Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

na gal aš tada susapnavau...bet ir ne Liniukos,nes tuo rašteliu bliuskelę turiu.dar Lace kažkokią tada turėjo,reik pas ją pasikuist :)

labas rytas,

niekur sniego nėr?

Atsakyti

labas rytas,

pavasaris-mazeikiuose-591145bd74e9d.jpg

Telšiai, Mažeikiai  :blink: 

Pas mus tai saulė, gražu kol kas ir nešalta.

Megztelėjau vakar, gražiai siūlas gula labai... Pradėjau naują politinį serialą "Sekretorė".

Sunku patikėt,kad tas meetas buvo prieš 4m... :huh2: Kaip šiemet su vasariniu meetu? :D Ant kurios pievos? :D

Atsakyti

labas rytas,

pavasaris-mazeikiuose-591145bd74e9d.jpg

Telšiai, Mažeikiai  :blink:

Pas mus tai saulė, gražu kol kas ir nešalta.

Megztelėjau vakar, gražiai siūlas gula labai... Pradėjau naują politinį serialą "Sekretorė".

Sunku patikėt,kad tas meetas buvo prieš 4m... :huh2: Kaip šiemet su vasariniu meetu? :D Ant kurios pievos? :D

tai gal ant apsnigtos šiemet? bet visų skirtingu laiku atostogos...nebent prieš pat rugsėjį jau būtų pargrįžę  visos

Atsakyti

labas rytas

nu man irgi kažkokia dar viena Liniukos suknelė atsimena :) ta su plunksnelėm..Liniuka nemezgei tokios?

o  dar žalią lokio pėdutėm mezgei irgi iš lino berods su šilku? :)

Atsakyti

O gal kaip tik birželio pradžioje, kol dar nepradėję atostogaut, kokį šeštadienį.

Labas rytas.

Pas mus apie 6 irgi snigo stipriai, dideliais kąsniais, bet neilgai, tai tokio žiemiško vaizdo nepasidarė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 09 gegužės 2017 - 07:37

Nu atostogų tai nepasiimsim visos vienu metu dėl meeto, bet užtektų vienos dienos  :D 

Atsakyti

labas rytas

nu man irgi kažkokia dar viena Liniukos suknelė atsimena :) ta su plunksnelėm..Liniuka nemezgei tokios?

o  dar žalią lokio pėdutėm mezgei irgi iš lino berods su šilku?  :)

Nu plunksnelėm tai lygtai nemezgiau. O tokią jūrbanginę kaip katuks įdėjo mezgiau, tik nuotraukos nerandu. Lokiapėdutinę mezgiau, bet nemanau, kad tos olaiva ieško.

Turiu raudono lino ir tokios pat spalvos šilko. Bet nebenoriu megztų suknių... 

O viešpatie, koks baisumas sniegas gegužės 9... Nušals daug kas. Mes vakar trešnes dengėm.

Atsakyti

Nu atostogų tai nepasiimsim visos vienu metu dėl meeto, bet užtektų vienos dienos  :D

jau pamiršai pernykščius planavimus? :) lapkričio mėnesį kur kas paprasčiau.o kai gegužę dar žiema,tai lapkritį galima tikėtis šiltos pievutės dar :D

Atsakyti

jau pamiršai pernykščius planavimus? :) lapkričio mėnesį kur kas paprasčiau.o kai gegužę dar žiema,tai lapkritį galima tikėtis šiltos pievutės dar :D

Kaip dėl lapkričio sunku pasakyt, bet rugsėjį, manau, drąsiai :D 

O šiaip tai su organizavimu pastebėjau keletą niuansų, tas tinka tiek mezgėjom, tiek klasės tėvams :D

1. Reikia konkrečios vietos, arba dviejų, pasirinkimui.

2. Konkrečios datos, idealiu atveju dviejų, pasirinkimui.

3. Neriboto dalyvių kiekio, kad nevaržytų pvz. kaina, kad bus per brangu, jei per mažai, ar per daug ir netilpsim.

Atrodo viskas paprasta, bet labai sunku tuos tris punktus įgyvendint :) 

Atsakyti

labas rytas,

:D Ant kurios pievos? :D

Gal Palangoj?

Nors buto būsena iš mirties taško nepajudėjus dar, bet viskas gali būt greitai.

Bet kokiu atveju, vasarą gyvensiu ten. Tai ir savaitgaliui galima planuot meet'a.

Atsakyti

Labas rytas :4u: Olaiva, aš per savo gyvenimą vieną vienintelę suknelę mezgiau...

Priedas  IMG_0566.JPG   236,21KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Niuma, taip anksti aš dar negalėsiu kavintis :(

Atsakyti