Čia Lace sado-mazo....
Drops'u tai tokios pačios nuolaidos
Aš susilaikysiu nuo dropsų, norėjau alpakos, bet vasarai vistiek nemegsiu, tai...paskui gal nebenorėsiu ar 3m projektą galvosiu
Aš irgi radau ko Dropsų norėt, jeigu kas ryžtųsi užsakinėt. Mergina nori minkšto lengvo pūkuoto megztuko. Nori viena, užsimanys ir kita . Prie kompanijos ir aš noriu . T.y. mano drakius rėkia: "Noriu dar....." Siūlų damoj geros kainos, tik spalvų mažai ir beveik nebėr.
Kristina pasipuošei ir save, tik tas mandrumas subtilus. O kad to tinklinio projekto ėmeisi, tai didžiulė pagarba. Kantri tu, darbšti ir gabi. Nors gal kartais verčiau pasakyti ne - dėl savo nervų sveikatos .
Merginos, o tikrai niekas nieko iš Lanade nenorit? Aš galėčiau norus surinkt, jeigu kas nors užsakytų.
Aš tai gal ir norėčiau, bet finansinė situacija neleidžia, užtat mano kolegė labai daug norų prirašė, jei kas užsakinėtų, jai paimčiau, jei dar nesibaigė ten tie siūlai.
Labos.
As vel namuose.Sikart dukrute virusas stipriai sugriebe.bet kai vaikui blogai tai ir man nesimezga.
Siulu nepirksiu.turesim ciucika
Labas
Kacumota koki ciucika turesit?
Nykstukine pudelyte.persiko spalvos.pasiimsim gale menesio
Labos.
As vel namuose.Sikart dukrute virusas stipriai sugriebe.bet kai vaikui blogai tai ir man nesimezga.
Siulu nepirksiu.turesim ciucika
tipo ciuciką auginsit dėl vilnos
dėl dukros
apie virusus baisybių papasakosiu..... senų jau.
giminaičio dukra prieš porą metų (kai merginai buvo apie 3 metus) turėjo kažkokį virusą neaiškų, kai sukilo temperatūra smarkiai, lyg bėrimų atsirado, įtarė meningokoką, bet kadangi gavo iškart antibiotikus, tai ir neaišku kas ten buvo, net gydytojai nesiiėmė prognozuoti. tai va, po kelių savaičių vaikui nukrito nagai, ne visi, ir dantukai subyrėjo. neaišku, ar nuo stiprių antibiotikų ar vis tik virusas taip paveikė.
a kodėl pasakoju, nes ta mergaitė savaitgalį šventė 5 metukų jubiliejų ir šventės metu iškrito dantis. krūminis. kuris šiaip mano žiniomis ir atmintimi turėtų kristi gerokai vėliau. spėju, kad tai susiję su to viruso liekamaisiais reiškiniais.....
šiandien iš grožio chirurgijos vagišių sms gavau,kad mano duonemis paviešins,jei nesusimokėsiu jetus jetus,man tai kas,o kažkam tai padai svyla,nes nenori,kad viešumon visi pasigražinimai iškiltų
šiandien iš grožio chirurgijos vagišių sms gavau,kad mano duonemis paviešins,jei nesusimokėsiu jetus jetus,man tai kas,o kažkam tai padai svyla,nes nenori,kad viešumon visi pasigražinimai iškiltų
tai paviešink iš karto, ką didinai, ką mažinai.....