Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai mano planai labiau gal svajones..nezinau gal kokius 2 ar 3igyvendinsiu..pasirinktinai..arba uzplauks ko nor visai kito uzsimanysiu, svarbiausia butu is turimu siulu, o del kitko nepergyvenu

Atsakyti

Suku galva dabar, reikia antpetiniam koki rasta isirinkt, kad prieky galima butu platesni, per rankoves siauresni koki motyva pavaryt

Atsakyti

Labas rytas,

skaitysama apie Nites nusitarkavimus, pagalvojau, kad seniai nieko nenusitarkavau, tai ta proga puse pirsto su morka i farsa nuejo

Atsakyti

kai pabaigsiu dabartini mezgini planuose visai vasarai turbūt :

1.megztukas su antpeciais is cotonmerino

2.kisenėta vasarine is medvilnes

3.nerta suknelė puriais stulpeliais is lanoso lino

4. nertas reglaninis megztukas is lino arba is bambuko

5.paltukas ripsu su kisenėm reglanu is coton merino gal 2 spalvų

6. laisvas tysalinis megztukas pazemintom reglano linijom (nezinau ar ziemai ar vasarai, jei vasarai tai is medvilnes su viskoze jei ziemai tai is tvido)

7.kazkas ant kaklo is medvilnes arba is lino, o gal is bambuko

8. pabaigt pradeta geltona svarkiuka is medvilnes su viskoze (guli be rankovių nuo pernai)

9. persikinės viskozmedvilnes ripsinis megztukas su 2 storom pynėm V iskirpte prieky ir nugaroj

nu ir dar kazkokiu ten planu turejau bet neatsimenu :)

Qqte, geri planai  :4u:  Linkiu, kad kuo daugiau pavyktų įgyvendint  :4u: 9. persikinės viskozmedvilnes ripsinis megztukas su 2 storom pynėm V iskirpte prieky ir nugaroj - ar tik ne iš kanalo Severnoe viazanie nužiūrėtas?  :ax:  Aš irgi tokio noriu  :rolleyes: 

Mano vasaros planai - numegzti abiems vaikams bent po 1 megztinį, po 1 kardiganą ir po 1 liemenę. Būtų jau šioks toks pagrindas rudeniui-žiemai, kadangi nežinia, kiek laiko galėsiu skirti mezgimui paskui, faktas, kad mažiau, nei dabar. Mano klaida, kad aš per vėlai pradedu savo projektus, dabar tik krapštausi su pavasariniais megztiniais, kai jau vasara ant nosies  :oh: Reikėjo juos pradėt dar prieš Naujus  :B 

Na o sau per vasarą tikiuosi pradžiai pabaigt 4 projektus, kurie dabar ant virbalų, dar turiu siūlų ir minčių 7 medvilninukams, dar vyras birželį bus Olandijoje, sąrašiukas jam jau paruoštas, ten irgi pagrinde medvilnės...Konkrečiais daiktais - vis dar reikia 5 plonų medvilninių megztinių kasdienai prie džinsų, vis dar nepabaigiau nei vieno  :oh:  ir VERKIANT reikia lengvo vasariško kardigano užmestuko vėsiems rytams ir vakarams (t y kasdienai  :bigsmile: ).

Atsakyti

Birželio pradžioj nusimato neilga kelionė, daug daug valandų teks praleist auto. Vien kelias į vieną pusę neskaičiuojant sustojimų, tik pats važiavimas - 8 val. Svarstau, kiek mezginių pasiimt, nusimato produktyvus megztelėjimas, gal 3 įpusėti nebūtų per mažai 4 dienom?  :hmm: 

Atsakyti

Sveikos qqtes planai  :super:  Ristina labai gražiai pasipuošė  :wub:

Vakar po darbo pasiėmiau mezginį pamegzt.. išardžiau vėl su vėjelių  :oh: erzino visdėlto per mažas kaklas, reikėjo iškarto visą ardyti  :oh: dabar galvoju ar tik bandyti padidint, ar imt kitą modelį  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 24 gegužės 2017 - 07:38

Labos :4u:

Lace koookia graži dovana Saulėlydžiui :wub: labai džiugina akį, kirbina norą turėti, ale nieko mainams pasiūlyt negaliu :rolleyes: teks tikėtis mažu per kalėdinį burtų traukimą tave sutiksiu. Sakyk ar kartais ne tavo Rūta vakar laidoj per LRT dalyvavo kalbant apie mokyklą :mirksiukas: . Žiūrėjau žiūrėjau ir galvojau kad musiau ten ji :bigsmile: .

Ristin, nu liuks gavos, čia gal sau  pasiliksi :bigsmile: .

Qqt pas tave planai :bigsmile: :bigsmile: Aik tu sau, va čia tai pavarytum :bigsmile:.

