Ristinos suknelė priminė kaip vaikystėje rišdavom pakabinamus įdėklus gėlių vazonam.
Ristinos suknelė priminė kaip vaikystėje rišdavom pakabinamus įdėklus gėlių vazonam.
va va ir as vaikystej mokykloj ta pyniku bureli lankiau, is virviu risdavom visokius "papuosalus"
suknele tuo rastu ir as turiu is zalio silko. taip ir guli spintoj, nesulaukdama kur su ja eit ( as gi nelabai draugauju su suknem megztom )
Lusasita, o kaip tavo fotki albumas išsisaugojo?
Suknelė daili, bet iš pradžių buvau supratus, kad tu suknelę, kaip Ristna nuraišiojai, tai ilgai žiūrėjau ir nesupratau, kodėl kaip megzta atrodo.
na ką,šiandien eurovizija,reiks klausyti ir megzti,gal net visą rankovę nurakaliosiu savo žalio lininuko ir pavyks išskalbti
Lusasita, o kaip tavo fotki albumas išsisaugojo?
Suknelė daili, bet iš pradžių buvau supratus, kad tu suknelę, kaip Ristna nuraišiojai, tai ilgai žiūrėjau ir nesupratau, kodėl kaip megzta atrodo.
viena kart sumokejau, nes norejau persikelt foto is ten kazkur kitur. o dabar pastoviai nuskaiciuoja eu .rrrrrrr. reik kazkaip rast kaip atsisakyt
Sveikos, senų suknelių vėdinimas ir storesnių kailiukų demonstravimas . Kaip smagu, kad dauguma sulieknėjo, aš - atvirkščiai... Matuojuosi rūbus ir nervas ima, net nebežinau, koks tas mano dydis. Džinsai, tarkim, seno dydžio, bet viršutinė dalis išstorėjo, rankos, pilvas, br...
Lusi - aš irgi kaip tu padariau, senas mažiukų vaikų nuotraukas norėjau išsitraukti, susimokėjau už mėnesį. O paskui kažkaip reikia ištrinti accountą, tad nenuskaičiuos. Nieko nebeprisimenu, žinau, kad ieškojau internete, rašiau jiems laišką ir netgi atsakė. Lyg nenuskaičiuoja daugiau.
Sveikos, keistas jausmas tas sniegas gegužės 9. Dar nenutirpo. Ką čia ir komentuot... Kažkas vyksta toje gamtoje...
Merginos, o tikrai niekas nieko iš Lanade nenorit? Aš galėčiau norus surinkt, jeigu kas nors užsakytų.
Merginos, o tikrai niekas nieko iš Lanade nenorit? Aš galėčiau norus surinkt, jeigu kas nors užsakytų.
aš prisijungčiau su pripirkimu tiems, kur prieš du metu ar kiek ten pirkau net nepradėjau naudot, o norai pasikeitė
Atėjau su kava
Aš tai nežinau ar pastorėjau, bet tikrai ir nesukūdau... Žiūrėt tai tikrai baisu į save....
Suknelių megztų irgi nenoriu, siūtų irgi gal nelabai, o nerto tai išvis nieko nenoriu, viskas negražu. Ot Lace liga užkrėtė
Vilnai ir čia neblogos akcijos. Drops Lima pirkau pigiau nei su rudenine akcija buvau pirkusi