Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,
Egloshke kaip smagu kad tu vėl čia.

Man irgi graži Lace dovana Saulėlydžiui, tiesiog būtent kaip dovana, kaip žestas.

QQciuko planai ochoooo
o aš noriu suknelės kokios nors elementarios.
Alia graikiškos, Šarange tu pas mus lobių karalienė smile.gif
Atsakyti

Labas rytas,
Egloshke kaip smagu kad tu vėl čia.

Man irgi graži Lace dovana Saulėlydžiui, tiesiog būtent kaip dovana, kaip žestas.

QQciuko planai ochoooo
o aš noriu suknelės kokios nors elementarios.
Alia graikiškos, Šarange tu pas mus lobių karalienė smile.gif

qqte berods tokią nėrė

7c2d892f08da.jpg

dar va tokią pamodifikuot galima

0_cc3e2_4e53bcd9_XL.jpg

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Smagu matyt Ingriduska ir Egloshe sugrįžusias :wub:

Pareinu ir aš po visų (beveik) švenčių. Pirmoji komunija pagaliau praėjo, šiek tiek atsipūtėm, kitą savaitę 3 dienos iš eilės renginiai, dar reikės atlaikyti.

Mačiau labai gražią arbūzinę Lietučio suknelę :wub: :wub: :wub:Sužavėjo :wub:

Liniukos bliuzelė dailiai susidryžavo, nuostabi :wub: :wub: :wub:

Ristinos dangaus mėlynė ir dar viena ilga bliuzelė sau labai graži :wub: :wub: :wub:, prašom ir su šia pasirodyti :P

Dar mačiau Olaivos kampukų su katuku :wub:

Atsakyti

Olaiva, kaip tavo blondine?

Atsakyti

Olaiva, kaip tavo blondine?

dėkui,jau neblogai, leidžiami vaistai greitai suveikė .gal net šiais mokslo metais dar į mokyklą porai dienų nueis :)

jetus,ir kodėl taip yra,kad kjai tik gaunu krūvą darbo,tada išlenda kipšas iš mezginių schemų archyvo ir norisi daug daug visko  :hmm:​ o tikrai ne mezgimas turi būt galvoj,ech...

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

 

Tikrai mano Rūta laidoje dalyvavo, tik aš ir pati nežinojau, šiandien įrašą pažiūrėjau.  :unsure:

 

Vaiva jau labai į mokyklą ruošiasi, vakar surado seną sesės uniformą, apsivilko ir nebenorėjo nusivilkti :D

 

Priedas  Vaiva.jpg   160,41KB   0 Parsiųsta kartų

 

Tiesa, parašiau vakar į Amazoną dėl nutrūkusio virbalo - tai labai greitai atrašė, kad pinigus grąžins.  :) nereikėjo nei atsiųsti atgal virbalų, nei nufotografuoti. 

Atsakyti
Ristina,
pasigrožėjau ir nepagyriau, man irgi arodo labai tau tinka tas žydrai mėlynas rūbas

Tavo garstyčių megztelis, turi pasisekimą dydelį, visi giria smile.gif

Aš noriu ne ilgos, būna graikiškos neilgos dar, mačiau kartą prieš 4 metus per komunijos šventę vieną moterį, su per pirštą basutėmis, tokia šiaudiškai pilkai auksiška vos blizgia tokia suknele....nerealiai
Atsakyti

Sveikos,

ir aš neišsimiegojau, ryte išgirdusi vaikų balsus kaip šokau iš lovos (nes gi jiems ekskursija, o maistus aš planavau, pirkau, MB nieko nežino), tai paskui sėdėjau dunksinčia širdim svyruodama leisgyvė. Tada dar su paauglėjančių bernioku susipykau, paskui vėl sėdėjau susinervinus, o dabar sėdžiu visu niežtinčiu veidu darbe, kaip maišu trenkta.

  Viena mamytė labai piktinosi ant mokyklų ir nepakeliamo krūvio, nes jos mergaitė negali "pavežti" dar dviejų mokyklų: muzikos ir dailės berods.. Ir aš pagalvojau, kad dažnai mes patys tėvai perlenkiam lazdą vaikus įdarbindami nuo 7h ryto iki 7h vakaro..

Ristina, gražu, ypač spalva - vasaros dangaus :)

Labai džiaugiuosi, kad sugrįžai :4u:.  Ingridushka irgi džiaugiuosi, nors ne taip ilgai buvo pradingus :4u: . Ir net su suknelių norais :wub: .

