Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

As mezgiau...labas dienas

Atsakyti

Aš dirbau :)

Viena kolegė išeina iš darbo, kita koją susilaužė. 

Dar vieną mėginuką visai ne vasarinį prasimezgiau. 

Saulėlydi, sveikinu  :4u: 

Atsakyti

Pas mus kieme šiandie buvo talka iš ryto, pasitvarkėm kiek, tada tuo pačiu įkvėpimu dar ir namie kiek pasitvarkiau. Bet mano namai taip apleisti, kad po dienos darbo nelabai kas patvarkingėjo. Bent jau žiemines striukes galų gale visas surinkau ir išskalbiau, gal jau ta žiema nebegrįš iki savo laiko.

 

Vėl skaudžiai pajutau, kaip pasenau iki visokių nesąmonių, kurių viešai nepapasakosi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 20 gegužės 2017 - 21:24

Labas

Vėl diena atiduota žemės ūkiui. Na tikiuosi gal bent vitamino D pasigaminau pakankamai. Ir kokį vieną kitą raumenį pakačalinau.

Šiltnamio lysvės beveik 100 proc. baigtos. Būtų gal ir iki galo, ale bet tokia keistenybė nutiko. Kaimynai mus užliejo :D paliko per naktį atsuktą vandenį, daržus liejo, o mūsų sklypas gerokai žemiau, ir kaip tik tam kampe šiltnamis, ir dar tam gale žemė nukasta. Tai tiesiog ežeras :D kasti jau nebeišėjo

Bet šiaip tai sunku tam ūky dirbt....gal ne tokios ir brangios tos daržovės...

Kerpena, turim ir mes visokių su amžium ateinančių bėdelių, ir tikrai ne visas gali papasakot....nesijausk vieniša :D 

Namai tai netvarkyti jau nežinau kiek laiko. Virtuvę dar kiek apmėtau, o visa kita rauda verkia...langai tai jo.... reiktų prasitrint...

Atsakyti

Labas,

as apsidziagiau, kad ne viena neapsitvarkau kambariu... :) Darbar dar darzas ir aplinka prisidejo.

Tikiuosi ryt nuo ryto apsitvarkyti kambarius, ir langai verkia, reikia kazkaip prisiruosti issivalyti.

 Siandien pjoviau zole, viena plota nupjoviau, o i kita nuvaziavau ir vejapjove gesta :( Gal ryt atsigaus, gal perkaito.

Batus pirkote, as balerinas kovo men. internetu pirkau, savo dydi ir per mazos buvo, bet modeliukas ir kokybe patiko. Tai daugiau internetu nepirksiu. Iki miesto ir retai nuvaziuoju, nors anksciau tai daznai vaziuodavome.

Katuk, tu sienauji su trimeriu? kaip tau seksasi? Nes man reikia ir kazkaip bandyti apeiti pakrascius, nes MB isvykes padirbeti.

Megzti noriu, nes reikia susagstomo, siulai paruosti bandymukas pramegztas tik reikia pasiskaiciuoti ir megzti, bet kaip man sunku pradeti...

Atsakyti

Jurgite as su trimeriu mojuoju :) viskas normaliai. Nors uzknisa....

Sian pirkau pomiku daigu. Nesigavo siemet savu uzsiaugint.... nebuvo nei noro nei laiko tupinet. Tai gavo ir karscio ir salcio..... bet kai po 0.20€/vnt tai.... 

Dar geliu vaziuosiu. Labai daug visokiu turi ir daug pigiau nei turgelyje. 

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Mes vakar atidarėm dviračių sezoną  :)  Važinėjom Prienai - Birštonas. 

