Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

galėtų būt ne tik "nykščio" mygtukas, bet ir kokia širdelė :D gražūs vyrai rapsuose. nu ir vanda nebloooooga. mant ai viskas ten gerai su tom rankenom :hmm:

 

Olaiva, va va .... pas jus gal irgi molynai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 29 gegužės 2017 - 11:58

Pasirodo IR mezgant skaras yra ko mokytis :)

Priedas  th0KQ2Vgp54.jpg   137,08KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sektiškai buvo kasamos gelsvės ir pas mane :). Tik aš ponia, kai  2 vyrai pas mane. Būtų ir trys, bet tas išsiknisinėja ir retai važiuoja, o net kaip ir važiuoja - dingsta nuo darbų. Net mažą vyruką pristačiau prie kastuvo ir karučio, vandens kibirų. Man darbas planuot, sodint, ravėt, darbus prižiūrėt, o kasu tik ten, kur minkšta. Pora astrancijų vakar dar pasisodinau :wub: . Dabar kurį laiką su gėlių norais ramu. Labai norėjau alūnių ir astrancijų, abi turiu. Tiesa, vakar kapsčiausi visur be jokių pirštinių, labai daug kapsčiausi tikra to žodžio prasme, ploviau po to vis, o vakare nustebau, kad net jokio kremo rankom nereikia, visai neišsausėjo. Net keista. Gal kompostas riebus buvo :).

Kokie buinūs rapsai. Mano apylinkėse tai tik skystus matau. Pelkių Vanda visai nepūkuota, viskas ten gerai. Rudaodis su baltaodžiu :). Mes savaitgalį visi biškį pasispalvinom. Man nebuvo per karšta, nes užteko vėjo.  Jo dėka ir nepajutau, kaip pečius pasvilau. Bet šiaip sočiai ir pavėsio pas mus.

Atsakyti

Jauciuosi siandien supermama. Sestadieni Mantas pasipiktino kai liepiau I kiema su linininiais sortais eit (jie balti!!!! Zinai kokie bus kai grysiu????) nesvarbu, kad tie sortai ant isaugimo ribos ir skalbt lina paprasciau nei kitas medziagas, nu ir ne balti, tiesiog sviesus linas... Siandien uzejau i Lidla ir visai netycia radau vienintelius Manto dydzio pilkus treninginius sortukus uz 3€. Gales tampyt ir nepypaut, nes net virvute yra

Atsakyti

Sveikos,

Pritūpiau su kava, kaip įsuko sūkurys nuo pirmadienio ryto....  :oh:  Panašu, kad ir savaitė tokia bus... Tačiau paskutinė. Tikiuosi.

Ristinos rapsų miškas oho  :blink:  Vyrai mūrai ąžuolai  :super:  Tavo tai poza nei šiokia nei tokia, fokuso nėra ir bliuskutės grožio nesimato  :rolleyes: 

Taip džiaugiausi, kad galėsiu megzt savo reikmėms, tai penktadienį šalio viena mama rudeniui užsiprašė, o šiandien sulaukiau skambučio vėl su mezgiminiu prašymu, nu toks nesudėtingas ir dar prašo :nestuke  bijau atsisakyt, nu žodžiu.... :D   :oh: 

Vakar taip ir nepamezgiau nei 3 eilučių... ir nežinau ką veikiau, nes namai dar vis užkuisti.... Nagai net niežti... :dry2: 

Atsakyti

oi, papasakosiu.

gi sukėliau gaisrą šeštadienį namuos :D  juokinga nejuokinga, bet tokiais momentais suprantu, kaip galima tiesiog nepastebimai sudegti....

