Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk užuojauta  :4u: 

Atsakyti

Man diena intensyvi, pirkiniai - tik iš Barboros :). Ale ot gerai, kai grįžti namo tik po 20 val (po darbo iškart lėkiau į pradinės mokyklos 25-mečio šventę) ir lauki, kol duonos riekę Barbora atveš :). Nespėjo sriuba atšalt ir atvežė.

Katuk :4u:. Šaukiamųjų amžiaus tie mūsų senukai.... :) 

Lietuti - skani suknelė. Man dar smalsu, ar su pasuknele nešiosi?

Olaiva - užsakymą tokios pat gavai?  Nesu dalytės mezgus, sportinio intereso dėlei būtų netgi įdomu išbadyt, tik bijau, kad ant plačių pečių labai gėlės neužteks...

Atsakyti

Labos

Katukui paguodos balionėlis  :4u: Užjaučiu.

Ačiū pastebėjusioms  :4u: Nešiosiu su pasuknele (foto irgi su ja). Nėra ji labai aptempta ir nelabai išsisėdi man. Skalbiu dažnai (po kiekvieno užsidėjimo, kartais po dviejų). Siūlai: Lang Yarns Ella ir Schachenmayr Fasion Tahiti. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 18 gegužės 2017 - 23:05

Labas rytas

Katuk, užjaučiu dė krikšto tėčio  :4u:

Batai -  hogl, atspėjai, kaina nemaža, triiženklėje zonoje, bet su savo probleminėm kojom būsiu laiminga, jei galėsiu nešiot.

Atsakyti

Olaiva - užsakymą tokios pat gavai?  Nesu dalytės mezgus, sportinio intereso dėlei būtų netgi įdomu išbadyt, tik bijau, kad ant plačių pečių labai gėlės neužteks...

man irgi gėlės rašto neužtenka,visada pamezgu tik gerom akim,be papildomo rašto,taip padidėja ta detalė nugaros ;)

Atsakyti

Labas rytas.

Šiandien mano abiturientui paskutinis skambutis. Turbūt visur šiandien, ar čia nuo mokyklos priklauso. Man kažkaip labai anksti pasirodė.

Lietučio margoji labai gražiai susisplavinusi :wub:

Batai man irgi didelė problema, bet nesiplėsiu.

Atsakyti

Jau net man vėl truputį megztos suknelės įsireikė pamačius dalytę. Ir net siūlus - raudoną liną + šilką turiu. Tik baisu ir pagalvot apie sijoninės dalies virbalavimą lygiu raštu :B 

Ech kaip gerai, kad penktadienis :wub:  Ir dar orus gerus žada. 

Atsakyti

Liniuka, vėl lenkus šiurpinsi ? :D 

Atsakyti

Liniuka, vėl lenkus šiurpinsi ? :D

šįkart uodus šers :D lenkai patys dirbs

labas dienas

Atsakyti

Su suknėm megztom, man ramu :D labiau kokio megztuko lininio ar medvilninio, jaučiu poreikį :rolleyes:

Atsakyti

a jo, ačiū už užuojautas. Senukas jau tas mano krikštatėvis, 85 metų, bet vistiek liūdna. labai toks fainas buvo...

suknelių šiuo metu netrūksta. trūksta palaidinių ir batų :D

Atsakyti

Labas rytas,

Šiandien koks fainas rytas buvo, taip norėjosi kur pasibastyt laukais ir kloniais... Nuotaika iškart kita, o dar pagaliau penktadienis  :super: 

Man suknelių nereik tai ramu, bet šiaip tai mezginiminiai planai gan įtempti... Tik vakar pabaigiau mėlynają suknelę, atrodo, visai nedaug ten to darbo įdėjau, bet ilgai vilkosi viskas,  net vyras sako, kiek čia ji tau kainuos, kad mėnesį krutini :D Ir tikrai, kaip nustatyt kainą, kai nesu patenkinta rezultatu, o kaltė kaip ir ne mano, o siūlų, o siūlai ne pigūs ir šiuo atveju užsakovei gana aiški jų kaina, tai kaip įsivertint darbą mistika...  :rolleyes:  O mano užsakovės tokios, kurios neklausia kainų.

Atsakyti