Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš tai galvojau, kad mašina lygią dalį galėčiau nubrūžinti, bet gi nemokėčiau dar prijungti, tai ėmiau užtat dvigubą siūlą, turėtų gana greit eitis. Būtų smagu net šiandien pradėti.

Abelo, gal gali patarti man, tundrai, kaip pasižymėti ir kur paskui ieškoti tą temą, kad patogiai galėčiau ją rasti, o nereikėtų vis eiti per MZ :blush-anim-cl:. Aš kažkaip nesugebu, nes labai nesigilinau, bet greit nerandu...

Atsidarai temą ir pačioj puslapio apačioj deš kampe yra mygtukas Tools. Spaudi ir išsirenki "watch thread". Tada jis pasidaro "watching" su žaliu burbuliuku. Dabar nepamesi ;) kai kitą kartą atsidarysi RV, viršuj deš kampe yra "forums", jį paspaudus renkiesi "watched threads" ir atidaro sąrašą tavo temų, kurioms pridėjai žalią burbuliuką. Čia kaip SM širdelė :)

Atsakyti

Kerpena, ar gali būti, kad aš raugą sugadinau?  :unsure:  nekepiau duonos kokias 3 savaites, bet raugą porą kartų "maitinau" per tą laiką, pridėjau miltų ir cukraus kažkiek. Išsikepiau šiandien duoną ir jinai tokia labai šlapia viduje, lyg neiškepusi būtų, nors kepiau tikrai pakankamai laiko.  :unsure:

Šiaip tai 3 savaitės dar nėra toks ilgas laikas. Ypač jei atnaujinai. Aš esu ir ilgiau išlaikius, bet tada prieš kepdama paprastai užmaišau nedidelį kiekį su ruginiais miltais ir vandeniu+ tas raugas ir palaukiu kol pakils, paprastai prireikia ne 6 val, o kokios dienos, tada tik su šituo pakilusiu ragu maišau visą duoną.

O šiaip duona iškilo?

Nes raugas pagrinde kilimą duoda. O tas šlapumas - tai gal šiaip skystoką tešlą padarei, ar kokie miltai kitokie pasitaikė. Net nežinau :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 24 gegužės 2017 - 15:23

Laabas..siandien mokiausi pasitiket savim, nezinau ar ko ismokau  :D  Grizau, isviriau puoda sriubos vyram, pati katila salotu suvalgiau, nes labai norejau, sukaitau matyt vaiksciodama tai kazko lengvo ir gaivaus norejau.daug  :B  Galima pritupt su mezginiu,tikiuosi siandien priartet prie kuno pabaigos..paplatinau daugiau nepermezginesiu Apie eilute, planus ir pamirsimus..nu tai as susirasau juos, turiu susirasius ir vilnonii mezginiu eile...su siulais is kuriu megsiu ir t.t. Dontstop aga tas su pynem tas pats is severnoje viazanije, tik as ne toki trumpa ir ne tokia gilia iskirpte zadu

 

Va o planuojamq nerta suknia bus puriais stupeliais su rankovem be jokiuten rastu, nertinis kuri zadu irgi stupeliu tiesiog..pernai nicnieko neneriau o dabar noras atsiranda..ir vistik neriu as greiciau nei mezgu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 24 gegužės 2017 - 16:53

Labas

Qqtes noru sarasas kokio ilgio. Pas mane kol kas tik du daugiau prisigalvoju pradedu blaskytis ir psio.

Atsakyti

Tas sarasas tai pasekme to kad nuo vasario vidurio nieko sau nemezgiau..tai norai eme kauptis

Atsakyti

Labos

prisiskaičius jūsų normalios lietuviškos sriubos užsinorėjau  :D Namie nieks nevalgo, ne namie visos tos kiniškos, meksikietiškos ir pan. itin bjauraus skonio... Reika gal kada sau išsivirt.

Mano planų sąrašas irgi nuo 15 iki 7 sumažėjo. Siūlų nepirkau nuo sausio galo, tai ir planų mažėja, kvėpuot lengviau darosi  :) 

Netyčia šiandien LT žinias po beveik 2 m. pažiūrėjau. Eina sau - karas visur, terorizmo išpuoliai, karinės pratybos, žvalgybinės info  :blink: Vėl nebežiūrėsiu.

Atsakyti

Labas rytas :)

DontStop, o kaip jūs tiek laiko per keliones vaikus mašinoj išlaikot ir dar megzt sugebi?  :hmm: nūsiškiai dvi valandas dar dar, bet ir tai į pabaigą jau turi linksmint, žaisliukus padavinėt ir pan.

Atsakyti

DontStop, o kaip jūs tiek laiko per keliones vaikus mašinoj išlaikot ir dar megzt sugebi?  :hmm: nūsiškiai dvi valandas dar dar, bet ir tai į pabaigą jau turi linksmint, žaisliukus padavinėt ir pan.

Vaikai pratę matyt, keliauja nuo mažų dienų  :) 

Dukra pirmą kartą toliau keliavo būdama 5 mėn, į Slovakiją, jei gerai atsimenu, 14 val gryno kelio.

Kiekvieną savaitgalį kažkur važiuojam LT ribose, dažnai tai būna važiavimai virš 2 val trukmės į vieną pusę ir tiek pat atgal. Į Klaipėdą pas mano mamą periodiškai keliaujam po 3 val į vieną pusę.

Jie linksmina viens kitą gale, aš visada sėdžiu priekyje su knyga ir mezginiu  :) 

Atsakyti

labas rytas :)

spėju nuo vaikų priklauso. Pvz mūsiškis yra keliauninkas, jis gali nuo mažiuko važiuot ir važiuot, o sesuo su saviškiais iki pajūrio sunkiai nuvažiuoja, atsibosta jiems

Atsakyti

Labas rytas,

maniškiai mašinoje irgi ramūs,gali ilgai keliauti,svarbu jiems būtų knygą,kažką rašyti ir vienam kitą pažnaibyti :D

koks rytas šiandien gaivus ir gražus  :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas

Pas mus tai rukas labai didelis buvo :blink:

Atsakyti

Gal kuri turit parduoti dvi skaras? giminaitė ieško,nori per krikštynas močiutėms padovanoti.

Ligvita,gal tu turi prikaupusi? ;)

Atsakyti