Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Odontologam nenaudinga :)

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Tėčio ir sūnaus "komplektas"  :thumb_yello: 

Olaiva, tam lininiam nebuvo išmegztas nugaros "pakilimas"? Gražiai spalvos pereina  :4u: 

------------

Mes vakar visai dienai važiavom per Panemunės pilis, pasiėmiau net 2 mezginius su savim ir ot apsižioplinau :oh: , vienam siūlų pritrūkau, nepabaigiau, kitam metro reikėjo būtinai, pamiršau pasiimti. Tai nieko nepamezgiau per visą dieną. Aplamai šilti orai labai neigiamai įtakoja produktyvumą  :geda: 

Atsakyti

241578653911df7f047c6c49035f18be.jpg

Atsakyti

Sveikos,

savaitgalis intensyvus, pritrūko dienos poilsiui :). Krepšinio varžybos ir sodas su pomidorų sodinimu iki vėlumos šeštadienį, o sekmadienį - "Žvalgo mokinio" šaudymo iš lanko turnyras už 70 km nuo Vilniaus. Dvynukai pašaudė,pasivaikščiojom po miškus, laukus, nukepėm, grįžom pavakare, tai tik 2 skalbimo mašinas spėjau išskalbti, tik 1 išdžiovinti, namai nesiurbti, netvarkyti, prie mezginio neprisėsta. Visai prieš miegą tik  1 seriją savo serialo spėjau pažiūrėt :).

Graži Olaivos šventė, gražios foto. Suknutę įsivaizdavau pūstesnę truputį :). Megztinis gražiai susimargino, pavydžiu lino malonumo prie kūno :).

Atsakyti

Liniuka, tai kaip ten mūsų užsakymas iš Lanade?

Atsakyti

Idomus, nematytas raštelis

DSC02800_medium2.JPG

Atsakyti

ai, dar pasigirsiu.

pataisė man indų plovėją :victory2:

aišku, malonu, kai giria, nors nežinia, kokiais tikslais, bet meistriukas sakė, kad mano indaplovės modelis yra labai patvarus, mažai gendantis :D nieko keisti nereikėjo, paklijavo vieną kažkokį daiktą viršuje. kažkoks ten vožtuviukas yra, berods alsuokliu jį pavadino, tai jis pasirodo vis po truputį praleisdavo vandenį, kol užsipildė apačioj esanti talpa, pasiekė daviklį, o jis ir išjungė mašiną saugos sumetimais. greičiausia buvo kalta šeimininkė, nes per smarkiai indus grūdo viršutiniam stalčiuj, kas galėjo iššaukti lūžį to daikto.

bet dar prie to pačio buvo ir daugiau klaidų mašinos atmintyje. tai per mažas vandens lygis ir užsikišusi šiek tiek išleidimo anga.

meistriukas tikrai rimtas, išmanantis savo darbą. jei kam reiks indaplovės, skalbyklės ar džiovyklės remontininko-rekomenduoju.

dar ir skalbyklę prie to pačio patikrino, ar kokių užslėptų klaidų nėra. tai blyn ta mano pagalbininkė viską išdavė :D  kad kažkada nebuvau iki galo durelių uždariusi ir papyliau šiek tiek vandenio

tai va tiek.

Atsakyti

megztinis kaip megztinis, bet prie ko tie pižaminiai šortai

c4687aa760939aa45d45d253f288a953.jpg

Atsakyti

megzta ar audinys :hmm:

7c1a8a6ce420bc0b79ff6bdd6750f52e.jpg

Atsakyti

Tiesa, dar pilkais atspalviais pasižavėjau prabėgom, pilka - mano meilė ♥.

Katuk - turėsi man atgal rekomenduot meistriuką, jeigu reikės :). Nes nežinau, kurį iš dviejų pasirinkai :).

Atsakyti

Idėja siuvėjoms ir babininių siūlų arba žakardų mėgėjoms :D

 

IMG_20170320_184417-01_medium2.jpeg

IMG_0163_medium2.jpeg

IMG_9987_medium2.JPG

 

textured_sweater_pattern_24_4_17_1_mediu

 

:wub:

Jei nebūčiau pradėjus, tuoj jau pat pradėčiau šitą :D

DSC_7184_medium2.jpgDSC_7171_medium2.jpg

 

DSC_0012_medium2.JPG

Atsakyti

Tiesa, dar pilkais atspalviais pasižavėjau prabėgom, pilka - mano meilė ♥.

Katuk - turėsi man atgal rekomenduot meistriuką, jeigu reikės :). Nes nežinau, kurį iš dviejų pasirinkai :).

pirmą, jeigu ką :D  bet meistriukas paliko lipduką ant prietaiso šono su telefono nr, taip kad visada po ranka bus rekomendacija :rolleyes:

beje, skalbiankės modelis pas mane pasirodo ne toks geras, kaip kad indaplovės. skalbiankė su kažkokiu inverteriu (nu tyliai dirba), tai sakė, kad jos bėda jis ir yra, o kai sulūžta, tai tik keisti, o jis kaštuoja apie 200 pinigo......

blyn, noriu megzti :B

Atsakyti