Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ristina gražūs laukai, gražūs mezginiai, nors ir ne taip gerai įžiūrimi, ir gražūs vyrai . :)

 

Mano pirmasis kai baigė pradinę, tai ar po baigiamojo renginio, ar po pirmo susirinkimo  su penktokų auklėtoja, lipam laiptais ir šnekam su viena klasiokės mama. Ir ji taip graudenasi, kaip jai gaila, kaip jau nebebus taip gerai, kaip jau bus viskas kitaip - daug mokytojų ir t.t.  O aš einu šalia, klausau ir galvoju - kažin kodėl man negraudu? Bet tada išleistuvės buvo tą pačią dieną sūnaus iš padinės ir dukros iš paruošiamos, paskui susirinkimai su naujomis abiejų klasėmis, o antrasis kaip tik pirmą klasę baigė, ką tik pirmokų pasirodymas buvo... O ta mama tik tą vieną dukrą turėjo, tai spėjo įsijaust į visus pokyčius, o aš turbūt taip ir likau asociali mama.

Paskui dar vienas atvejis buvo, kai mano antrasis stojo į gimnaziją, į penktą klasę. Man gal ir buvo kiek neramu, kaip ten tas egzaminas seksis, bet jaudintis neturėjau kada. Egzamino dieną parašė draugė, kuri tuo metu Amerikoj buvo išvažiavus į komandiruotę." Kaip jums ten sekėsi? Aš visą naktį negalėjau užmigt, vis galvojau apie tavo sūnų. " :blink:  Aš vos nenugriuvau perskaičius. Nes pati miegojau kaip užmušta. Egzaminas buvo šeštadienį, o sekmadienį dukra ėjo pirmos Komunijos, penktadienį buvo pirmos išpažintys, dar ruošėsi tėvai atvažiuot, reikėjo galvoti, ką ir kaip organizuoti šventei. Tai pasirodo gerai turėti draugių, kurios už mane pasijaudina. 

Dabar anyta abituriento egzaminų datas susirašė, tai irgi galvoju, kad pasijaudins už mane. :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 29 gegužės 2017 - 17:24

Kokia faina nesijaudinanti Kerpena  :D  :4u:  :wub: 

Atsakyti

Kerpena, čia, matyt, asocialių daugiavaikių mamų sindromas :D

Aš irgi pamenu, kaip mūsiškis stojamuosius laikė, tai su kalsioko mama tuo metu ratais aplink Barbakaną vaikščiojom ir aš vis prisėst norėjau, o ji sako, negaliu sėdėt, labai nervinuos :D

O šiaip, Kerpena, pavyzdį gerą iš tavęs galima imt  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Kuo daugiau vaikų, tuo mažiau kada nervintis :). O gal - daugiau vaikų ryžtasi turėti tos, kurios mažiau trizniuoja :). Aš tai pasigraudenu dažnai, pvz - išgirstu mokyklos kieme himną ir jau ašarą braukiu. Bet iš gerumo, momentinės emocijos. Susigraudinsiu, žinau, per visokias išleistuves tik dėl to, kad vaikai užaugo, o ne kad kažkur bus blogiau. 

Vaikai pamaitinti, galiu eit megzt, jeeee!

Atsakyti

Kokia faina nesijaudinanti Kerpena  :D  :4u:  :wub:

 

Ai šitoj vietoj nesujaudinu, bet net nežinau, ar čia privalumas, bet yra vietų kur mirtinai bijau ir net normaliam žmogui sunkiai paaiškinama kodėl ir ko.

 

Restar, gal ir nuo vaikų skaičiaus priklauso, bet turbūt daug ir nuo žmogaus būdo. Turiu draugę, kuri turi 9 vaikus ir yra labai neasociali šia prasme, labai tais vaikais gyvena, labai myli, labai rūpinasi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 29 gegužės 2017 - 18:28

Mantas paskutiniu metu  anytos kiema eina zaist, nes ten chebros daugiau, parleke siandien sakau valgyt nori? o jis man tai as pas baba pavalgysiu, taip ir atsisedau, teko anytai skambint, nu ims paskui guostis, kad atsiunciu vaika pavalgyt :D l:D

