Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

kai nesu paaugliskai isranki, o kojines megzt tingisi, tai sau ir dukrai perku is turgaus tipo angorines po 1 eura. su  visokiais elniukais. mano amzinai salancioms kojoms jos siltos .

va sunui antra pora kojiniu siemet mezgu. bet siulas plonas. mezgu milzino kojines , kad suvelt paskui .80 akiu kojinei uzsidejus :) . ir dukra jau tokiu uzsimane  tikru naminiu vilnoniu plonu

Atsakyti

Šiandien galvojau greitai patestuosiu tą, kur Lace su Abelo testuoja. Jau vakar per pietus persižūrėjau filmukus, lyg viskas aišku. Šiandien įsimečiau virbalus su siūlais, , nes atėjau anksčiau į darbą. Galvoju pradėsiu, suprasiu, o grįždama troleibuse pabaigsiu. Bet kai pradėjau, pamačiau, kad ne taip viskas aišku. o siūlas tamsiai mėlynas, nieko nesimato. Tai nutariau, kad vakare vis dėlto reikės pasiimti  šviesų siūlą ir ramiai namie pasibandyti.  :rolleyes: 

Atsakyti

kur tie testo filmukai randasi?  man tokie peciai graziai ziurisi

Atsakyti

katuk, daryk barterį su kojines mezgančiom :D 

arba nusivežk šeštadienį panas į gariūnus, ten kur angarai yra dešinėj pusėj, pirmam lyg ir pirmam praėjime, jei gerai pamenu. Tai ten moteris skinijos kojinėm prekiauja, ir daugiau kitokių turi. Gal įtiks taviškėm ;) Aš vaikam ten pėdkelnes perku, jei į Vilnių papuolu. Gerokai pigiau nei pardėj ;) ir vyriškų šukuotinės medvilnės turi ;) 

Atsakyti

Katuk eurus i dantis ir tegu renkasi pacios, nu ... ka as zinau...ko tu leidiesi taip ant blakstienu statoma?

o ne tai virbalus gali paskolint, siulam pinigu duosi arba drakiaus lobius pasiulai...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 13 sausio 2017 - 13:58

Katuk eurus i dantis ir tegu renkasi pacios, nu ... ka as zinau...ko tu leidiesi taip ant blakstienu statoma?

kas sakė, kad leidžiuosi :D  aš tik jums pasakoju, ir kadangi niekaip nesibaigia kalbos, tai ir atrodo daug tos istorijos.

o realiai tai galva sopa tik dėl sveikatos, kai prie -15 išeina laukan su nuogom blauzdom, tai uj kaip susuka vidurius man.... bet nu ką, kalbėk nekalbėjęs, tuščias reikalas, tai smarkiai ir neaušinu burnos

ir kad numegzt tai tik tyliai galvoju viena pati sau, nieks manęs net neprašo....

Atsakyti

aa supratau čia iš tos moteriško guodimosi serijos?

:B

Atsakyti

Tai tikrai, duok euriukų ir pačios pirmyn, tegul išsirenka. O pamotyvuot gali sutrūkinėjusiais kapiliarais.

Nuo didelio šalčio, netinkamai apsirengus, odos paviršius nušalą, ilgiau pavarlinėjus net iki 1 laipsnio nušalimo. Jaučia kai grįžta į šiltą patalpą, kad dilgčioja atšildamos blauzdos ir šlaunys, tarsi skruzdėlės bėgioja. Tai va, tada gali užšalt ir paviršiniai kapiliarai, kurie sutrūkinėja ir būna arba smulkios mėlynės arba tokie kaip voratinkliai kapiliarai. Kartais jie išnyksta ilgainiui, kartais ne. Čia jau nuo organizmo priklauso. Nu tai geraiu jau su storom kojinėm arba blauzdinėm, nei vasarą su išvagotom kojom, man atrodo  :ax:​ 

Atsakyti

Abelo, tu auksas :4u:  manau, kad išgąsdinsiu tikrai tokiu motyvuotu reikalavimu.

kaip tavo ligoniukai?

Atsakyti

Kerpena, ar verti dėmesio batai? Mano dydžio...

Abelo teisigo mūsų temos žvaigždė,vis taikliai pasako ir išsisprendžia ilgos diskusijos :).

Į temą turėčiau parodyti bent 3 poras kojinių, kurios dar namie liko, 2 poros iškeliavę net nesusivokus nufotografuot, būtų buvęs gražus būrys :). Bet foto telefone, o rašau per kompą ir vis dar turiu padirbt. Tai bus kada vėliau :).

Atsakyti

:D skaitau apie paauglius ir juokiuos, kad netoli pažengia nuo dvimečių, tik žodžių daugiau moka :D

:clap_1: :super: sujuokinai

Atsakyti

oj, netgi galėsiu dukrom gyvai pademonstruot, kaip atrodo tie sutrūkinėję kapiliarai...

įtariu, kad pati jaunystėj būsiu prisižaidusi...visokios trumpos striukytės prie uniformos žiemą.... kelionės į diskotekas su plonytm pėdkelnėm irgi žiemą....

Atsakyti