Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

14,16 eurų :blink:  jūs ką, aš visas kelnes už tiek nuperku.....

realiai, tai turi gi paauglį namie, žinai, kaip lengva yra išklausti, ko konkrečiai reikia. kitas dalykas, mes ir pačios dažnai negalim paaiškinti, kokio daikto norim, reik pamatyt ir įsimylėt :D

bet apie superwash tai nepagalvojau :hmm:  o kodėl tada sparta ar skinija ne iš tokių siūlų gamina? nes sumoki blyn 3 eurus ir jei netyčia kokia kojinė pasislepia tarp rūbų, ištrauki iš skalbiankės tokią visą sasyyyyyską ant kojos neužtempiamą :D

spartos tas su silku ir vienas emiau sau gryn vilnones, skalbiau skalbyklej ir nieko nesiojamos, kaip tik siryt is stalciaus isskalbtas pasiemiau, apsiaviau be problemu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 13 sausio 2017 - 12:38

spartos tas su silku ir vienas emiau sau gryn vilnones, skalbiau skalbyklej ir nieko nesiojamos, kaip tik siryt is stalciaus isskalbtas pasiemiau, apsieviau be problemu

nu viskas priklauso kaip skalbi :D

tos su šilku tai jo, nieko nenutinka, bet jei grynai vilnonės ir daugiau nei 40 laipsnių užstatai, tai šiaip sau

kaip visos susirūpino, akd tik aš nemegzččiau kojinių :D  siūlo nusipirkt

Atsakyti

kaip visos susirūpino, akd tik aš nemegzččiau kojinių :D  siūlo nusipirkt

Norim tavo brangų laiką sutaupyt :4u:  plius jau matomas gatavas rezultatas, nu čia paauglėm parodyt :rolleyes:

Atsakyti

nu viskas priklauso kaip skalbi :D

tos su šilku tai jo, nieko nenutinka, bet jei grynai vilnonės ir daugiau nei 40 laipsnių užstatai, tai šiaip sau

kai as skalbiu Manto visokias spalvotas, o ir mano ne vien juodos, tai su aukstesne temperatura nerizikuoju, kad nebutu visos vienodai pilkos isskalbus :D

Atsakyti

Katuk - mano paauglys mažai šnekantis bernas. Ir nelabai išrankus :). Ką duodu, tas gerai. Mes gi daugiavaikė šeima, žino, kad nėra iš ko išsiknisinėt. Jeigu paklausiu, ko nori, tai vis tiek turiu viena nuvažiuot ir nupirkt :). Gerai atrodžiau žiemines berniškas striukes besimatuodama. pasitikimi manim. Kojines numezgiau, tiko :). Ai, batus gi irgi pirkau jam viena. Įkišu savo koją ir dar turi likt biškį vietos :). Kartą teko grąžint, tai tiesiog paėmiau dydžiu didesnius :). Džinsus irgi galiu matuotis, dydis mūsų vienodas, tik ilgis jam turi būti didesnis.

Žodžiu, kol tavo panos išsirinks, tai ir žiema praeis :).

Atsakyti

Žodžiu, kol tavo panos išsirinks, tai ir žiema praeis :).

aną dieną parašė: nupirk kojines ilgesnes, bet tokias gražias :D 

nupirkau.

"aaaa, aš gi sakiau-plonas...."

net atsidariau žinutę specialiai, kurioj vietoj parašyta "plonos"

tai atsakė: "tu gi žinai, kad storos man į batus netelpa...."

nors realiai nupirkau tai nestoras, tik kad vilnones.

ir dar buvo pasakyta "aš gal kokių su piešinuku norėčiau" (aišku, kai jau nupirkusi....)

tai va tokie tei paaugliai....

Atsakyti

Apie dydžius kad jau prakalbot, prisiminiau, kad vakar vienoj dėvėtų rūbų parduotuvėj mačiau 44 dydžio moteriškus batus ir pagalvojau apie Restar, nors neprisimenu kokio iš tikrųjų tavo dydis, tik žinau, kad nemažas.

dontstop, sveika prisijungus. :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 sausio 2017 - 13:22

:D skaitau apie paauglius ir juokiuos, kad netoli pažengia nuo dvimečių, tik žodžių daugiau moka :D maniškiai jei kažkas nepatinka ar nuotaikai netinka, nors vakar tiko, tai sako, "fuuuu, kaka, kito noju" arba "aaaaa, mamaaaa, šita be megy (mergytės) /be mepe (meškiuko), noju su megy ūžava / noju su mepe melena" ir pan. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 13 sausio 2017 - 13:28

o šita tema irgi kokia tai stebuklinga - niekaip nesibaigia :D

Atsakyti

Siandien ragavom tepama PArnidzio suri Mantas ivertino LABAI skanu

Ačiū :angel_not:

Atsakyti

sveikos  :4u: 

Naujokei labas  :4u: gražūs darbeliai  :wub:  :wub: 

o ružavą pyniuoį5, kur šone susisega pagal aprašymą kokį mezgei? Mažiukei žiūriu visai smagu tokį būtų nurakaliot  :wub: 

Šiandien kažkokia sklerozė užėjus :D pasidariau kavos, pasiėmiau nomedos prie kavos. Atsisėdu - o Nomedos nėr.. dičkio nėr (o tia jau įtarčiau, kad suvalgė:D) mažiūkė dar nežino kas tai yra :D ieškau ieškau... paskui į saldainių dėžutę pasižiūriu, kad atgal padėjus saugiai :D

Kaip gerai, kai valgyt nereik daryt  :wub: pamotė anūkeliui prikepus lietinių su grybais, tai ir man užteks  :D 

katuk, bet ir tų superwash gi yra vienspalvių ;) regia gražių turi  :wub: aš va Ingridushkai buvau pradėjus iš superwash latte spalvos kojines megzt, bet suabejojau, kad kąs ir atidėjau  :unsure: 

Atsakyti

katuk, bet ir tų superwash gi yra vienspalvių ;) regia gražių turi  :wub: aš va Ingridushkai buvau pradėjus iš superwash latte spalvos kojines megzt, bet suabejojau, kad kąs ir atidėjau  :unsure:

nu to tak.

bet žiūrim pirmus pranešimus-gi ilgai mezgasi iš tų plonukų, o aš paskutiniu metu tokia lėtaeigė

Atsakyti