Labas, mano vardas lina ir aš esu siūloholikė
ko vėl prisipirkai
Kapseika - vėl juokiausi ir net vyrui tavo istorijas papasakojau. nes aš dirbu namie, viena ranka katiną glostydama (planuoju, planuoju..), o jis karoliukus kaimynės žgutui veria . Kurį laiką nereikės sukti galvos dėl mezginio, jeigu tik pavyks pradėti be LImit pagalbos .
Labas,
Kokios megztos lėliukės , Šarange, gražios. Čia dar vienas nenumegztas, bet reikalingas namuos mezginys. Mano namuos.
Kavos?
Kūdenų susipažinimas buvo?
Manau, liemenavimui ne taiop svarbu, kokio dydžio matmenys, bet kokis yra matmenų santykis. Jei liemuo 30 proc. lieknesnis už užpakalį, tadaaa reikia intensyviai liemenuoti. O jei procentai ne tokie išraiškingi, tada ir liemenavimas kuklesnis.
Labas, dontstop. Papasakok plačiau apie glicerino vonelę: kokio procento skiedinys, kiek mirkai, ar visas vilnas gražiai paveikia?
Katuk, dabar tik kukliai papirkau (55, 56 spalvytes) nuosavų dukrų kojinėms. Bet Dontstop prisipažinimas man labai tiko, aš tų siūlų turiu tiek psisipirkus Dabar į naują svetainę susivilkau savo prabangiuosius siūlus, tai vyras kur spintelę atidaro, ten gražuoliai styro, iš pradžių susiraukė, sakau, bet tetuk
Kapseika - vėl juokiausi ir net vyrui tavo istorijas papasakojau.
Restar, aš ir mėgėja pasijuokti, ir iš savęs, ir iš kitų...vakar iki ašarų juokiausi iš Čepulio (yra toks fotografas FB) pasakojimo, kaip bepaveiksluojant sniegeną, prie kelio prišalo, tiesiog skaitau ir regis matau ekranizaciją
ai, apie kojines, tai iki šiol gan santūriai į jas reaguodavau, gražu, tai gražu, bet ne tiek, kad griebt ir megzti (juo labiau, kad net nemoku), bet praeitą dieną sutinku vieną pažįstamą (apskritai labai gražią ir fainą moteriškę), o ji taip gražiai tas kojines apsiavusi įsivaizduokit, aptemti džinsiukai, sukišti į gražiai margas vilnones kojines, o jos sukištos į gražius kerzinius batus, bet toks geras atnaros gabaliukas išlindęs iš jų
įdomiai aš čia surašiau