Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

donstop,  iš vilniškų vilnų tik dundagą naudoju. Pabandysiu paglicerininti.

http://www.uodas.lt/...eliu-virs-keliu

turiu šios firmos kojins virš kelių, dėviu ir džiaugiuos. Pirkau Prismoj.

Mano pasiekimas - vakar nupirkau ir įsiuvau vis tik guminį siūlą į dukros blauzdines. Džiaugėsi :wub: 

Atsakyti

kalbant apie salcius ir tinkama apsirengima, Mantas man pareiske per salcius, kai man bus 18 as vaiksciosiu be kepures. Gerai, sakau, galesi vaiksciot, tau bus 18, busi suauges pats uzsidirbsi ir jei susirgsi, vaistus pirksi pats. Tai susimaste tyliai, bet didelio entuziazmo akyse nepamaciau :D :D

Atsakyti

Sveikos

Abelo yra mano turtas. As nesu racionali tai jos taskyciai vietoje yra mano vitaminai.

Atsakyti

Pagavau šiandien vieną "galvą", kad papozuotų :rolleyes: baisiai nenorėjo  :B

Kol maži, tai patys į objektyvą lenda. Kai paauga - sunku prisiprašyt.

Pridėta:

• Priedas  012.JPG   335,05KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  004.JPG   199,65KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

o čia tai galvai ir mezgei ar tik pozuoja? šiaip jau labai mano dičkio skoniui, juoda, paprasta, aišku, žodžiu - giriam :D

Atsakyti

o čia tai galvai ir mezgei ar tik pozuoja? šiaip jau labai mano dičkio skoniui, juoda, paprasta, aišku, žodžiu - giriam :D

Šita galva turi tokią mėlyną  :D

Atsakyti

Oi, skaitau ir raustu...  :4u: nepersistenkit su tom pagyrom ;) papasakoju, jei kartais kažką žinau ir tiek...

Apie tas kojas, tai gali nešiot vilnones pėdkelnes,mačiau pirkt kažkokioj kojinių pardėj, plonos, bet kainavo 20€, tai sakiau tiek to :)

Atsakyti

Bet tos vilnonės kartais labiau perpučiamos, nei storesnės paprastos. Buvau kažkada nusipirkus tokia merino vilnos, galvojau, bus šalčiams, bet apsimoviau - tai lauke kiaurai pučia, o viduje pasidaro karšta ir pradeda po kiek laiko graužt kojas.

Dar esu mačius spartos parduotuvėj termo pėdkelnes. Lyg irgi bandžiau ir man atrodo tos visai neblogos, tik neprisimenu, kur po to dėjau, ar greit suplėšiau, ar šiaip mano storam kūnui buvo nepatogios.

Savo dukrai tai nupirkau maximoje, dabar buvo tokios timpos viduje vos vos su pūkeliu, tai galima pvz ant pėdkelnių apsimaut, o mokykloje nusimaut. Nors maniškė tai jas vienas maunasi, dar prisiuvau gumytes, kad iš batų neišsitrauktų, sakė labai šilta.

Ristina, labai gražus komplektas, ir bernaitis koks didelis iš tikrųjų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 sausio 2017 - 18:20

Abelo, tu auksas :4u:  manau, kad išgąsdinsiu tikrai tokiu motyvuotu reikalavimu. kaip tavo ligoniukai?

Tai žinai su tuo gąsdinimu - kartais veikia, kartais ne. Ir nieks negali pasakyt, kad taip bus, bet kai kada nutinka (nors ne taip ir retai... vis per tą grožį) :)

Maniškiai sveiksta, siautėja jau, tik kosulys dar negražus ir sloga tiršta, sunkiai pučiama. Kelios dienos ir bus sveiki ;) šiandien net besmegenį surentėm, tik gaila, kad po valandos jo neliko :( praėjo pro šalį vaikėzai matyt :(

Atsakyti
Nu jei jau juokint , tai juokint iki galo biggrin.gif
MEANAS rolleyes.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

O jei rimčiau, tai čia tas prieškalėdinis, bruolinis mano džiaugsmeliui. pradinis variantas buvo be atnaru ant rankovių bei padelkų ir su viena saga susiautimui, visas apvėžliukintas (MB sakė reiks dar ir tokio), bet iš didelio neturėjimo kuom rankas užimt transformavosi į tai kas yra. kol kas tik tokie kraštai. bandžiau kalbinti kaltininkę kokiam kadrui, tai pamačiau tooookį veidą, kad gerai pagalvojus, vis tik penktadienis, trylikta ir pilnatis, tiek to,vėliau ax.gif

na ir čia http://www.ravelry.c...ka/burbuliuotis daugiau to MEANO
Atsakyti

kapseika, bet tu ir originali- ne tik mezginiai visada su cinkeliu, bet ir fotosesija :wub:

Nors kas ten per rūbas savo forma sunku dar suprast. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 sausio 2017 - 20:41

Dėkui, Kerpena, kaip gražiai tu :rolleyes:

vat aš tai su tokiu kailtės jausmu ir rodausi, bet jau ir taip šviesos kiek laukiau, dar kaltininkę kol prikalbinsiu, užmestukas ten toks tysuoklinis, kaip sau kažkada buvau patį pirmą bruolinį mezginį nusibruolinus http://www.ravelry.com/projects/kapseika/pirmoji-draugyste tikbe snapelio nugaroj. 

bet pažadu ir ant mažės :mirksiukas: 

Atsakyti