Mb tai džiaugiasi, kad patikrinom siganlizaciją gaisrinę - veikia :D

žodžiu, pasidariau mišrainytės, sugalvojau, kad reikia duonos pasiskrudinti - bus skaniau.

o batonas greičiausiai kažkoks sintetinis. šiaip prancūziškas, su linais ir morkom, skanus. riekutės mažos. sukišau skrudintuvėn po tris į vieną kišenę. nu... tokios biškį gerai apskrudo. sumažinau karštį perpus, įdėjau kitas riekutes. ir paskambino MB anyta į Skypą, norėjo parodyt savo daržą balkoninį, nušleivojau į svetainę ant sopkės pas MB. girdėjau kaip iššovė skrudintuvė, viskas ok. po kokios pusės minutės : pypyyyyyp, pypyyyyyp. net nesusigaudžiau, kame reikalas, taigi visi namie, ar kas laužiasi????? o kaip :hmm: , taigi neįjungta. MB sako- taigi gaisras. ateinu virtuvėn, o ten iš skrudintuvės angliukai kyšo, smarvė nereali....

dukros iš savo kampučių dar po kokios minutės tik išlindo - kas čia buvo.....

taigi, kažin jeigu rimtai, tai turbūt ir apdegtume....

o saugos firmai skambinu, o juokas ima, negaliu susikaupt. sakau, jo aš kepiau, pasvilinau....turbūt operatorė pagalvojo, kad kokia apsišventusi

Atsakyti

 

Ristinos rapsų miškas oho  :blink:  Vyrai mūrai ąžuolai  :super:  Tavo tai poza nei šiokia nei tokia, fokuso nėra ir bliuskutės grožio nesimato  :rolleyes:

 

Mano fotografistas nežino, kas yr fokusas :D

Yr dar tokia foto. Su ryškiom "skilandinėm" :rolleyes:

Priedas  008.JPG   626,03KB   0 Parsiųsta kartų

 

Tie rapsai, kažkokie hibridai, nes dydis jų įspūdingas. Suvalkietiški :D

Atsakyti

Ristina kur tu kokius skilandžius įžiūri?

Atsakyti

Pas suvalkiečius riebi, derlinga žemė, gal dar gerai patręšta :).

Katuk - sakai, pasiskrudinai :).

Atsakyti

Ristina, nu tikrai, kur tie skilandžiai... ? bet foto ne ką geresnė, nu čia aišku jau kabinėjuos, bet taip niežti nagai tavo darbų gerų foto pamatyt... Į Panevėžį nevažiuosit kada ? :D

 

Paprastuoliai...

 

34851419526_9506624427_z.jpg34728179852_e223a5e94c_z.jpgIMG_8403_medium2.jpgDSC_7635_medium2.JPGDSC_7744_medium2.JPGujo_1_jh_medium2.jpg

pattern-knit-crochet-woman-sweater-sprinDSC_0024_medium2.JPG14591937_1117178981729195_49199863730263

Atsakyti

Ristina, nu tikrai, kur tie skilandžiai... ? bet foto ne ką geresnė, nu čia aišku jau kabinėjuos, bet taip niežti nagai tavo darbų gerų foto pamatyt... Į Panevėžį nevažiuosit kada ? :D

Yr yr tų mėsų atliekamų :rolleyes: jei sverčiau 60kg. ir dejuočiau jau būtų gėėėdapelėėda. Bet sveriu geroookai daugiau :D tai  jau kaip ir normalu atliekamų mėsikių aplink.

Važiuosiu :D gaaaaaaaal. Nes šviečiasi šioks toks festivalis. Bet yr daug visokių kliūčių.

Taip, suvalkiečių žemė riebi. Mano mama kai atvažiavo iš žemaitijos, tai skė, jog tokią žemę beveik ant duonos galima tept :lol:

Atsakyti

Sveikos,

Gražių nuotraukų mačiau ir su mezginiais, ir su įrankiai, ir su rapsais.

Mes savaitgalį atšventėm dukros išleistuves Rumšiškėse. Buvo labai smagu, bet.. jokių papildomų emocijų.. Va kaip būna.. Kai atsisveikinome su pirmąja Mažvyde, sunkiai valdžiausi, kad nepravirkčiau. O čia, jokių emocijų.. Aišku ir mokytoja šiek tiek kitokia..

O vakar bandžiau įvaldyti riedučius:) Labai nesėkmnigai, bet už tai labai skaniai iš savęs prisijuokiau. Tokiose beviltiškose situacijose - nieko kita nebelieka :)

Skaitau. Nemezgu. Nežinau, kaip čia bus.. 

Atsakyti