Dontstop sakyk kur čia taip žadat lėkt? Turbūt didelis noras yr kažką pamtyt, aplankyt arba labai trumps tos atostogėlės bus kad tiek daug važiavimo nusimato. Ar su vaikais važiuojat?

Ryt sūnui paskutinis skambutis, šiandien vežant į mokyklą taip širdį suspaudė :ax: atrodo turėčiau džiaugtis kad pagaliau, bet taip norėčiau kad būtų koks dešimtokas...............

Atsakyti

labas rytas,

ohoho qqte....

aš nesvajoju ir neplanuoju.

kartais pagalvoju, kad būt gerai, ale bet ir pamirštu iškart :D

Ristina :wub:  nu fainiai labai. ir spalva ir tikimas.

vakar diena baigėsi visai kažkaip nekaip.... vaikai pamiršo namų raktus, laukė mūsų už durų, bet man reikėjo būtinai atspausdint kelis dokumentus, o su spausdintuvu niekaip nesusikalbėjau, o iki jo dar per kelis aukštus, tai pirmyn atgal nusibodo lakstyt, pavėlavau išviuot, pakliuvau į kamščius, tada dar laukiau MB, tai grįžau visai ne anksti, tada nesugalvojau, ką valgyt gamint,  galų gale prisėdau pamegzt, tai užmigau momentaliai... ryte vistiek pramiegojau

Atsakyti

Sveikos qqtes planai  :super:  Ristina labai gražiai pasipuošė  :wub:

Vakar po darbo pasiėmiau mezginį pamegzt.. išardžiau vėl su vėjelių  :oh: erzino visdėlto per mažas kaklas, reikėjo iškarto visą ardyti  :oh: dabar galvoju ar tik bandyti padidint, ar imt kitą modelį  :hmm:

aš irgi ardžiau vakar.nuo 0 savo mėlyną marmurinį pradėjau.bet tam,kad išardyt ir naujai pradėt,turėjau subręst.nes antraip būtų grėsus lemtis po laiptais į guolį :) 

Atsakyti

Labas rytas,

Labai graži kosmetinė skirta Saulėlydžiui :rolleyes: Vakar per TV mačiau Lace dukrą. Laida buvo apie mūsų švietimo sistemą. Gerų minčių išgirdau. Viena mamytė labai piktinosi ant mokyklų ir nepakeliamo krūvio, nes jos mergaitė negali "pavežti" dar dviejų mokyklų: muzikos ir dailės berods.. Ir aš pagalvojau, kad dažnai mes patys tėvai perlenkiam lazdą vaikus įdarbindami nuo 7h ryto iki 7h vakaro..

Ristina, gražu, ypač spalva - vasaros dangaus :) 

Qqute, ambicingai nusiteikusi :B 

Pradėjau megzti baktusą vulgaris :D Va šiaip tiesiog, kad rankos krutėtų ir nieko galvoti nereikėtų..

Atsakyti

kartais pagalvoju, kad būt gerai, ale bet ir pamirštu iškart :D

Tai gerai, kad iškart pamiršti :rolleyes: nes aš planuoju, galvoju, konstruoju, siūlus renku, o paskui vistiek pamirštu :oh: prisimenu, kad buvo kūrybinės kančios :frusty: , bet dėl ko :blink: :hmm:

Atsakyti

Dontstop sakyk kur čia taip žadat lėkt? Turbūt didelis noras yr kažką pamtyt, aplankyt arba labai trumps tos atostogėlės bus kad tiek daug važiavimo nusimato. Ar su vaikais važiuojat?

Iki Torunės, Lenkijos vidurys  :) 

Kad ne atostogos čia, planuota buvo iš pradžių tiesiog eilinis apsipirkimas Suvalkuose (važinėjam kas 2 mėn jau daug metų), paskui pagalvojom, gal sykį nulėksim kiek toliau, iki Bialystoko, bet su nakvyne, kad nevargt. Tada radau kažkur SM platybėse postą, kad jei planuojat važiuoti iki Bialystoko, geriau nepagailėt kuro dar 50 km ir pavažiuot iki Olsztyno, daugiau yra ką pamatyt, galima suderinti apsipirkimą su poilsiu. Na o tada vyras nusprendė, kad nuo Olsztyno ir iki Torunės ranka paduoti  :)  Tik kokios dar 4 val kelio  :P  Ir štai savaitgalinis maisto užpirkimas netyčia išplito iki 4 dienų išvykos.. Vyras pasiėmė tėvadienį ir 1 laisvadienį, užrezervavo viešbučius. Dabar belieka tikėtis, kad vaikai nesusirgtų. Važiuosim su jais, kaip ir visad visur...

O atostogos ir rimtesnė kelionė nusimato rugpjūtį  :)​ 

Atsakyti