Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

 

Aš irgi dviejų patiekalų niekada nevalgau pietums. Jei verdu sriubą, tai tik ji ir būna, bet kad būtų sotesnė ir skanesnė verdu su frikadėlėm dažniausiai, būna ir tokių silpnesnių, bet tada jau gaunasi, taip kaip qqte ir sako, vien sriubos mažai, o antro jau per daug :)

Su duona irgi nevalgau... Ir iš kur aš tokia pūkuota? :oh:  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 23 gegužės 2017 - 07:47

Labas rytas su namine kavute  :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Olaiva, jau išleido jus?

Atsakyti

Sveikos :4u: 

Dėl vandens pritariu, kad labai individualu. Aš pirmoj dienos pusėj geriu daug, troškina mane nuo pat ryto. Po pietų jau mažiau, o vakare vandens gali ir nebūti :B Bet vargstu su tinimu... Ryte atsikeliu sutinus, po to apmažėja, o link vakaro vėl ištinstu. Labai jaučiasi ant žiedų ir batų. Ir niekaip neatrenku, kodėl.

Restar, tu mano draugė. Aš sekmadienį maldama sausainius pyragui sudeginau blenderį. Turėjau philips 10 metų. Dabar irgi dvejoju ar pirkt vėl blenderį, ar visgi kombainą. Vietos turiu, labiau klausimas kiek jo funkcijų naudosiu?

Atsakyti

oj, beveik pavėlavau į diskusiją :D

vanduo man labai skanus. bet geriu sakyčiau mažokai. apskritai. nors turbūt jei skaičiuočiau, tai susidarytų apie 2 littrus. visada išgeriu ryte atsikėlus stiklinę ir vakare eidama miegot stiklinę. dienos metu geriu dadugiau, jei esu darbe, tada ant akių stovi vandens butelis. namuose jei kokia veikla, tai tikrai nebėgioju atsigert. bet būna, kad kur nors mieste ilgai užtrukus tiesiog jaučiu, kaip išdžiūstu.

sultys, limonadai visokie man saldu, nuo jų tik dar labiau gert noriu. arbatų nemėgstu.

kažin alus ir kitas alkoholis skaičuojamas :hmm: :D

bet pritariu galutinėm išvadom: kiekvieno organizmas yra individualus ir reikalauja vis kitokio kiekio tų skysčių. mano kūdikiai pvz, kai buvo maži, nu tai neįkiši jokio skysčio, nu nenori gert ir viskas. ir jokių ten dehidratacijų nebuvo. bet va, paaugo, ir nešiojasi visur kartu vandens buteliuką. vandentiekio vandenį dažniausiai pilasi ten.

anytai pvz, gydytojas rekomendavo nuolat gurkšnoti vandens, kad neutralizuotų rūgštis.

sriubos. manyčiau, kad jose maistingumo mažokai lieka, nes daržovės suverda. tai tik skystis su šiek tiek turinio. bet sriubas namusoe aš ir mano šeima mėgstam. man nepatinka sausas maistas.t.y. kai nėra skysčio, padažo ar panašiai. bet kažkodėl  kur nors viešose įstaigose visai nesinori tų sriubų. ai, ir beje,duonos prie sriubos man nereik.

Restar, Kenwoodo kombainą aš turiu. jau seną ir palūžusį. bet tarnavo tikrai labai ilgai, kokteilinė jo nebloga, jis galingas, o naujesni modeliai ir gana kompatiškai susipakuoja. man tai jis tinkamas visiem gyvenimo atvejam. o Senukai paskutiniu metu turi tokią praktiką, kad geriau pirkti internetu. galima atsiimt parduotuvėj beje, ir tikrai netrunka tris dienas , kaip jie skelbiasi. taip kad sakyčiau tas variantas visai geras. bet va, koks minusiukas, kad blenderį tai turiu atskirą. Nes jį patogiau išsitraukti ir panaudoti greituoju būdu sriuboms trinti, mažiau plovimo ir pasiruošimo. :D

Atsakyti

Labas rytas,

Olaiva, jau išleido jus?

taip,jau namie,sukapsėjo lašelinių 2 litrai,stebėjo,kokie simptomai išlįs,tai visgi atmetė žarnyno virusą,jai pūlinga angina,nuo kurios irgi mažas procentas vaikų vemia...jai jau ne pirmas kartas,kai nuo vėmimo neįmanoma patiems namie pasigydyti,atstatyti skysčių,nes nepaeina net...ką išgeria-tuoj pašalina,žodžiu be ligoninės būtų ne kas...todėl ją jau ligoninėj žino,ooo,sako,sveika sugrįžus :D

Atsakyti

atsiėmiau sagas,na taip jūrą man jos primena  :wub: 

DSC_4864_medium2.JPG

Atsakyti

Labas rytas

Ką megzti? :) 

Atsakyti

Labas rytas

Ką megzti? :)

labas

jau baigei? t.y. grįžai?

Atsakyti

Restar, aš turiu kombainą philipso, viskas su juo gerai, daug pribombasų, naudoju ne tiek daug, kiek galvojau, bet valgyt neprašo, vietos yr. Mokėjau nemažai, bet kiek nepamenu.  Bet ką aš norėjau pasakyt... man blenderio vistiek reik tokio kaip atskiro daiGto, tiek paties blenderio ant koto, tiek to indelio su peiliais smulkinimui, mažiems kiekiams, tiesiog kombaino dažnai nesinori tepliot dėl kokio mažo šūduko. :)

Atsakyti

Jau baigiau. Sunku pačiai patikėti :D​ 

Atsakyti

Jau baigiau. Sunku pačiai patikėti :D 

OOO, sveika sugrįžus :4u: , pasakok, kur buvai, ką veikei, ką mezgei ir tt :D

Atsakyti