A kelinti mūsiškiai dainuoja? Ar jau padainavo? Dabar tik įsijungiau, galvoju laukt čia ar ne, nes aš negirdėjus net tos dainos
tuoj,16 nr ;)
Labas rytas
Labai reikia patarimo - šeštadienį mano abiejų krikštavaikių komunija, o aš net neįsivaizduoju, ką galėtume padovanoti. Abu vaikai tokie palepę, per gimtadienius tai jau keli metai pinigus dovanojam, nes "nieko jie nenori". Bet kažkaip tokia proga pinigai man nekaip atrodo. Iš kitos pusės - nėra ta šeima praktikuojantys katalikai, į bažnyčią per didžiąsias šventes nueina, tai kokių kryželių, rožančių ar maldynėlių irgi nedovanosi... Pasidalinkit kokiom idėjom, gal užvesit ant kelio
Labas rytas
Labai reikia patarimo - šeštadienį mano abiejų krikštavaikių komunija, o aš net neįsivaizduoju, ką galėtume padovanoti. Abu vaikai tokie palepę, per gimtadienius tai jau keli metai pinigus dovanojam, nes "nieko jie nenori". Bet kažkaip tokia proga pinigai man nekaip atrodo. Iš kitos pusės - nėra ta šeima praktikuojantys katalikai, į bažnyčią per didžiąsias šventes nueina, tai kokių kryželių, rožančių ar maldynėlių irgi nedovanosi... Pasidalinkit kokiom idėjom, gal užvesit ant kelio
na, bet ir šventė gi ne eilinis gimtadienis. dovana turėtų būt manau tokia greičiau simbolinė. kad neskatinti išlepimo
vaikai berniukai? nes jei mergaitės, siūlyčiau ne kryželį, bet kokį kitą papuošaliuką, ne bižuterinį. o vat berniukams jei tokie paleipinti, tai dvanok ką nori, kažin ar įtksi
laba diena,
lietuvių dainą vakar girdėjau pirmą kartą. įspūdis ne koks, nu visiškas niekalas
Labas rytas
moneta su zodiako ženklu ar kokiu kitokiu simboliu.sidabrinė,ne žaislas,simbolinė ;)
http://www.kalykla.l...silver?limit=72