Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nepadeda - tai kartojasi tas stomatitas? Nes mano buvo tik 1 vaikui ir tik 1 kartą, tik tokia patirtis. Jeigu dažniau būna, tai gilesnių priežasčių ieškot, matyt, reikia. Čia prieis Abelo ir pasakys :).

:lol: nebūtinai. Gali būti tiesiog polinkis sirgti :) kaip vieni linkę į žarnyno infekcijas, kiti į kvėpavimo takų, treti į gleivinių (jų tarpe ir makšties kandidozė gali būt). Tai, žinoma, susiję su tam tikros imuniteto grandies, atsakingos už gleivinių apsaugą, sutrikimu/pažeidžiamumu/neatsparumu/silpnumu (kaip pavadinsi, taip nepagadinsi) ;) kartais, labai labai retai, būna ir sudėtingų sindromų dalis. Bet laabaai retai.

Atsakyti

noriu...iki kelių tu ryt dirbsi? ar apie 15 val.....

Nedirbu aš ryt oficialiai ;) bet turiu visokių reikalų. Manau, 15val. galim tiktis.

Atsakyti

pamenu katuko ir liniukos linines labai dailaus kiaurarascio sukneles.bet ravelry ner ju...parosykit dar,kąąąąą...noriu is lino kazka parastuoti smulkybiško nuostabybiško :wub: 

Tamsiai mėlyna? Kur Anykščiuos buvau kažkada? Tai spėju, kad tik Šarangė ir turi tas fotkes. Liniukos tokia žibuoklinė berods

Dar vieną abi su Lniuka turim, aš vyšniavą, o ji irgi mėlyną😊 tokią seeeeną. Tos fotkės jaučiu darbe fleškėj...

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Kūnas jau grįžo Lietuvon ir net į darbą šiandien nuėjo, o siela dar liko kalnuose...  :oh: Kažkaip labai sunkiai šį kartą adaptuojuosi  :dry2: 

ar visos gavot virbalus, kur siunčiau?  :unsure: vilniečių virbalai darbe stalčiuje saugiai guli, sugalvosit pasimti, rašykit/skambinkit  :) 

Atsakyti

Nedirbu aš ryt oficialiai ;) bet turiu visokių reikalų. Manau, 15val. galim tiktis.

Gal pasikavinam tada? 

Bet aš apie  kokią 12.30-13 val galėčiau valandėlei kažkur susitikt. Kad ir toj pačioj HyperMaximoj. Paskui pas vaiku turėsiu prisistatyt.

Atsakyti
Priedas  C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_10442990_10202047842188197_4412920913165374330_n.jpg   51,97KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Pakėliau tą 2013 mytą su sukne FB... o siaube siaubeli, kas tai moterai tą suknę užvilko...

Atsakyti

ne...ne sita mano mintyse...kazkokiu kitaicu rasteliu.tada Liniukos jis bus gal :)

Atsakyti

ne...ne sita mano mintyse...kazkokiu kitaicu rasteliu.tada Liniukos jis bus gal :)

Nu sakau, turėjom mes abi vienodų raštų, dar tokios a la plunksnos padalkose. Kažkur aš ją turiu. Liveinternete arba darbe fleškėj. 

Atsakyti

Šita?

75127097_large_48c1d520a92f_7.jpg

Atsakyti

Šita gal?

Priedas  10550864_10202165902539632_375103357443453664_n.jpg   91,74KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labos

priminėt senas meeto fotkes :) Vėl prisiminiau, kaip seilė varvėjo ir visko norėjau. Vėl visko noriu  :oh: 

Atsakyti