Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos :4u:

Gerai, kad 2013m susitikime manęs nebuvo :D nėr kuom baisėtis :D

Parodysiu čiūdą :B kuris pagadino man nerrrrvų nemenkai.

Priedas  suknelė 003.JPG   317,07KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  suknelė 001.JPG   443,29KB   0 Parsiųsta kartų

Mano karalystėj sninga, nors ką tik saulė švietė :D

Atsakyti

kokiai čia žvejo dukrai mezgei? :D

Atsakyti

Seubas :B man taip nepatiko gamint, kad keletą kartų siūliausi nutraukt. Bet kaip sakoma : " на вкус и цвет- друзей нет". Užsimerkiau ir rišau.

Atsakyti

originalu :D nes su fotografuojančio kojom ir tuo baltu laidu  :B  :hmm:  :blink: 

0_cc5c5_a178afc6_orig_medium2.jpg

Atsakyti

:lol:  tos lapcės tikrai super originalu

Atsakyti

Labos :4u:

Luknes suknele :wub: as irgi iskart perskaicius nuotyki isivaizdavau kaip ji dvuratuku lekia per zydincius laukus.. kaip kokiam filme :wub:

Ristina, jooo.. tikrai idomus rezginys :D :blink:

Paskutinei foto su pedom, matyt autore norejo mIAna islauzti.. gavosi nekazka :hmm: :lol:

Mano mezgimo tempai suletejo.. mazoji demesio daugiau reikalauja :soske:

Atsakyti

Sveikos šį žiemišką rytą :4u:

Tik dabar liovėsi snigti, tokiais kąsniais drėbė, kokių žiemą nesimatė :D

Aš jau galvoju, jei toks oras, tai kaip per tą pirmą Komuniją su suknele reikės išbūti per tokį šaltį? Nepatinka, oi kaip nepatinka, ir ekskursija į Vilnių su vaikais, jei toks oras, tai nafik...

Vakar grįžusi lūžau miego, nes iš po mamyčių dienos matyt persivalgiau ir skrandį apkroviau, tai užmigt nėjo, kėliausi paryčiais vaistų, tai vakar taip smagiai pailsėjau, oi kaip atsigavau :rolleyes:

Ligvita, tavo skaros nuostabios :wub: :wub: :wub: Kokie čia siūlai nematyti prabangybiniai?

Olaiva, graži suknutė, šaunuolė mama :wub: :wub: :wub:

Ristina, nu šakės, dar ir pinti moki?? :wub:

Vakar kolegė susilaukė sūnaus, tai jau man vėl kyla pavydo priepuoliai, nu :wub:

Atsakyti

Ligvita, tavo skaros nuostabios :wub: :wub: :wub: Kokie čia siūlai nematyti prabangybiniai?

cia kurie? :)

is pasto gavau sms, kad siuntinio reikia eit pasiimt.. hmm... kazi kas? Jauciu Manto knygos skirtukas kaciukas.

Atsakyti

cia kurie? :)

is pasto gavau sms, kad siuntinio reikia eit pasiimt.. hmm... kazi kas? Jauciu Manto knygos skirtukas kaciukas.

paskutiniai tie :)

Atsakyti

paskutiniai tie :)

Silkas, Siulo galo panasus, bet ten sviesiausia spalva - sampanine spalva, o cia baltas ir ciupinejasi truputi kitaip lyg

Atsakyti

Ristina, nu tikrai toks baisokas darbas :rolleyes:

Atsakyti

Sveikos,

Ligvitos skaros :super:  ypač dryžuotoji  :wub: 

Atsakyti