Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai


Nite, labai lauksiu, jei Lace galėsi prisijungti, gal galėsi atsivežt stebuklingus virbalus pačiupinėti? :D

Deja, nelauk manęs rytoj, ir su Lace niekaip nesusitiksiu :sad:

 Gyvenimas keičiasi greičiau nei aš spėju jį planuot :oh: Atsirado reikalų, kurie buvo suplanuoti, bet nesitikėjau kad taip greitai įvyks :D

Atsakyti

Gaila... Bet šypsena plati, tai matyt, geri pasikeitimai :D

Atsakyti

Labos :4u: 

Ristin kooookia spalva :wub: ir dar linas :wub:  oi gerai uzspaudes tavo drakius turejo toki grozi :D .

As irgi prie tu putliuju visam gyvenimui :rolleyes: jei valgyciau ka noriu ir kiek noriu tai nzn nzn kuo viskas pasibaigtu,turbut taip ir nugyvensiu visa savo amzeli su tuo svoriu kovodama :rolleyes: . Kuno kultura buvo pati nemegstamiausia pamoka, nors kieme su vaikais duodavomes iki nusutimo su dvirkais, badmintonu, ir visokiais dvylika pagaliuku...... :wub: Et kaip fainai budavo :wub: .

Olaiv, kaip mazoji, kaip tos isleistuves? 

Saulelydi, apie savo sunu surasei kaip rasydama apie manaji, poziuris labai panasus, nezinau kuo viskas baigsis, kaip viskas pakryps. Kaip fainai sugalvojot ideja su blynais :wub: , kaip supratau ir isleistuves bus vaikam ir tevam grand :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile: .

Atsakyti

Labos :4u:

As irgi prie tu putliuju visam gyvenimui :rolleyes:

:blink: tu cia apie kuria vieta  :D 

Atsakyti

Ristina gražus tavo kreivaraštis, ir kampukas gražus, ir apyrankė gražiai dera.

Sportas ir mane šiek tiek gelbėja, bet vis tiek storumo trukdžiai ima viršų. :oh:

Miego trūkumas irgi labai prastai veikia, jei pora naktų didesnis trūkumas pasitaiko, širdis stoja nuo silpnumo. Nors visada šioje srityje nebuvau stipri, bet jaunystėje geriau atlaikydavau.

Reikia gal ir man tą D kiekį išsitirt, nes visi trūkumo požymiai - sunki nuotaika, nenoras gyvent ir atminties prastėjimas.

O kur jį galima išsitirt? Čia poliklinikoj turbūt nedaro? Reikia kažkur ieškotis, kur visokius tyrimus daro?

Atsakyti

Kerpena, man poliklinikoj padarė ;)

Atsakyti

 .

As irgi prie tu putliuju visam gyvenimui :rolleyes: 

Kiba smegenis pasalai putlioji???? :hmm:​ 

Atsakyti

Kvyy, sujuokino Soliukas su savo putlumu  :D 

Aha tai jei vitamino D trukumas pasireiskia prastom nuotaikom ir visokiom neatmintim ir kazkuo ten dar..ligom?nu tada man jo netruksta..ale kazkp as itariu gali trukt ir be pozymiu kaip suprantu visiem truksta

Atsakyti

Labos :4u:

As irgi prie tu putliuju visam gyvenimui :rolleyes: jei valgyciau ka noriu ir kiek noriu tai nzn nzn kuo viskas pasibaigtu,turbut taip ir nugyvensiu visa savo amzeli su tuo svoriu kovodama :rolleyes: . 

Matėm tave Coliukę dauguma. Pavydėtina visuma tavo vaizdo (figūros, šukuosenos, bendravimo, šilumos). Tai realiai kiekvieną dieną save riboji ir galvoji, ką dedi į burną? Ar jau natūraliai gaunasi?

Žinau, kad stebuklų nebūna. 70 proc priklauso, nuo to, ką dedam į burną ir 30 - nuo sporto. Aš sporto nevartoj(a)u. Nebent labai saikingai - baseinas ir vaikščiojimas. Man pagrindinė kova su kg būna po nėštumo. Nes kiekvieną kartą +28 kg maždaug. Tai po pirmo gimdymo užteko pusmečio. Po antro - 1m.2 mėn. 

Šiandien Emiliui 1.6 m, o pas mane pliuso dar 15kg iš 26. žinau, kad numesiu, bet esmė tame, kad su amžium medžiagų apykaita lėtėja, bet šaukštas dažniausiai nemažja. Ir jį reikia sąmoningai mažint. Arba turinį keist.

Atsakyti

 bet esmė tame, kad su amžium medžiagų apykaita lėtėja, bet šaukštas dažniausiai nemažja. Ir jį reikia sąmoningai mažint. Arba turinį keist.

Medžiagų apykaita lėtėja, nes su amžiumi nyksta raumuo. Toms, kas sportuoja ir taip palaiko raumenyną, šaukšto mažinti nereikia. O jei sporte pasistengia labiau, tai netgi truputį padidinti tenka.

Atsakyti

Oi merginos :D  pamatytumet mano mokyklines foto, nuo pradiniu klasiu storiausia klasej, VISOSE iki pat dvyliktos....aciu dievui nei seimoj nei gatvej nei mokykloj nepatyriau patyciu, (bet po siai dienai nezinau kodel, nors itariu, negaliu perlipt per save tarkim but pirtyje ar prie juros su maudymuku jei yra kitu zmoniu, o ypac dar pazistamu,  apie kazkokius spa tai is vis no no no, ko pasekoje vis tik gedinuos savo kuno) jei ir budavo kokiu, stengdavaus baisiai neimt i galva, bet va tas storumas paauglystej musiau ir nuleme mezgima :D, knygu skaityma, pyragu kepima, teciui :wub:  marskiniu lyginima uz pinigus :D pokalbius su mociute :wub:   ar dar kitoki visoki  leta uzsiemima tupint  namuose. Nei bureliu lankiau, i pionieriu stovyklas su asarom vaziuodavau kai tevai neklause gruzdavo del savo sventos ramybes, gal del to teber ta kalbejimo garsiai, pries auditorija  baime, nenoras kaip sakant eit i zmones ir panasus dalykai. Aisku su amzium tas keicias, bet tie atspalviai paliks visam gyvenimui. As nesakau kad siai dienai esu stora, bet sakau taip kaip raso Niuma, apie savo ir likusius kg po jos Emilio. Jei noriu but tokia kokia esu dabar, turiu ziuret ka kaip ir su kuo valgau. Labai dziaugiuos Liniuka :wub: , va jai lygiai taip pat kaip ir man atejo tarsi nusvitimas, energija, noras sportuot, gyvent, bandyt, keist ir visa tai pasiekta islaikyt. Jos pokycius tiesiog ryju akimis ir matau save.

Jauciu kad ir man to vitamino D reik tyrima pasidaryt. Atmintis, regejimas, ilgesnis naktinejimas, nuotaiku kaita tikrai nebe tokia kaip jaunystej :D .

Atsakyti

Ristin kooookia spalva :wub: ir dar linas :wub:  oi gerai uzspaudes tavo drakius turejo toki grozi :D .


Nu :D bet dar jis viengijis buvo :B kol suvyniojau - penki žili plaukai atsirado :D Ir vaškavau ir iš tolo vyniojau, ir iš arti :lol:

Atsakyti