Sveikos
Pagrindinius pirmadienio drabus nudirbau, atslinkau ir iki jūsų
Po savaitgalio skauda strėnas ir pakinklius - gi savo mini daržą sodyboje kasiau, paskui grįžusi namo dar sugalvojau, kad noriu kieme šparaginių pupelių pasisodinti, tai vėl kasiau, velėna plėšiau... Gerai, kad man tokie įkvėpimai nedažnai užplaukia
Šeštadienį atbuvom krikštavaikių komuniją. Vis tik nusprendėm kiekvienam po vokelį įteikti. Bet kad nebūtų taip banaliai pragmatiška, tai dar padovanojom medelį - kažkokią skiepytą vyšnią/trešnę. Šventės neoficiali dalis vyko sodyboje, tai ir tas medelis ten labai į temą gavosi... kažkaip nusistebėjau, kad šį kartą mergaičių suknelės tokios santūrios buvo, su tortinėm nuotakų sukniom vos viena kita.
Gražių mezginių sektoje užderėjo Ristinos vyrai super papuošti Olaivos megztukas, o ypač tos laumiškos nuotraukos labai labai Jau net neįdomu, nėra prie ko prikibti. Tai net palengvėjo, Luknės suknelę apžiūrėjus - kibčiau prie liemens aukščio (vadinasi ir ta Olaiva paprasta mirtingoji) Bet tai čia tą turbūt tik išpindėjusios sektantės pastebėti galim, o šiaip tai vaizdelis labai skoningas ir puošnus
Limit foto tarp dangaus ir žemės jau FB apžiūrėjau ir pasidžiaugiau.
Aš irgi truputį mezgiau savaitgalį - mano dryžo megztuko kūnas jau po truputį artėja link pabaigos. Tada dar rankovės laukia. Buvau užsimetusi pamatuoti, kas gaunasi - kol kas vaizdelis visai džiugina, atrodo, kad dydį būsiu pataikiusi.
Liniuka, Lanade failiukas man tinka, galiu užsakyti, tik nenoriu šį kartą apsiimti parceliavimus ir siuntimus daryti. Gal galiu tavo adresu užsakinėti? Arba gal yra kokia kita savanorė?