oj, o šiandien ryte teko būti avarijos liudininke.
Ukmergės plentas, trys eismo juostos, kraštinė A+4, t.y. autobusų bei vežančių 4 ir daugiau, na ir dar elektromobilių.
mano kryptim stovi abi juostos pilnos, stovim. priešpriešais atvažiuoja, nori sukti kairėn, abi juostos praleidžia, ir tas rauna visu greičiu, o A juosta tuo metu irgi skuba. bac, smūgiukas tos jomajo. sukančio kairėn visas šonas sugrūstas, priekinio keleivio ypač durelės, A juosta važiuojantis pilnas vaikų..... aikit sau, aš stovėjau gal antra ar trečia mašina vidurinėj juostoj, tai visa net kalatotis pradėjau, rankos kojos dreba... taip baisu... tiesiog vienas mirksnis
o dar toks dalykas, kad šiaip tai aš iš esmės tuo metu dažniausiai pravažiuoju ta A juosta, bet šiandien vienas vaikas liko miegot, tai buvau eilinė.... žinau tą posūkį, visada ten pristabdau, nes taip ir yr, kad tos dvi juostos praleidžia, ir sukantis visai nesisaugo A juostos....
vyras sakė, kad keleivė iš to sukančio su sugrūstu šonu lyg tais išlipo per vairuotojo duris, vaikai iš tos A juosta važiuojančios irgi lyg tais sveiki....