakius smarkiai pasileides :D 

As siandien irgi vyra siunciu i parde, liepiau maksimoj nupirkt nerimo siulu baltu..idomu nupirks  :hmm: 

Atsakyti

Ale tikrai, dontstop, ir sagų drakių gal turi, kad tokiais nemenkais kiekiais maišiukai?  :huh2: :D O ta su blizgiais visada gali pridėt pie kokio kito geresnio siūlo ir bendra mezginio sudėtis pagerės  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Oj dontstop tavo drakius smarkiai pasileides :D

As siandien irgi vyra siunciu i parde, liepiau maksimoj nupirkt nerimo siulu baltu..idomu nupirks  :hmm:

Įdomu, ar nupirko, mano vyras jaučiu nesusitvarkytų  :D

Atsakyti

Ale tikrai, dontstop, ir sagų drakių gal turi, kad tokiais nemenkais kiekiais maišiukai?  :huh2: :D O ta su blizgiais visada gali pridėt pie kokio kito geresnio siūlo ir bendra mezginio sudėtis pagerės  :mirksiukas:​ 

Jo, nefasuoja kitaicai po mažai, čia nuo 20 iki 50 vnt kiekvienos spalvos, ale gaunasi vis tiek žymiai pigiau, nei pas mus kokius 6 vnt pirkti  :)

Taip, teks turbūt pridėt  :)

Atsakyti

Nu ka, vyras siulu parnese.tokiu kokiu reikia :B 

Atsakyti