Kapseika gražus tavo mianas, kiek jo ten matosi
Labos
smagu naujokių turėt :super Sveika prisijungus, Donstop
Kažkas klausė, ar mano Makaliukas paruošiamukuose. Tai taip išeina, toks labai išankstinis paruošimas Darželis namų darbus užduoda. Kad mokosi raides, nestebina, seniai jau ji susidomėjimą rodo. Bet kad mokysis rašyt 3 m. tai nesitikėjau Z karta, skant.
Darbe toks chaosas užvirė, kad totaliai nebėr kada megzt. Po pusę eilutės kas trečią vakarą.
Ir dar psichologės konsultaciją pražioplinau. Taip nefaina ant dūšios prieš žmogų. Valandas teisingai susiskaičiavau, bet nepagalvojau, kad gali ir dienos prasislinkt dėl laiko skirtumo
Kapseika nu kiek iziurima tai laabai labai,bet butent noretusi paprastai patiesta bent pamatyt nes visai neaisku kas ir kaip
O as gavau suknele jau
Ale dydis toooks tik tik
Idomiai ant etiketes raso kad 36, nu tai as toki nesioju ir net i 34 kartais ilendu
O kitas dydis xs..nu bet 36 visad buvo s, o xs tai 34 tai va ir panasiau i 34, nu bet ilendu ir siaip..grazi kliosine suknele, bus tiesiog pasipuost kazkas ir nemegsto
Sveikos. Pasiilgau. Parsibaladoja iš savo kelionių ir pusantro kilo baby alpaca parsitysiau. Tai gal dar prie sektos, a?
Sveika sugrįžusi sakyčiau, nekuklus kiekis alpacos
Sveika, Terezza. Iš kur sugrįžai? Jau aš ir pamiršau, kur keliavai, nors prisimenu, kad ruošeisi. O alpakos kiekis įspūdingas - čia vienam projektui, ar čia šiaip kelių spalvų susidėjo kiekis?
Mano kašmyrinis džiūsta. Išskalbiau rankomis, paskui su pora rankšluosčių sudėjau į mašiną, dar vos vos skalbiklio įdėjau ir užstačiau skalavimą, o po jo ir išgręžė ant 800. Na, lyg ir paleido kažkiek pūko. Žiūrėsim kas bus, kai išdžius.
Ir dar tą testą numezgiau, beveik du variantus. Išeidama iš darbo radau, kur man klaida buvo, kiek nuardžius pataisiau. Bet namie vis tiek iš kito siūlo permezgiau. Dabar lauksiu kito etapo. Ir savo reikia rytoj nufotografuoti.
Brazilija, kraštelis Argentinos ir Bolivija.
Alpakos čia bus minimum 3 projektams. O gal ir daugiau kas išeis.
donstop, iš vilniškų vilnų tik dundagą naudoju. Pabandysiu paglicerininti.
O kaip ta Dundaga aplamai, ar patinka?
Aš apie ją svajoju Jei viskas bus gerai ir pagal planą, vasarą noriu iki fabriko nuvažiuot ir smarkiai užsipirkt
Pagavau šiandien vieną "galvą", kad papozuotų baisiai nenorėjo
Kol maži, tai patys į objektyvą lenda. Kai paauga - sunku prisiprašyt.
Kaip kokybiškai numegzta, kaip su mašina, o gal ir yra su mašina? Super, mano bernas tikrai tokio komplekto norėtų
Nu jei jau juokint , tai juokint iki galo
MEANAS
Labai originalus ir neįprastas Tie bumbuliukai tai veltinukai? Fotosesija super
labas rytas,
Qqute, va tau ideja prie melynos sukneles
Labas, su saulele pabudus,
Labai originalus ir neįprastas Tie bumbuliukai tai veltinukai? Fotosesija super
dėkui, aha veltinukai
Ligvita, fainas kalnieriukas, ar yra aprašymas? jau senai rezgu mintį nubrūžint paprastą palaidinukę mažei, su kokiu keitaliojamu kalnieriuku.