Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ir aš nėrusi pora suknelių, bet šiuo metu nenoriu nieko nert ir negražu nieks nerta, bet ta raštų marmalynė ir grubumas, tose suknelės tai visiškai nesuvokiama :D Nors tavo tai nepamenu  :rolleyes: 

Atsakyti

Labos :4u:

Grizau i darba.. tiksliau priprase, kad padeciau. Smagu iseit is namu, alia jauciu, kad ir nusisedejau, skauda visa kuna nuo judesio :D Mezginys verkia ant palanges :unsure:

Daug visko maciau, viskas patiko. Ristinos lino splava ir megztukas :wub:

Liniukos ombre bliuzele :wub:

Lace dovana :wub: :4u:  Itariu kazka dar pamirsau :unsure:


Lace, kokia laida, per ką rodė?  :)

Manau, kad vakarykste per lrt `Svarbios detales` (ta laida veda mano pussesere :rolleyes: ) Tiesa, su ja nebendravau gyvai gal 20 metu :D :hmm:

Atsakyti

Lace, kokia laida, per ką rodė?  :)

http://www.lrt.lt/mediateka/irasas/1013669328/pokalbiu_laida_svarbios_detales_._​ Rūta kažkur nuo 35 minutės kalba  :)​ 

Atsakyti

paprastuoliškos suknės

51994655cd965e5130cbebed37eef0a102d24011

[URL=http://radikal.ru/big/d41ea56caef24e719dd4b471c1bfba19]1aa2a8814365.jpg[/URL]

Atsakyti

Klausimą turiu žgutų nėrėjoms. Kažkaip jaučiu ateinantį norą ilgo nestoro žguto su mazgu.  :unsure:  Iš kiek  karoliukų  eilė turėtų būti? Ir kiek maždaug gramų ilgam susinaudoja - galvoju, ar užteks namie turimų resursų, ar teks pirkti.  :unsure:​ 

Atsakyti

AČiū už pagyra lininei bliuskei :aciuks: norėjau ja vilkdama žydinčiuos rapsų laukuos nusifotografuot :D nu bet taip nebuvo nuotaikos :oh: o dar kol savo fotografams išaiškinsiu, ko noriu :oh: bet ji ne man :ax: gaila, nes spalva ir pats siūlas man labai patiko :ax:

Mano padangėj, tai iš vis tooookių apsurdų pilna :oh: rodos ir ne pilnatis.... :hm: bet gyvenimą gadina stipriai.

Atsakyti

Nebloga ta laida, bet kaip nežiūrinti TV vis pamirštu ją pažiūrėt, reiks atsisukt kada...

Galėtų būt suknelė, va tokio stiliaus mano mėlynoji, gal čia graikiška? :D

phpThumb_generated_thumbnail_medium.jpeg

Atsakyti

Sveikos :) aš irgi sektiškai nemiegojus, bet normalu - budėjau :) 

Restar, aš irgi vis žiūrėjau žiūrėjau į tą paprastuolišką vasarini Kudujos reikalą jau kelias dienas ir bandysiu jungtis :) kas gausis su mano turimu laiku, tai matysim.... :D

Atsakyti

Aš tai galvojau, kad mašina lygią dalį galėčiau nubrūžinti, bet gi nemokėčiau dar prijungti, tai ėmiau užtat dvigubą siūlą, turėtų gana greit eitis. Būtų smagu net šiandien pradėti.

Abelo, gal gali patarti man, tundrai, kaip pasižymėti ir kur paskui ieškoti tą temą, kad patogiai galėčiau ją rasti, o nereikėtų vis eiti per MZ :blush-anim-cl:. Aš kažkaip nesugebu, nes labai nesigilinau, bet greit nerandu...

Atsakyti

Aš irgi prisijungsiu prie pagyrų Lace dovanai saulėlydžiui :wub:

Ir dar iš ryto pagaliau perskaičiau saulėlydžio eilėraštį ramiai įsijausdama, tai net ašarą išspaudė :wub:

Aš tai naktimis gerai miegu, bet šiandien per pilates, kai prasidėjo pratimai gulint ant pilvo pora kartų buvau trumpam atsijungus. Net nepajutau kaip. Tik atsibusdavau nuo trenerės žodžių apie naują pratimą. :unsure: kadangi ir lovoj daugiausiai miegu ant pilvo, matyt koks sąlyginis refleksas suveikė.

Atsakyti

Kerpena, ar gali būti, kad aš raugą sugadinau?  :unsure:  nekepiau duonos kokias 3 savaites, bet raugą porą kartų "maitinau" per tą laiką, pridėjau miltų ir cukraus kažkiek. Išsikepiau šiandien duoną ir jinai tokia labai šlapia viduje, lyg neiškepusi būtų, nors kepiau tikrai pakankamai laiko.  :unsure: 

Atsakyti

Kerpena gera manksta  :D 

Aš pasirodo nieko neparašiau apie Laces kosmetinę  :wub: bet taigi iš pavydo  :rolleyes: 

Atsakyti