Nu va, Donstop, daug pomėgių neturi, tai ir nepriims į tą akademiją . Iš kitos pusės, tai gal kaip tik ten jam būtų įdomu. Žodžiu, pildyk anketą ir lauk, o bus kaip bus. Liūdna, bet mano dičkis toks - buvo ypač gabus, smalsus, mokykloj nevykusi mokytoja buvo, po pusmečio noras mokytis dingo. O tėvai dvynukais buvo užsiėmę... Iš būrelių - visokių lankė, visus metė gana greitai, metų neišlankydavo. Tik gitara buvo PATS užsikabliavęs, net porą metų sąžiningai lankė ir mane džiugino, deja, deja, nebepaima į rankas seniai.
Mergička, kaip ir Šarangės . Panaši į mane, išskyrus knygų skaitymą. Skaityt neturi noro absoliučiai, o aš ir priversti nesugebu. Bet šalia muzikos mokyklos ir teatro akademijos, dailės būrelio, dar ir baletą lankyt labai nori. Aš irgi norėčiau, kad lankytų, bet sakau, na, pažiūrėkim į tavo dienotvarkę, kada tu galėtum lankyti? Tai noras laikinai praeina .
Brolis dvynys orientuotas į mokslą ir sportą, pastovus, kuo mane labai džiugina. Jo būreliai - matematika (Miksike), anglų kalba, krepšinis.
Nežinau, kuo bus mažė ir kur ją pakreipt.