Atsakyti

aha tikrai ir vieno vaiko mama gali but asociali :D :D Nors istikruju tai kazkokiu rimtu egzaminu Mantas dar nelaike. Bet uz mane anyta jaudinasi :D

Praejusi ketvirtadieni Mantas su klase i Uno parka vaziavo, tai tyliai pasidziaugiau del jo sveiko baimes jausmo ir sigebejimo atsirinkt. Emem brangesni bilieta su kazkokiais mandrais suoliais, tai gryzes pasakojo apie viena - skrydi per upe. Sakau o kaip del kito, tai eme kazka mekent, tada jau susirupinau, sakau tu gal nesupratai, kad ten uz abu sumoketa buvo... Mantas is sako, man tas antras pasirode truputi baisus, klasiokas ejo, o as persigalvojau

Atsakyti

Restar, gal ir nuo vaikų skaičiaus priklauso, bet turbūt daug ir nuo žmogaus būdo. Turiu draugę, kuri turi 9 vaikus ir yra labai neasociali šia prasme, labai tais vaikais gyvena, labai myli, labai rūpinasi.

O tu, atseit, nesirūpini ir nemyli :), ramus miegas nereiškua asocialumo :).

Atsakyti

Labas rytas,

Nu aš vaikų turiu per vidurį, bet nesu iš tų kuri naktim nemiega, čia turbūt ne nuo vaikų kiekio priklauso, o nuo charakterio, gal vaikų kiekis tik šiek tiek įtakoja, kai nebespėji su kiekvienu, kiekviena proga jaudintis. Mano anyta irgi pasijaudina už mane :D

Vakar vėl dorai nepamezgiau... Šiandien vėl.... ryt gal, poryt vėl ne... Paskutinė savaitė....

Atsakyti

labas rytas,

mano drakius vis sagutėm minta :D šitas jau matau alpakos megztukėlyje,Luknei kai parodžiau,tai net akys sužibo :D

18700271_1569410036410755_39932082510506

Atsakyti

Kaunietėms turiu tokių lyčnų sagučių,metalinių,jei kuri norėsit-rašykit

18425914_1545115592173533_296974303_n.jp

Atsakyti

Kokios gražios tos lyčnos sagos :wub:

Apie nemiegotas  naktis ir ramumą/neramumą, tai gal kiek ir iš mamos pavedėjau. Nors aš  buvau problemų nekeliantis vaikas ir pagrindo jaudintis daug nedaviau, bet kartą net mane mama nustebino. Po mokyklos baigimo išvažiavom su draugėm į Vilnių dokumentų paduot stojimui į universitetą. Ryte atvažiavom, nusprendėm iš karto nusipirkt bilietus atgal ir gavom tik į paskutinį autobusą, kuriuo namo turėjau parsirasti kažkur apie pusę dvylikos vakare. Šiaip galėjom dar eiti ir bandyti lipti į bet kurį autobusą, greičiausiai būtume gavę stovimas vietas, bet kadangi jau nusipirkom bilietus, tai ir laukėm to paskutinio autobuso. Visos draugės paskambino į namus ir pranešė, kad vėlai grįš. O mano mama tuo metu dirbo pamainomis ir tą dieną dirbo popietinėje, iš kurios grįždavo apie pirmą nakties. Tai aš ir neskambinau, nes turėjau grįžti anksčiau. Kaip ten buvo su tėvu,neprisimenu, gal kur išvykęs buvo.

Tai grįžtu aš iš to Vilniaus, įeinu į namus ir matau, kad mama jau grįžus. :unsure: Apmiriau visa, kad dabar man šakės, nes tiesiog įsivaizdavau, kaip turėjo jaustis mama, nesulaukdama manęs ir nieko nežinodama. Lipu atsargiai į viršų nei gyva nei mirusi ir ... randu mamą ramiai gulinčią lovoje ir nei kiek nesujaudinančią. Pasirodo darbe kažkas sugedo ir paleido namo anksčiau. Pasakiau, kad nusipirkom bilietus į paskutinį autobusą ir nesulaukiau jokio priekaišto dėl to, kad nepranešiau ir net jokio palengvėjimo - "pagaliau grįžai, nerimavau ar pan."  :)

Atsakyti