Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,
neleidžia manęs paklydėlės į naują versiją.

Pirmiausia kaip smagu kad neužmiršot ir pagalvodavot ir apie mane
wub.gif

Batų jokių naujų nepirkau, Lace labai gražūs, KATUKO NE KATUKIŠKI.

Šarangės ir Liniuko ir Lietučio labai labai darbai wub.gif wub.gif wub.gif

NIuma, juk žinai, kad tie kremai ir serumai, tai yra patepliojimas iš išorės, viskas pareina iš vidaus ir deja...iš genų
taigi kartais gali tepti gali netepti, jokio stebuklingo serumo ar kremo nėra.
Kai labai susiraukšlėsiu leisiuosi Botokso ar Hilaurono, ką patars tą ir leisiuosi, su są;yga kad tai trukdo gyventi.
Šiandiena dar netrukdo, bet kartais jaučiu kaip metaai palieka pėdutes veide ir norėčiau kad bent jau lengvesnius pėdsakus paliktų.

Nieko neneriu, bet noriu, čia amžinas reiškinys.

Labai darbas erzina, bet keisk ką gali pakeisti....ir nesigrauš ko šiai dienai pakeist negali.

Noriu suknelių...
KAvos su jumis.....
noriu vasaros ir jūros....

Grįžau wub.gif 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u:

 

Aš ant savęs vieną senėjimo požymį pastebėjau apie 30 metus - pradėjau nebetoleruot alkoholio :D  Rimtai, nuo taurės šampano ar pusės buteliuko sidro apsivemdavau, apie stipriuosius gėrimus net nekalbu, tai nusprendžiau, kad su amžiumi man sumažėjo alkoholio skaidymo fermentų organizme  :smartass:  Ir mečiau gert suvisam. Dar regėjimas suprastėjo, bet kaltas darbas, dabar dekrete atsistatė, akinius pasidėjau giliai į stalčių...

 

Sukūst ir aš norėčiau, nuo Naujųjų nieko nedariau ta linkme, neseniai pasisvėriau po ilgos ilgos pertraukos -jopštararai, +3 kg  :cry2:  Tai užsiėmiau vėl, per pirmą sav numečiau 800 g, rezultatai įkvėpė, stengiuosi toliau  :showoff:

 

Odą prižiūriu pagal visas taisykles, su tonikais, serumais ir tt  :B  :flirt2:

 

Sergantiems - sveikatos :4u: , Olaiva, kas atsitiko dukrai?

Maniškis sūnus vakar irgi vėmė, o mum su vyru baisiai skaudėjo galvas ir pykino, taip ir neatsekėm, nuo ko, ar virusas, ar kažkoks apsinuodijimas maistu  :hmm:

Atsakyti

aha dėl genų tai sutinku su Ingriduska, tikrai labai daug ką lemia :) mano šita prasme visai neprasti genai, mamai greit 60 bet raukšlių ne kažką, nu veido oda atrodo gerai nors nei ką tepa nei ką...bet va kūno, rankų odą deja irgi iš mamos paveldėjau...o jau su šita tai vargo vakarienė, dykuma, kol šviežiai kremu patepta dar nieko,  valanda ir vėl šakės :(

senėjimo kol kas lyg ir nejaučiu arba jei kas nervina tiesiog nemanau kad tai dėl metų...nors visko gali būt aišku

Atsakyti

Labas rytas, 

Labas rytas,

Lygioji dalis megzta mašina, raštai ir apdaila rankomis.

O aš dar vakar pagalvojau, kad gal kiauraraštis mašina ir galiu stot į eilę :D

Dėl odos priežiūros pirmas mano sakinys buvo-priežiūros eiga, kas nori rezultato.

Aš pati ieškojau pamokų, nes po antro gimdymo buvo pigmentinės dėmės, spuoguota oda ir raukšlės aplink akis.

Odos švarumas ir sausumas didžiausa dalim priklauso nuo mitybos, žarnyno, angliavandenių kiekio naudojimo (kai organizmas jų netoleruoja- parodo per odos sausumą, psoriazę ir pan- mano pačios bėda), tada Omegos3 pakankamas kiekis. Ir vandens pakankamas kiekis. Dėl 2 pastarųjų susitvarkė pleiskanojimas apie nosį. Mano oda mišri, bet buvo dehidratavus.

Kam reikalingas prausiklis ir tonikas.

Katukai, tau ir visiem kieno sausa oda- geriau pienelis. Bet prausiklis pašalina po nakties regeneracijos metu išskirtus nešvarumus ir negyvas ląsteles.

