Labas rytas,
100metų nebuvo naujokės, dontstop, aišku junkis ir rodykis ką mezgi
Na va kaip smagu, kad priimat
Reikia kažkaip prisistatyt
Mezgimo temose nedažnai pasirodau, tai kažin ar kas mane pažįsta virtualiai, man tai jūsų visų ar daugumos nikai pažįstami
Esu iš Kauno, žmona, 2 vaikų mama, šiuo metu dekretinėse atostogose. Mezgu nuo vaikystės, super profė nesu, mezgimas man daugiau hobis, atsipalaidavimo būdas, meditacija ir poilsis. Mezgu visai savo šeimai, daugiausia vaikams, o šiemet nusprendžiau pamegzti ir sau, net turiu planą visą bazinį mezginių garderobą sukurti praktiškai nuo nulio. Kelerius metus nieko sau nemezgiau, nenorėjau, iš pradžių ruošiausi antram nėštumui, paskui nėštumas, paskui ilgai negalėjau grįžti į formą, kas liečia kūno linijas , vis atrodė, kad megzti sau "neapsimoka". Na o dabar atėjo nenumaldomas noras išnaudoti dekretinių atostogų likutį savanaudiškais tikslais
Neseniai užsiregistravau ravelry, ten sukėliau 2016 metų darbeliai ir kelis jau šio mėnesio:
http://www.ravelry.c...ojects/dontstop
Dar esu nepagydoma siūlaholikė, labai būtų gerai bent trečdaliu apmažinti siūlų atsargas per šiuos metus, nors abejoju ar pavyks: vien per šį mėnesį siūlus pirkau 4 kartus (ir ne vienam projektui kaskart), ryt žinau, kad su reikalais būsiu netoli siūlų parduotuvės ir nežinau, kaip atsispirt ir neužeit, arba užėjus nieko nenupirkt
Šiuo metu esu pradėjus 6 projektus (kita liga - nemoku vienu metu megzti vieną daiktą, būtinai turiu pradėti kelis ), artimiausiom dienom planuoju pabaigti snudą sūnui:
Čia Midaros Wool Jazz, siūlus, spalvą bei patį modelį jis išsirinko pats. Fone matosi Malabrigo lace sruoga, laikau ant savo stalo įkvėpimui
O gražios spalvos snūdas. Nesukąs vaiko kaklo? kandus tas jazzas
Dėl siūlaholizmo tai čia ne tu, čia Drakius
Ačiū Turėtų būt viskas gerai, nors dar planuoju praskalauti glicerino vonelėje. Bet manau ir be jos nešios. Dabar jis nešioja dar kandesnį snudą - iš Sirri vilnos Wool jazz po glicerino aš net ant nuogo kūno nešioju (oda nejautri), bet Sirri negaliu niekaip, o jam nieko Na tiesa, jis ant striukės nešioja, prie odos gal ir nesiliečia arba minimaliai
Kas per Drakius?
Ha, ha, Donstop - esi tokia pat ligonė, kaip visos čia, tai puikiai tinki ;). Ir Drakių augini, tik dar pati nežinai, kaip suprantu . Čia toks Padaras, kuris be siūlų gyvent negali ir juos vis kaupia kaupia. Gal kuri galit foto nuo meeto torto įkelti? Toks nekaltom akim grobuonis. Mes tai tik sunkiai su juo kovojam, bandydamos neleist siūlus pirkt ar iš jo nagų paslėptus siūlus ištraukt . Dažniausiai siūlus slepia po laiptais, bet iš tiesų, tai ir po lovom, spintose, balkonuose, dėžėse, bibliotekų lentynose ir pan. .
Labas, Donstop pynučių ir tapukų mėgėja būsi?
Drakius beje yra ne tik lietuviškas, visos mezgėjos jį turi, tik ne visos žino va, čia užsienietiškas variantas
http://www.ravelry.c...monster-crochet
(per telefoną normaliai foto nebeleidžia įkelt...)
o ką veiksi po dekreto? Kur tave bus galima sutikt,jei ne paslaptis?
nu bet aš tai šiandien tik žmonėms juokinti ir tinkama (gal dar rogėms temti)...
šiąnakt pagaliau sulaukėm taip išsvajoto sniego,bet ne to puručio, lengvučio, kur snaigės žemėn tyliai krenta, o tokio šlapio, lipnaus, tykštančio į veidą, bet tu įaiškink vaikui, kad rogėms dar ne metas, kai jos jau praktiškai antri metai garaže rūdija...pasikinkom, išvarom, tempiu išsirėžus, nušilus...darželyje su visais džiaugsmingai sveikinuos, su vienu pliur, su kitu pliur...grįštu namo, o džiaugsmelį, akys, kaip seno pirato nuvarvėjusios, apsitepliojusios