na gal aš tada susapnavau...bet ir ne Liniukos,nes tuo rašteliu bliuskelę turiu.dar Lace kažkokią tada turėjo,reik pas ją pasikuist
labas rytas,
niekur sniego nėr?
labas rytas,
Telšiai, Mažeikiai
Pas mus tai saulė, gražu kol kas ir nešalta.
Megztelėjau vakar, gražiai siūlas gula labai... Pradėjau naują politinį serialą "Sekretorė".
Sunku patikėt,kad tas meetas buvo prieš 4m... Kaip šiemet su vasariniu meetu? Ant kurios pievos?
tai gal ant apsnigtos šiemet? bet visų skirtingu laiku atostogos...nebent prieš pat rugsėjį jau būtų pargrįžę visos
labas rytas
nu man irgi kažkokia dar viena Liniukos suknelė atsimena ta su plunksnelėm..Liniuka nemezgei tokios?
o dar žalią lokio pėdutėm mezgei irgi iš lino berods su šilku?
Nu plunksnelėm tai lygtai nemezgiau. O tokią jūrbanginę kaip katuks įdėjo mezgiau, tik nuotraukos nerandu. Lokiapėdutinę mezgiau, bet nemanau, kad tos olaiva ieško.
Turiu raudono lino ir tokios pat spalvos šilko. Bet nebenoriu megztų suknių...
O viešpatie, koks baisumas sniegas gegužės 9... Nušals daug kas. Mes vakar trešnes dengėm.
jau pamiršai pernykščius planavimus? lapkričio mėnesį kur kas paprasčiau.o kai gegužę dar žiema,tai lapkritį galima tikėtis šiltos pievutės dar
Kaip dėl lapkričio sunku pasakyt, bet rugsėjį, manau, drąsiai
O šiaip tai su organizavimu pastebėjau keletą niuansų, tas tinka tiek mezgėjom, tiek klasės tėvams
1. Reikia konkrečios vietos, arba dviejų, pasirinkimui.
2. Konkrečios datos, idealiu atveju dviejų, pasirinkimui.
3. Neriboto dalyvių kiekio, kad nevaržytų pvz. kaina, kad bus per brangu, jei per mažai, ar per daug ir netilpsim.
Atrodo viskas paprasta, bet labai sunku tuos tris punktus įgyvendint
Labas rytas Olaiva, aš per savo gyvenimą vieną vienintelę suknelę mezgiau...
IMG_0566.JPG 236,21KB 0 Parsiųsta kartų