Cha, čia aš ta mama, kuri dar apie dailės mokyklą galvoja :), nors jau lanko 3 "mokykla" - pradinę, muzikos bei teatro akademiją. Nors tik skambūs pavadinimai, galima ir būreliu vadint. Į kiekvieną naują lankymą labai atsargiai žiūriu ir vis klausiu, ar tikrai labai nori ir ar spės. Tai dėl to dar nelanko baleto. Bet primygtinai prašo pati manęs, kad leisčiau lankyt papildomai pianiną dar birželį, nes labai nori, nes sekasi, nes jau išmoko kūrinį, kur kalėdoms reikės groti, vakar dar vieną gavo ir dar nori. Tai belieka man tik džiaugtis. Iš mokymosi "nespėja" tik knygų skaityti. Nes iš tiesų, tai nenori. O dičkiui tai dažniausiai niekada nieko neužduoda, jis spėja ištisai prie kompo sėdėti. Tai jokių baubų mokykloje pas mus :).

Jo, Lace dovana :wub: , labai pritaikyta Saulėlydžiui. Nuo taškiukų galiu išsilydyt...

Aš irgi pamirštu ko noriu, ką planuoja, nes viską koreguoja arba nuotaika, arba realios galimybės. Vakar per 2 serija sugebėjau prinert megztuko rankoves.Ir, nepaisant visų kliauzių, - jeeee! -   mašininis megztukas  vulgaris pavyko! Turėsiu kuo apsirengt :). Dabar kyla ūpas dar bandyt mergičkom vulgariuosius nubrūžint, šilko bliuzelę (tik reikia cinkelius galvoj susidėliot) ir kokį užmestuką ar tiesiog skraistę vulgaris :).

Kitas rankinis mezginys (nors keli šiaip nebaigti guli, bet...) - spontaniškas pasirinkimas http://www.ravelry.c...ts/kuduja/tilda, pamačius kvietimą MZ prisijungti prie KAL. Jau bus trečias Anos mezginys, man patinka jos superpaprastumas ir galimybė kokių naujų smulkmenų išmokti. Ir (Limit, girdi? :) net siūlų drakius rado ir davė, greičiausiai bus tinkami, nes mėginukas patiko - Šarangės iš Anykščių atvežta bordo medvilnė, ėmiau dvigubą, kad mezgimas neprailgtų :).

Atsakyti

Sveikos,

Man šiandien visokių neramybių iš visų stričių, Kukulis keistai kosėja nuo savaitgalio,  auto padanga išsileidžia, darbe dar visokių šurumburum, tai jaučiuos nestabili, vakar vakare tai išvis buvau viskuo nepatenkinta ir gailėjausi savęs, tai ta proga nuėjau anksti miegot.

Ingriduška, net neįsivaizduoju, kas yra graikiškas stilius megztos suknelės, žinau, kokios yra graikiškos suknelės iš audinio, bet ne nertos ar megztos  :hmm:  Katuko parodytos tai reto baisumo, šiuo metu man, tikiuos ne tokios :D 

Lace, kokia laida, per ką rodė?  :) 

Atsakyti

uj Šarange, mano gi viena pagal tą antrą nerta ir tavo fotkinta. mano manymu, labai pavykusi :rolleyes:

bet te :4u:  už nestabilumą.

nu ir aš nelabai suprantu, kas yra graikiška suknelė :D

Atsakyti

O mano dryžuoklis į pabaigą (turiu pagrįstų abejonių, kad nebus nešiojamas), tai karštligiškai naujo projekto ieškau  :oh: Norėčiau ką nors iš-koto-verčiančio gražaus pagaminti iš prabangaus pilkšvai melsvo šilko.  :wub:  Tik kol kas idėja neišsikristalizuoja... Ten visą grožį siūlas turėtų duoti, nereikia jokių raštų, bet vat kažkokių detalių, cinkelių vis tiek norisi  :unsure:

Siūlas plonytis, visai voratinklinis, reiks kokias 20 gijų dėti, kad gauti maždaug dropsų alpakos storio siūlą (dar kartą pasidžiaugiau, kad turiu elektrinį vyniotuvą).  :D  

Atsakyti

nors apskritai, šiam momentui man nertos suknios irgi baisokos :rolleyes:

Atsakyti