Aš lankiau dramos būrelį, šaudymą, dailės studiją, tautinius šokius, pramoginius, grojau ansamblyje būgnais, dainavau chore. Ne tuo pačiu metu
aš maža lankiau kažkiek šokius, pradinėse klasėse, o paskui įstojau į muzikos mokyklą. kadangi tekdavo važinėt iš kaimo į miestelį, tai ji surydavo visą laisvą laiką. ai, dar iki muzikalkės lankiau dramos būrelį kultūrnamyje
dukros darželyje šoko. mokykloj lankė karate, baseiną, dramos būrelį, kitoj mokykloj siuvimą ir rankdarbius, vėliau jau nebelabai likdavo laisvo laiko, bet įsigudrino gitaros pamokas lankyti. dabar į tinklinį kartais nueina. nepasakyčiau, kad taip jau visai nieko negavo. bandė, bet metė klasikinius šokius, šaudymą ir dar kažką, jau nepamenu
Aš lankiau dramos būrelį, šaudymą, dailės studiją, tautinius šokius, pramoginius, grojau ansamblyje būgnais, dainavau chore. Ne tuo pačiu metu
parašiau AŽ savo kuklius norus šiaip norėčiau daugiau, nu bet kad ir tie anie guli jau pora metų nemezgami
aš tai kukliai iš pradžių stalo tenisas, kai išaugau per ilga - tinklinis ir mokiaus mokykloj su dailės pakraipa nu kažkokie gudručiai liepė vaikui papiešt ir nusprendė, kad gabumų yr, o kai pasirodė, kad gabumų kaip ir nėr, buvo vėlu taip ir "kankinausi" visus 11 metų. Būč gal nesikankinus, bet su tokia chebra net piešt buvo smagu
Labas rytas
Į temą, tai mokykoje lankiau dramos būrelį, chore dainavau iki pat mokyklos baigimo, muzikos mokyklą fortepiono klasę tik 4 metus. Vat aš buvau unikalus vaikas, kuris norėdavo groti iš klausos, o ne iš natų, nekenčiau groti kūrinių iš natų. Per magiuką paklausydavau kokią dainą, ir ją atkartodavau iš klausos pianinu
Ristina, dailus sau darbelis
Ligvitos skara
Gal kuri turit šitą raštelį pleduko? Kolegė prašė, o aš niekaip nerandu kur nusikišusi ...O paišyti tingiu .
Pridėta:
Reiktų gal man tėvams papriekaištaut nes nelankiau jokio būrelio
Mokykloj pagrinde buvo visi sportiniai užklasiniai užsiėmimai. Nu tai būčiau pradžiuginusi liaudį su savo centnerine pigūra.
Bet. 15-16 metų sugalvojau, kad man laikas į muzikos mokyklą ir įstojau. Aišku, pasimokiau tik kelis metus. Ir po tų kelių metų pasirinkau muzikinę specialybę kai įstojau į kolegiją - nieko nei bum bum neišmaniau. Bet po pirmo pusmečio sugebėjau aplenkt baigusius muzikines m-klas
nu tai reik tada prisiduot ką aš lankiau...praktiškai visada kol mokiausi lankiau etnografini bureli, nu šokiai, dainos tralialia
irgi smagi chebra buvo, kol mažesnė tiesa lankiau chorą, paskui pasikeitė mokytoja ir choro mokykloj neliko
berods daugiau jokių būrelių
ai ir dar 10-11 ar 11-12 klasėj tuometinis VPU organizavo tokį BPF (būsimo pedagogo fakultetą)
Qqte, aš tą BPF irgi lankiau
dar jau universitete grojau VPU ansambliuke tautiniam, pamiršau kaip jis vadinosi pora metų gal. smagu buvo, nors aš buvau labi kukli mergaitė, tai man sunkiai sekėsi susibendrauti
O tau mezginio vaizdas nesisikiria, kai virbalus keiti ?
Nesiskiria vaizdas, tik mezgimo jausmas vaizdas labiau skiruasi nuo kazkokiu kitu veiksniu - nuotaikos, nuovargio ar dar kažko...
Nesiskiria vaizdas, tik mezgimo jausmas vaizdas labiau skiruasi nuo kazkokiu kitu veiksniu - nuotaikos, nuovargio ar dar kažko...
Man tai skiriasi. Nes nu gi cubicas to paties numerio yra plonesnis nei apvalus virbalas, o koks karbonzas tai išvis kitaip slysta. Tai jei pakeičiu virbalą, lieka brūkšnys
Noriu savo virbalų, bet reiks dar norėt iki kitos savaitės Ir dar tuos ciaogoo prigyrėt - prisijungsiu, jei dar sau pirksies
O tu mamadienio neplanuoji artimiausiu metu ?
Taigi nepakanka man to vitamino D bet jau saulėkaitoj tai vistiek nestovėsiu