Paskui grilinomės poilsiavietėje  :vacation1:

 

Tobulo poilsio valandėlė su knyga, mezginiu ir vaizdu į Škėvonių atodangą  :laugh: , kol dukra miega vežimėlyje savo pietų miegiuką 

 

0_139eaf_7cab5519_XL.jpg[/url]
 

 

 
Atsakyti

Labos  :4u: 

vakar džipų renginy visą dieną važinėjomės, uodu šėrėm  :D Mergiotės nevažiavo, sodyboje liko. Šiandien niekaip neišsijudinu, nor jau nuo 8 val sukilę. Tai bent mezgu truputį.  :unsure: 

sugebėjau nutraukti savo naujųjų Chiaogoo virbalų valą.  :blink: toks vaizdas, kad jis tiesiog nulūžo  ties sudūrimu.  :oh: gerai, kad kitus pasiėmus buvau, tai nors ne taip apmaudu - megzt galiu.  :unsure: 

megztinį mezgamą pamatavau ir tokio abejonė, ar tik nebūsiu šį kartą nudidinus.  :unsure:  bet neprapuls, Nitė seniai prašo jai megztinį numegzt   :D 


Kerpena, žinok su tuo senėjimu, kad ir kaip pozityviai žiūrėčiau į gyvenimą, ir man labai sunku susitaikyti.  :huh2:  man turbūt pirmas pats ryškiausias "susitaikymas" buvo, kai prieš kelis metus turėjau sau pripažinti, kad be akinių nebematau iš arti ir užsisakyti pirmuosiu per visą gyvenimą akinius.  :unsure: 

Atsakyti

Labos  :4u:

As irgi is po trumpu atostogeliu, visur gerai nu bet kodel namuos geriausia :D  :wub: .

Lace, cia tuos naujai pirktus virbalus nulauzei? Pasiilgau mezgimo, nedaug belike iki draugutes megztinio pabaigtuviu, manau per sia savaite pavyks pabaigt. Bet jau oras oras oras :wub: ,vyras ketvirtadieni pasidziauge kad pagaliau pabaige sildymo sezona :D  :blink: . Tokio ilgo musiau ner buve :rolleyes: .

Sunus vakar laike anglu egzamina, sake tikejos lengvesnio, bet nepasirode toks. Saulelydi, Kerpen kaip jusiskiams atrode? Pas mus paskutinis skambutis ketvirtadieni. Buvusiu dvyliktoku mamos paprotykit ar reik kokiu geliu nestis aukletojai dovanot ar vaikui :rolleyes: .Visa tai gal tinka atestatu iteikimo sventei ar kaip? Pirma patirtis :rolleyes: sunaus kai klausiu, sako nieko niekm del nieko nereik :D, o kazin kodel man kitaip atrodo :D . Mano laikais i paskutini skambuti tevai is vis nejo, mes patys sau baliu su saules sutikimu gamtoj pasidarem :D .

Atsakyti

Sveikos,

Lace kaip gaila dėl virbalų  :4u: 

Apie senėjimą tai teko ne tik su amžium ateinančiais pakitimais susitaikyti, bet ir vaistų smarkiai paankstinta ... priimti  :oh: 

Atsakyti

Soli-Sol, pas mus tai saulę per išleistuves  sutikinėjom.

Anglų egzaminas maniškio labai nenustebino, aišku pamatysim, kai rezultatai bus.

Pas mus paskutinis skambutis jau buvo penktadienį. Aš buvau nuėjus, kadangi viskas vyko bažnyčioje, o ji netoli mano darbo. Gėlių nenešiau, bet pas mus yra tėvų atstovų grupė, kuri rūpinasi visais pabaigtuvių reikalais, tai buvo nupirkta daug rožių, visos gražiai vazoje sumerktos, o į renginio pabaigą abiturientai, išdalijo visiems mokytojams. O šiaip matyt dar kiekviena mokykla turi savo tradicijas. Pvz pas mus kiekviena laida ką nors dovanoja mokyklai.

Atsakyti

Kerpen, kaip graziai sugalvota :wub: Papasakosiu paskui kaip pas mus buvo. Paciu isleistuviu kaip suprantu kartu su tevais vaikais ir mokytojais nebus, niekas nieko neorganizuoja,,sunus sake eis su klasiokais ir is kitos klases keliais vaikais kazkur pabut ir viskas. Su keliom mamom bandziau kalbetis, tai mano balsas i tyrus ejo, tad kaip supratau tokiu entuzuastu nelabai yra ir buvo. Aukletojos kai uzklausiau sako jei kas kur pakvies ateisiu :rolleyes: jos pacios dukra  kitoj klasej dvyliktoke, tai matyt nelabai ir norejo uzsiimt su pagalba.

Atsakyti