Tonikas- būtinas odos pH subalansavimui, va būtent to tempimo nuėmimui, atgaivinimui ir atvėrimui serumų, losijonų (mišriai, riebiai, drėgmės turinčiai odai) arba kremų (sausai, mišriai, riebiai odai). 

Pasikartosiu- be toniko patenka ir savo darbą dirba apie 20 proc kremo. Kitas lieka paviršiui. 

Taip kad jei norit efekto, jį tikrai dabar galima gaut ir su kosmetikos priemonėm- drėgmę ir elastingumą atstatyt man pavyko. Ne per mėnesį. 

Atsakyti

kuo prausiuosi? nu vandeniu. bet tai dažniausiai po dušu :D  vakare nusivalau pieneliu visokius ten nešvarumus, tame tarpe ir makiažą. ryte tik  akis prasikrapštau vandeniuku. mano vanduo iš krano minkštas, tai gal tas gerai :hmm:

bet aš kasdien labia retai naudoju kokias tai pudras. vien tik kremas su serumu. išberai tik nuo cukraus :rolleyes:

Olaiva :4u: :4u:  nu kas čia dabar

ai, beje, batus nusipirkau. :B  Gariūnuose. kažkokius panašius į rodytus. ir dzin man, kad jums nepatinka. o man patogu ir gražu :D papirkau tokius tipo mėlynus, verstos odos, pilnapadžius ir dar su dirželiu.

Atsakyti

katuk paroo batus

o man su dirželiu kad ir kaip baisiai gal atrodo (nu ten kojas trumpina ir bla bla) visai patinka. bent patogumo prasme

Atsakyti

Labas rytas,

su kremais nedraugauju :) nors ir turiu, bet pamirstu pasiteplioti :) naudoju micelerini vandeniuka... Man jis geriau nei prausikliai.

Pakusti noreciau, bet reikia sportuoti, nes sedimas darbas, man kaip ir Donstop per ziema, o gal ir pavasari priaugo keli kg :(

Kaip jau atsibodo 14 km vaziuoti pusvalandi, kelia remontuoja tai 3 sviesoforai stovi, ir jei nepataikai kai dega zalias, tai jau visi buna raudoni. Bet gerai, kelias bus geras, leksime su vejeliu :)

 

Olaivai ir jos blondinei :4u: :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgite03: 22 gegužės 2017 - 08:47

toniko aš panaudoju. tik ne kasdien.

o micelinis vanduo tai man tas pats kas iš krano :D  nu nes minkštumo tai tokio pat.

beje, mano vyriškiui tai niekas  nepadėjo nuo pleiskanojančios odos. ir valė ir šveitė ir maitino. kol nepabandė migdolų aliejaus. na, bet vyras ten kažkiek kitaip, gi jie vo ne kasdien visokiais skustuvais ir spiritias dirgina.

Atsakyti

Sveikos

Olaivai su Lukne  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas, pabudau su mintim, kad geriau buciau isvis nesigulus, nes vakar nugaros neskaudejo, o ryte vos is lovos isropojau...

 

Noriu atostogu

Atsakyti

ai, mano vienas iš senatvės požymių, tai nugaros skausmai. tiksliau net ne skausmai, o jeigu bent truputį ką nors padarau pasilenkusi, net nepilnai, tai reikia gan nemažai laiko, kol atsiteisiu :D  nu nebe tokia lanksti.

guodžia tik tai, kad šiandien atėjau su tokia potrumpe suknute, su baletkėm, tai ryte išvadino mane mergaite :D o viskas dėl to, kad šiandien gana smarkiai pasišiaušus ir ševeliūra užstoja visas raukšles :D

nepasakyčiau, kad daug aš tų raušlių turiu :rolleyes:  nu arba nepastebiu :D  vienintelis, kas nepatinka, tai kaklo oda. tokia visa suglebusi, praradusi elastingumą. reik riebalų kokių pasipumpuoti :D

ir išvis- kažkaip mane raukšlės tai mažiausiai jaudina. labiau nervina regėjimas, visoks ten raumenų sąstingis, išsijudinimui reik daugiau laiko, miego trūkumas labai atsiliepia, ne taip, kaip jaunystėj, galėjai per naktį nemiegot, o ryte vistiek atrodai pailsėjusi :D

nu ir dar keletas tokių visokių kūno nusidėvėjimo požymių, kurių nenorėčiau aptarinėti....

Atsakyti

Katuk, nesakyk, kad paprastas vanduo kaip is krano :)

Dukra buvo su flamasteriais apsipiesusi, galvojau kaip nuvalyti, pabandziau su micel. vandeniu ir pavyko :)

Atostogu ir as noriu, nes tie popieriai jau taip atsibodo...

Atsakyti